• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HER ŞEY NORMAL Mi ??

arkadaşım üzüleceksin biliyorum ama sen bağlanmışsın bile
bu adam tipik çapkın adam modeli eski hayatım şöyle renkliydi ama artık duruldum sakinlik istiyorum bilmem ne bilmem ne hikaye bir kere bunu söyliyeyim hatta iddiaya bile girerim
baba olmak istiyorum derken sen anne olduğun için zaafından yaralanıyor güven aşılamaya çalışıyor
sende demişsin bak ilgisiz yanımdayken iyi fakat çok ilgisiz diye muhtemelen ilgisini verdiği başka bişi var yoğunlaştığı
senle boş zamanını değerlendirmek gezip eğlenmek istiyor
uzaklaş bence seni aramayan seni sormayan sana ilgisini göstermeyen adam yanındayken ilgili olan adam apaçık belli senle zaman geçiriyor eğlence arıyor

Yok be canım bağlanmadım okadar. Eğer bağlansaydım, sık sık arardım ağlar sızlardım.. Mesela şu saate kadar hiç aramadım onu, oda aramadı. Ve biraz önce watsaptan msj atmış Slm cnm napıyosun diye.. Buluştuğumuzda konuşucam kendisiyle artık bakalım ne cvp vericek..:44:

''Sence ben 3 yil boyunca neyi ozlemis olabilirim'' demis ya ,
orada aslinda niyetini belli etmis .
Sen anlamadin mi ?
Adam orda cinsellikten bahsetmis, sen ele ele tutusmak olarak dusunmussun .
Bu tip adamlar icin bosanmis kadinlar bicilmis kaftandir .
Boyle soyleyerek alttan alttan nabiz yoklamis .

Zaten 34 yasina kadar her seyi yasayayim doyayim,
sonra da doydum diyen adamdan hayir gelmez

Hic bulasma bence...

Ama o cümleyi yani, 3 senedir neyi özlemiş olabilirim demiştiya hani. Biz o sıra yürüyüs yapnak için kalkmıştık yerimizden o esanda söyledi bunu..

biraz zaman bırak derim

ilgi olayı biraz yapıyla alakalı bence

daha çok yeniymişsiniz biribirinizi tanımıyorsunuz

34 yaşındaymış tabi bi geçmişi kız arkadaşları olucak

zamanla sana olan ilgisinden emin olursan bu arama olayları da bi düzene girer zaten

ama öncelikle biraz tanı ki içine sinmeyen şeyin ne olduğunu anlamaya çalış,

biraz zaman bırak derim

ilgi olayı biraz yapıyla alakalı bence

daha çok yeniymişsiniz biribirinizi tanımıyorsunuz

34 yaşındaymış tabi bi geçmişi kız arkadaşları olucak

zamanla sana olan ilgisinden emin olursan bu arama olayları da bi düzene girer zaten

ama öncelikle biraz tanı ki içine sinmeyen şeyin ne olduğunu anlamaya çalış,

Zamana bıraktım işte, şu an daha tanımıyorum onu.. Zamanla rengini belli eder sanırım iyi kötü görücezz:44:

alışverişe çıktığın kısma kadar normaldir, çekiniyordur diye düşündüm ama sonra fikrim değişti. Eve gidince arayacağm diyor aramıyor. Mesaja geç cevap veriyor ama öyle çekingen bir tipe de benzemiyor.
özellikle olgun insanların ilişkiden beklentileri farklı olabiliyor. şimdiden sınırlarını çiz. Laylaylom bir ilişki istemediğini, ciddiyet istediğini belli et:34:

haklısın doğru söylüyorsun
fakat hiç evlenmemiş bekar bir adam çocuğu olan bir kadını kolayınla tercih etmez evlenmek yuva kurmak için
beklenti farklı
zaten bu beklenti sebebiyle lay lay lom için ayrılmış bayanları tercih ediyorlar sıra evlenmeye gelince arkasına bakmadan vınnn
sizi üzmek kırmak yada hakaret etmek anlamında sölemiyorum konu sahibi arkadaşım yanlış anlama hepimiz bir gün dul kalabiliriz sorun bu değil sorun erkeklerdeki kötü zihniyet ne olur uyanık ol gözünü aç lütfen

canımlı hayatımlı konuşmak için 10 gün çok kısa bir zaman değil mi?
biraz ağırdan alsaydınız keşke
sizde şuan sevmeye sevilmeye ilgiye açsınız ama hayatınızın geri kalan zamanını birlikte geçireceğiniz adamıda iyi seçmelisiniz
ortada bir çocuk var üstelik onun geleceği dahada önemli
ne kadar bıraktım desede ben bu tip adamlardan hep korkmuşumdur
ilerde evlendiniz diyelim her evlilikte sıkıntılar tartışmalar olur
ufacık huzursuzlukta çareyi bara gidip içmekte bulsa
günü birlik kızlara takılsa ki yapmadığı şey değil
aynı şekilde bunu hiç yapmayanlarda yapabilir kimseye güven konusunda garantimiz yok ne yazık ki!!
çok iyi gözlemle ve emin olmadan o içine sinmeyen kısmı kafandan atmadığın sürece evlenme
o yüzden 10 gün içinde hayatımlı canımlı tarzda konuşmaları açıkcası yadırgadım

nedense bana asla güven vermedi

ben okadar hareketli hayatı olan erkekle beraber olmazdım,olamazdım sürekli aklımda acabalar olurdu

unutmayın insanlar hiçbirşeye doyamıyor malesef

ikinci evliliğiniz olacak ve çocuğunuz var sizin evleneceğiniz adamın hem sizi hemde çocuğunuz sahiplenecek biri olmalı

iki arkadaşıyla tanıştırması ciddi düşünüyor anlamı taşımaz

ciddi düşünse zaten arkadaşlarının yanında işte evleneceğim kadın derdi veya hiç olmadı kız arkadaşım kelimesini kullanırdı

Siz ince düşünmüyorsunuz olması gerektiği gibi düşünüyorsunuz.Bir erkek sevgilisine ilgisizse mutlaka çevresinde birileri vardır ya da başka bir düşüncesi.Yoksa ben inanmıyorum bir kişi sevdiğine böyle ilgi göstermesin falan duramaz yani.Her dk.sını merak eder.
Bence sizde ona onun davrandığı gibi davranın ;)

Karsinda hic evlenmemis ve cocuksuz biri var.bir sürü iliskide yasasa hayati cok iyi bildiğini de söylese evlilik gecirmemis.sen diyelim evlendin büyük ihtimalle cocugunu annene falan birakican bu adamla yasamaya baslican.dunyanin en iyi adamida olsa başkasinin cocugunu kabul etmek kolay degil.yinede acik acik konus bak benim bi hata yapma luksum yok eger ciddiysen goruselim yoksa gotusmeyelim de bence .rengini belli etsin.sonra uzulursun.

canımlı hayatımlı konuşmak için 10 gün çok kısa bir zaman değil mi?
biraz ağırdan alsaydınız keşke
sizde şuan sevmeye sevilmeye ilgiye açsınız ama hayatınızın geri kalan zamanını birlikte geçireceğiniz adamıda iyi seçmelisiniz
ortada bir çocuk var üstelik onun geleceği dahada önemli
ne kadar bıraktım desede ben bu tip adamlardan hep korkmuşumdur
ilerde evlendiniz diyelim her evlilikte sıkıntılar tartışmalar olur
ufacık huzursuzlukta çareyi bara gidip içmekte bulsa
günü birlik kızlara takılsa ki yapmadığı şey değil
aynı şekilde bunu hiç yapmayanlarda yapabilir kimseye güven konusunda garantimiz yok ne yazık ki!!
çok iyi gözlemle ve emin olmadan o içine sinmeyen kısmı kafandan atmadığın sürece evlenme
o yüzden 10 gün içinde hayatımlı canımlı tarzda konuşmaları açıkcası yadırgadım

Yorumunuz için teşekkür ederim. İnanın bende diken üstündeyim rahat değilim yanii.. Rahat olsam buralara kadar derdimi anlatmaya sizlerden fikir almaya çalışmazdım..
Evet sevilmeye sahiplenilmeye çok ihtiyacım var, ama eğer o doğru biri değilse kendimi ona harcatmam !!!

Karsinda hic evlenmemis ve cocuksuz biri var.bir sürü iliskide yasasa hayati cok iyi bildiğini de söylese evlilik gecirmemis.sen diyelim evlendin büyük ihtimalle cocugunu annene falan birakican bu adamla yasamaya baslican.dunyanin en iyi adamida olsa başkasinin cocugunu kabul etmek kolay degil.yinede acik acik konus bak benim bi hata yapma luksum yok eger ciddiysen goruselim yoksa gotusmeyelim de bence .rengini belli etsin.sonra uzulursun.

Ben eğer evlenirsem oğlumuda yanıma alıcam bırakmam.. Beni seven oğlumuda kabul edicek sevicek.
Yoksa kapı orda kusura bakmasın, işine gelirse yani...
Şu an dediğim gibi gözlemliyorum onu, anlamaya çalışıyorum. Konuşucam uygun bi dille.. Anlarsa anlar, anlamazsa kendi bilir.!!

Ya bu erkek milletinden nefret eder hale geldim.ben bekar oldugum halde bu tip insanlara denk geldim hep.hepside artik yuva kurmak istiyorum hepsi baba olmak istiyorum şeklinde konusuyordu.ama sonra ilgisizlesmeler tabi istedigini alamayinca .bu tip erkekleri iyi bilirim.once aile yuva diyerek senin ozledigin yada istediğin hayat tarzini bildikleri icin burdan vurmaya kalkarlar.biktim bu nuri Alço lardan valla .umarim bu ole degildir ama ilgisiz olması bende o izlenimi birakti.

Yorumunuz için teşekkür ederim. İnanın bende diken üstündeyim rahat değilim yanii.. Rahat olsam buralara kadar derdimi anlatmaya sizlerden fikir almaya çalışmazdım..
Evet sevilmeye sahiplenilmeye çok ihtiyacım var, ama eğer o doğru biri değilse kendimi ona harcatmam !!!

tabiki tedirgin olursunuz ilk evlilik kadar kafa kurcalamaz ikinci evlilik
yazınızdak ki "içime sinmeyen birşeyler var" kısmı zaten ne düşündüğünüzü özetliyor
hiç evlilikten konuştunuz mu?
olursa ne zaman olur? ne şekilde olur? sizin çocugunuz var sanırım velayet sizde
bu sorumluluğu alabilecek mi?
ailesi hakkında ne kadar size bilgi verdi?
sonuçta hiç evlenmemiş biri ve sizin ikinci evliliğiniz olacağını aile biliyor ve onaylıyor mu?
neden aramadı neden mesaj atmadı kısmından önce bunlar daha önemli
siz bu adamı evleneceğiniz gözüyle gözlemlemelisiniz

Ya bu erkek milletinden nefret eder hale geldim.ben bekar oldugum halde bu tip insanlara denk geldim hep.hepside artik yuva kurmak istiyorum hepsi baba olmak istiyorum şeklinde konusuyordu.ama sonra ilgisizlesmeler tabi istedigini alamayinca .bu tip erkekleri iyi bilirim.once aile yuva diyerek senin ozledigin yada istediğin hayat tarzini bildikleri icin burdan vurmaya kalkarlar.biktim bu nuri Alço lardan valla .umarim bu ole degildir ama ilgisiz olması bende o izlenimi birakti.

Umarım değildirr görücezz bakalımm :34:

Ben eğer evlenirsem oğlumuda yanıma alıcam bırakmam.. Beni seven oğlumuda kabul edicek sevicek.
Yoksa kapı orda kusura bakmasın, işine gelirse yani...
Şu an dediğim gibi gözlemliyorum onu, anlamaya çalışıyorum. Konuşucam uygun bi dille.. Anlarsa anlar, anlamazsa kendi bilir.!!
Valla canım ole birini bulursan hiv durma ama zor millet kendi çocuğuna bakamiyor bu devirde gercekci biriyim kusura bakma

karakterini bilemem ama bana normal gelmedi.
eğer bir ilişkiye başlandıysa karşılıklı bir sahiplenme duygusu hemen oluşuyor.
yani atıyorum,sabah bi günaydın demek,yemeğini yedin mi bakayım diye bi sormak,akşam eve geldin mi günün nasıldı diye sormak...
bunlar zor şeyler değil.
ve emin olun tek tarafın itelemesiylede mümkün değil yürümez.
siz üzerine düştüğünüz için zaten uzak olan adam iyice salmış.
bana kalırsa hiç siz aramayın.
bir müddet sadece o ararsa,mesaj atarsa konuşun buluşun.
yani bir süre ilk adımı hep onun atmasını sağlayınki alışsın.
yoksa insan böyle adamla çıldırır: ))

buna benzer birşey anlatayım.çok yakın zamanda üniversiteden bir arkadaşım bir ilişkiye başlamıştı,
telefon numarasını alan ve ilk adımı atan çocuktu yani arkadaşım hiç hevesli görünmüyordu hatta aramızda bişey olmaz bizim gözüyle bakıp hareket ediyordu.
sonra bunlar bi kaç kez buluşmuşlar arkadaşımda etkilenmiş,herşey güzel derken çocuk birden ilgisizleşmeye başlamış.
aynı şehirde olmalarına rağmen çok az(yoka yakın) görüşmeler.
hep ilk mesajı arkadaşım atmalar,şakayla karışık sitemler.
cocuktansa tek cevap:''ya canım işlerim çok yoğun''.
sonra arkadaşımda hiç mesaj atmadı(benim müdahelelerim üzerine: ))
10 gün hiç birbirlerine mesaj atmadılar çocuktanda ses yok.
en son arkadaşım ayrılık mesajı atmış ona bile cevap vermemiş odun.
düşün artık.

o yüzden kendini geri çek.ilgi,sevgi hakedenle paylaşılır yoksa ne değeri kalır değil mi?

Valla canım ole birini bulursan hiv durma ama zor millet kendi çocuğuna bakamiyor bu devirde gercekci biriyim kusura bakma

Yoo neden kusura bakayım ki.. :34:
Vicdansız insan olduğu kadar, vicdanlı insanda var şu dünyada..
Allah vicdanlı, merhametlisiyle karşılaştırır inş :nazar:

Yoo neden kusura bakayım ki.. :34:
Vicdansız insan olduğu kadar, vicdanlı insanda var şu dünyada..
Allah vicdanlı, merhametlisiyle karşılaştırır inş :nazar:
Ben pek inanmıyorum o dedigine.cogu kişi mantigina yatanla evleniyor artik.bu yasima kadar bunu gordum.sartlarinin esit oldugu bir erkekle daha mutlu olursun.

tabiki tedirgin olursunuz ilk evlilik kadar kafa kurcalamaz ikinci evlilik
yazınızdak ki "içime sinmeyen birşeyler var" kısmı zaten ne düşündüğünüzü özetliyor
hiç evlilikten konuştunuz mu?
olursa ne zaman olur? ne şekilde olur? sizin çocugunuz var sanırım velayet sizde
bu sorumluluğu alabilecek mi?
ailesi hakkında ne kadar size bilgi verdi?
sonuçta hiç evlenmemiş biri ve sizin ikinci evliliğiniz olacağını aile biliyor ve onaylıyor mu?
neden aramadı neden mesaj atmadı kısmından önce bunlar daha önemli
siz bu adamı evleneceğiniz gözüyle gözlemlemelisiniz

Memleketi Trabzon kendisinin. İlk buluşmamızda bana ailesinden bahsetti evet.. Kaç kardeş olduklarını, anne ve babasını..
Trabzondaki akrabalarını. Amca ve dayısıyla ailecek yaşadıkları problemleri falan böyle şeyleri anlattı..
Ben ona şöyle bir soru sordum.
Ben açıkca sorucam dediö, çünkü sormam lazım. Benim bir çocuğum var biliyosun dedim. Bu senin için ne ifade ediyor dedim?
Oda dedi, sonuçta o çocuk dedi. Seni sevdiysem onuda sevmiş olurum tabiki dedi.. Aileminde birşey diyeceğini zannetmiyorum, Trabzonlu olabiliriz ama o katı kuralları olan aile değil annemler falan dedi.
Şimdiden de ne olacağını bilmekte doğru olmaz, zamanla belli olur dedi...

karakterini bilemem ama bana normal gelmedi.
eğer bir ilişkiye başlandıysa karşılıklı bir sahiplenme duygusu hemen oluşuyor.
yani atıyorum,sabah bi günaydın demek,yemeğini yedin mi bakayım diye bi sormak,akşam eve geldin mi günün nasıldı diye sormak...
bunlar zor şeyler değil.
ve emin olun tek tarafın itelemesiylede mümkün değil yürümez.
siz üzerine düştüğünüz için zaten uzak olan adam iyice salmış.
bana kalırsa hiç siz aramayın.
bir müddet sadece o ararsa,mesaj atarsa konuşun buluşun.
yani bir süre ilk adımı hep onun atmasını sağlayınki alışsın.
yoksa insan böyle adamla çıldırır: ))

buna benzer birşey anlatayım.çok yakın zamanda üniversiteden bir arkadaşım bir ilişkiye başlamıştı,
telefon numarasını alan ve ilk adımı atan çocuktu yani arkadaşım hiç hevesli görünmüyordu hatta aramızda bişey olmaz bizim gözüyle bakıp hareket ediyordu.
sonra bunlar bi kaç kez buluşmuşlar arkadaşımda etkilenmiş,herşey güzel derken çocuk birden ilgisizleşmeye başlamış.
aynı şehirde olmalarına rağmen çok az(yoka yakın) görüşmeler.
hep ilk mesajı arkadaşım atmalar,şakayla karışık sitemler.
cocuktansa tek cevap:''ya canım işlerim çok yoğun''.
sonra arkadaşımda hiç mesaj atmadı(benim müdahelelerim üzerine: ))
10 gün hiç birbirlerine mesaj atmadılar çocuktanda ses yok.
en son arkadaşım ayrılık mesajı atmış ona bile cevap vermemiş odun.
düşün artık.

o yüzden kendini geri çek.ilgi,sevgi hakedenle paylaşılır yoksa ne değeri kalır değil mi?

"SEVGİ HAKEDENLE YAŞANIR" EVET ÇOK DOĞRU BİR SÖZ... Yorumunuz için Tşk ederim.. :54:

Back