• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HER ŞEY NORMAL Mi ??

Ne bilim o an oldu tuttu işte.. AmA u akşam tutamıcak mesela...

Birbirimizi tanıma aşamasındayız..

Yada bunun normali nedir ya kızlar söyleyin bana..

Ne zaman kız arkadaşı olucam ki, cahil biride değilim ama kafam karıştı benimmm:44::44:

Bulusmaya gidecekmissin. Oyle evde nasil davranacagina karar verip gidince de tiyatro sahnesine koyar gibi davranilmaz ki.. Sen onu tanimaya calisiyorsun, ama o da seni tanimaya calisiyor. Anladigim kadari ile o da yasinin gecmek uzere oldugunu dusunuyor ve kendine uygun evlenebilecegi bir kiz ariyor. Sana asik degil. On gunde bunun olmasi da beklenemez zaten. Onun yaninda icinden geldigi gibi davran. Birak, o da seni tanisin. Daha gitmeden kafanda "elimi tutamaz" gibi yasaklar koyma. El ele tutusmakta birsey yok, sizi biraz daha samimi, icten konusmaya iter, o kadar.. Cocukla ilgili konusmussun zaten, daha fazla irdeleme bence.. Oncelikle bakalim sen onu, o da seni isteyecek mi? Aranizda elektriklenme olacak mi? Bu is evlenmeye kadar gidecek mi.. Sana evlenme teklif ederse ancak o zaman cocukla ilgili konusursun. Daha cok erken.
Her insan farklidir. Sana her dakka mesaj atmamasi daha cok yeni oldugunuzdan, aranizda sevgi baglarinin henuz tamamen kurulmamis olmasindan, hatta konusacak, yazacak mevzu bile olmamasindan, kendi karakterinden, herseyden olabilir. Birbirini tanidikca, sevdikce, baglandikca olur bazi seyler.. Zamana birak boyle seyleri..

Bulusmaya gidecekmissin. Oyle evde nasil davranacagina karar verip gidince de tiyatro sahnesine koyar gibi davranilmaz ki.. Sen onu tanimaya calisiyorsun, ama o da seni tanimaya calisiyor. Anladigim kadari ile o da yasinin gecmek uzere oldugunu dusunuyor ve kendine uygun evlenebilecegi bir kiz ariyor. Sana asik degil. On gunde bunun olmasi da beklenemez zaten. Onun yaninda icinden geldigi gibi davran. Birak, o da seni tanisin. Daha gitmeden kafanda "elimi tutamaz" gibi yasaklar koyma. El ele tutusmakta birsey yok, sizi biraz daha samimi, icten konusmaya iter, o kadar.. Cocukla ilgili konusmussun zaten, daha fazla irdeleme bence.. Oncelikle bakalim sen onu, o da seni isteyecek mi? Aranizda elektriklenme olacak mi? Bu is evlenmeye kadar gidecek mi.. Sana evlenme teklif ederse ancak o zaman cocukla ilgili konusursun. Daha cok erken.
Her insan farklidir. Sana her dakka mesaj atmamasi daha cok yeni oldugunuzdan, aranizda sevgi baglarinin henuz tamamen kurulmamis olmasindan, hatta konusacak, yazacak mevzu bile olmamasindan, kendi karakterinden, herseyden olabilir. Birbirini tanidikca, sevdikce, baglandikca olur bazi seyler.. Zamana birak boyle seyleri..

Hmm böylede düşünmek lazım doğru söylüyorsunuz..

şimdi işten çıkıyorumm, buluşucaz ewet..

yarın ayrıntıları yazarım :54:

genelde ilişkinin başında çok ilgili olup sonradan öküze dönüşmeleri normaldir ama bu daha başından ilgisiz bilemedim yani

alemsin ya bayılıyorum senn şu laflarına[/QUO
YA Bİ KERE ESKİ ERKK ARKADAŞIMLA YÜRÜYORUZ BAKTIM SAKLANMAYA ÇALIŞIYOR NE OLDU ANLAMADIM.KARŞIDANDA KIZLAR GEÇİYOR YÜRÜDÜM NE OLDU NE YAPIYORSUN SEN DEDİM HİÇ DEDİ. DALGAMI GEÇİYORSUN SEN DEDİM.KİMDEN SKLINIYORSUN KARŞIDAKİ KIZ NEYE SIRITIYOR DEDİM. S...TIM AĞZINA ORADA BIRAKIP EVE GELDİM. ZATEN 1 HAFTA SÜRDÜ.ŞANSIM YOK ŞU ERKEK MİLLETİ KONUSUNDA:37:

Birbirinizden beklentileriniz farklı.

Yani adam , nasılsın, demekten aciz ama nedense özleyebiliyor.

3 yıl boyunca el tutmaktan başka şeyler de özlemiş olabilir.

Bu yazdıklarınızdan çıkardığım evlenmekten ziyade eğlenmek isteyen adam profili.

Anlat anlat beklicez :)[/QUOTE]

DÜN AKŞAM BULUŞTUK KENDİSİYLE, YEMEK YEDİK..
BEN BAYAĞI RESMİ DURDUM NEYİN VAR DİYE SORDU Bİ KAÇ DEFA.. YOK BİŞİ DEDİM AMA Bİ ŞEKİLDE KONUYU AÇMALIYIM DİYE DÜŞÜNDÜM. SONRA YÜRÜYÜŞ YAPTIK BİRAZ. TEKRAR SORDU SENİN NEYİN VAR DİYE, BENDE DEDİM Kİ; "YANINDAYKEN Bİ SORUN YOK AMA UZAĞIMDA OLDUĞUN ZAMAN, SENİN VARLIĞINI HİSSETMİYORUM, VARLA YOK ARASI BİRŞEY OLUYORSUN BENİM İÇİN" DEDİM..
Bİ AN ÇOK ŞAŞIRDI; BANA BEKLENTİLERİN NE BANA SÖYLE BENDE ONA GÖRE DAVRANAYIM DİKKAT EDEYİM DEDİ. BENDE DEDİM Kİ İÇİNDEN GELMESİ LAZIM İLK ÖNCE, BEN BEKLENTİLERİMİ SÖYLESEM NE OLUCAK Kİ DEDİM. YA NEDEN İÇİMDEN GELMESİN, BEN SENDEN GERCEKTEN ÇOK HOŞLANDIM, AĞIR BAŞLI MASUM İYİ BİR İNSANSIN.NEDEN KAYBETMEK İSTİYEYİM Kİ SENİ DEDİ.
BENİM BUNDAN ÖNCEKİ FLÖRTLERİM HEP UZAKTAYDILAR, BİRİ ALMANYA DA İDİ, BİRİ KONYA'DA..
İŞLERİM ÇOK YOĞUN VE ONLARLA DA BÖYLE İDİ VE İNAN SENİNLE DAHA ÇOK SIK GÖRÜŞÜYORUZ DİĞER İLİŞKİLERİMLE KIYASLARSAK EĞER DEDİ.
BENDE DEDİM Kİ BENİ DİĞER İLİŞKİLERİN ZERRE KADAR İLGİLENDİRMİYOR. SEN YENİ Bİ SAYFA AÇTIYSAN KENDİNE, OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ OL DEDİM. ARAMIZDA Bİ DUVAR VAR SANKİ VE BEN BU ŞEKİLDE SENİ TANIYAMAM DEDİM..
BENİM BİR OĞLUM VAR VE GERÇEKTEN SEÇİMLERİME ÇOK DİKKAT ETMEM LAZIM DEDİM. SEÇİCİYİM DEDİM.. TAMAM DİKKAT EDİCEM BUNDAN SONRA DEDİ.. BAKALIM GÖRÜCEZ HAYIRLISI ALLAHTAN..

verdiği cevaplardan sen tatmin oldun mu?
açıkcası baştan savma konuşmuş gibi geldi bana
üstelik eski sevgililerini kıyaslamasıda çok saçma olmuş
bak onlarla görüşemiyordum seninle görüşüyorum cinsinden çocuk kandırıyor sanki
çok çok dikkatli olmalısın

Anlat anlat beklicez :)

DÜN AKŞAM BULUŞTUK KENDİSİYLE, YEMEK YEDİK..
BEN BAYAĞI RESMİ DURDUM NEYİN VAR DİYE SORDU Bİ KAÇ DEFA.. YOK BİŞİ DEDİM AMA Bİ ŞEKİLDE KONUYU AÇMALIYIM DİYE DÜŞÜNDÜM. SONRA YÜRÜYÜŞ YAPTIK BİRAZ. TEKRAR SORDU SENİN NEYİN VAR DİYE, BENDE DEDİM Kİ; "YANINDAYKEN Bİ SORUN YOK AMA UZAĞIMDA OLDUĞUN ZAMAN, SENİN VARLIĞINI HİSSETMİYORUM, VARLA YOK ARASI BİRŞEY OLUYORSUN BENİM İÇİN" DEDİM..
Bİ AN ÇOK ŞAŞIRDI; BANA BEKLENTİLERİN NE BANA SÖYLE BENDE ONA GÖRE DAVRANAYIM DİKKAT EDEYİM DEDİ. BENDE DEDİM Kİ İÇİNDEN GELMESİ LAZIM İLK ÖNCE, BEN BEKLENTİLERİMİ SÖYLESEM NE OLUCAK Kİ DEDİM. YA NEDEN İÇİMDEN GELMESİN, BEN SENDEN GERCEKTEN ÇOK HOŞLANDIM, AĞIR BAŞLI MASUM İYİ BİR İNSANSIN.NEDEN KAYBETMEK İSTİYEYİM Kİ SENİ DEDİ.
BENİM BUNDAN ÖNCEKİ FLÖRTLERİM HEP UZAKTAYDILAR, BİRİ ALMANYA DA İDİ, BİRİ KONYA'DA..
İŞLERİM ÇOK YOĞUN VE ONLARLA DA BÖYLE İDİ VE İNAN SENİNLE DAHA ÇOK SIK GÖRÜŞÜYORUZ DİĞER İLİŞKİLERİMLE KIYASLARSAK EĞER DEDİ.
BENDE DEDİM Kİ BENİ DİĞER İLİŞKİLERİN ZERRE KADAR İLGİLENDİRMİYOR. SEN YENİ Bİ SAYFA AÇTIYSAN KENDİNE, OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ OL DEDİM. ARAMIZDA Bİ DUVAR VAR SANKİ VE BEN BU ŞEKİLDE SENİ TANIYAMAM DEDİM..
BENİM BİR OĞLUM VAR VE GERÇEKTEN SEÇİMLERİME ÇOK DİKKAT ETMEM LAZIM DEDİM. SEÇİCİYİM DEDİM.. TAMAM DİKKAT EDİCEM BUNDAN SONRA DEDİ.. BAKALIM GÖRÜCEZ HAYIRLISI ALLAHTAN..[/QUOTE]

Ay bu adam ne kadar çok geçmiş ilişkilerinden bahsediyor.

cıks sevmedim ben..Hem senin demende güzel olmamış bence dhaa 10 günde ne bekliyosun da diyebilirdi.

verdiği cevaplardan sen tatmin oldun mu?
açıkcası baştan savma konuşmuş gibi geldi bana
üstelik eski sevgililerini kıyaslamasıda çok saçma olmuş
bak onlarla görüşemiyordum seninle görüşüyorum cinsinden çocuk kandırıyor sanki
çok çok dikkatli olmalısın

Şimdi burdan yazınca baştan sağma gibi duruyor konuşmaları ama,
şimdi yüz yüze görüştüğümüz için biz bu cevapları verrken gayet ciddi duruyodu.
Bilimiyorumya vallahi kafam karıştı benim offff :44:

Back
X