- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
25. Yaşndayımmmm
Adamda 40 yaşında ?!!
Aneeemmm.. ALLAH korusun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25. Yaşndayımmmm
Ne bilim o an oldu tuttu işte.. AmA u akşam tutamıcak mesela...
Birbirimizi tanıma aşamasındayız..
Yada bunun normali nedir ya kızlar söyleyin bana..
Ne zaman kız arkadaşı olucam ki, cahil biride değilim ama kafam karıştı benimmm:44::44:
adamda 40 yaşında ?!!
Aneeemmm.. Allah korusun..
bencede korusun ama sevgili değiliz korkma
konu içinde başka konu yasaktı galiba emin değilim istersen konu aç ban yemeyelim ben çok yedim doydumda
Bulusmaya gidecekmissin. Oyle evde nasil davranacagina karar verip gidince de tiyatro sahnesine koyar gibi davranilmaz ki.. Sen onu tanimaya calisiyorsun, ama o da seni tanimaya calisiyor. Anladigim kadari ile o da yasinin gecmek uzere oldugunu dusunuyor ve kendine uygun evlenebilecegi bir kiz ariyor. Sana asik degil. On gunde bunun olmasi da beklenemez zaten. Onun yaninda icinden geldigi gibi davran. Birak, o da seni tanisin. Daha gitmeden kafanda "elimi tutamaz" gibi yasaklar koyma. El ele tutusmakta birsey yok, sizi biraz daha samimi, icten konusmaya iter, o kadar.. Cocukla ilgili konusmussun zaten, daha fazla irdeleme bence.. Oncelikle bakalim sen onu, o da seni isteyecek mi? Aranizda elektriklenme olacak mi? Bu is evlenmeye kadar gidecek mi.. Sana evlenme teklif ederse ancak o zaman cocukla ilgili konusursun. Daha cok erken.
Her insan farklidir. Sana her dakka mesaj atmamasi daha cok yeni oldugunuzdan, aranizda sevgi baglarinin henuz tamamen kurulmamis olmasindan, hatta konusacak, yazacak mevzu bile olmamasindan, kendi karakterinden, herseyden olabilir. Birbirini tanidikca, sevdikce, baglandikca olur bazi seyler.. Zamana birak boyle seyleri..
alemsin ya bayılıyorum senn şu laflarına
alemsin ya bayılıyorum senn şu laflarına[/QUO
YA Bİ KERE ESKİ ERKK ARKADAŞIMLA YÜRÜYORUZ BAKTIM SAKLANMAYA ÇALIŞIYOR NE OLDU ANLAMADIM.KARŞIDANDA KIZLAR GEÇİYOR YÜRÜDÜM NE OLDU NE YAPIYORSUN SEN DEDİM HİÇ DEDİ. DALGAMI GEÇİYORSUN SEN DEDİM.KİMDEN SKLINIYORSUN KARŞIDAKİ KIZ NEYE SIRITIYOR DEDİM. S...TIM AĞZINA ORADA BIRAKIP EVE GELDİM. ZATEN 1 HAFTA SÜRDÜ.ŞANSIM YOK ŞU ERKEK MİLLETİ KONUSUNDA
bayılma gıı
Istgg gittin buralarda mısın ?
olgun adamı seviyorum ne yapayım. Ama yaşını göstermiyor ya bakımlı çok ah ahh
konu aç kız konu :d
Bayılma gıı
İstgg gittin buralarda mısın ?
Anlat anlat beklicez :)
verdiği cevaplardan sen tatmin oldun mu?
açıkcası baştan savma konuşmuş gibi geldi bana
üstelik eski sevgililerini kıyaslamasıda çok saçma olmuş
bak onlarla görüşemiyordum seninle görüşüyorum cinsinden çocuk kandırıyor sanki
çok çok dikkatli olmalısın