• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HER ŞEY NORMAL Mi ??

DÜN AKŞAM BULUŞTUK KENDİSİYLE, YEMEK YEDİK..
BEN BAYAĞI RESMİ DURDUM NEYİN VAR DİYE SORDU Bİ KAÇ DEFA.. YOK BİŞİ DEDİM AMA Bİ ŞEKİLDE KONUYU AÇMALIYIM DİYE DÜŞÜNDÜM. SONRA YÜRÜYÜŞ YAPTIK BİRAZ. TEKRAR SORDU SENİN NEYİN VAR DİYE, BENDE DEDİM Kİ; "YANINDAYKEN Bİ SORUN YOK AMA UZAĞIMDA OLDUĞUN ZAMAN, SENİN VARLIĞINI HİSSETMİYORUM, VARLA YOK ARASI BİRŞEY OLUYORSUN BENİM İÇİN" DEDİM..
Bİ AN ÇOK ŞAŞIRDI; BANA BEKLENTİLERİN NE BANA SÖYLE BENDE ONA GÖRE DAVRANAYIM DİKKAT EDEYİM DEDİ. BENDE DEDİM Kİ İÇİNDEN GELMESİ LAZIM İLK ÖNCE, BEN BEKLENTİLERİMİ SÖYLESEM NE OLUCAK Kİ DEDİM. YA NEDEN İÇİMDEN GELMESİN, BEN SENDEN GERCEKTEN ÇOK HOŞLANDIM, AĞIR BAŞLI MASUM İYİ BİR İNSANSIN.NEDEN KAYBETMEK İSTİYEYİM Kİ SENİ DEDİ.
BENİM BUNDAN ÖNCEKİ FLÖRTLERİM HEP UZAKTAYDILAR, BİRİ ALMANYA DA İDİ, BİRİ KONYA'DA..
İŞLERİM ÇOK YOĞUN VE ONLARLA DA BÖYLE İDİ VE İNAN SENİNLE DAHA ÇOK SIK GÖRÜŞÜYORUZ DİĞER İLİŞKİLERİMLE KIYASLARSAK EĞER DEDİ.
BENDE DEDİM Kİ BENİ DİĞER İLİŞKİLERİN ZERRE KADAR İLGİLENDİRMİYOR. SEN YENİ Bİ SAYFA AÇTIYSAN KENDİNE, OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ OL DEDİM. ARAMIZDA Bİ DUVAR VAR SANKİ VE BEN BU ŞEKİLDE SENİ TANIYAMAM DEDİM..
BENİM BİR OĞLUM VAR VE GERÇEKTEN SEÇİMLERİME ÇOK DİKKAT ETMEM LAZIM DEDİM. SEÇİCİYİM DEDİM.. TAMAM DİKKAT EDİCEM BUNDAN SONRA DEDİ.. BAKALIM GÖRÜCEZ HAYIRLISI ALLAHTAN..

Ay bu adam ne kadar çok geçmiş ilişkilerinden bahsediyor.

[/QUOTE]

kızdım zaten, tersledim artık geçmişinle ilgili bişey duymak istemiyorum dedim.. Tamam dedi...

[sıze=3]birbirinizden beklentileriniz farklı.

Yani adam , nasılsın, demekten aciz ama nedense özleyebiliyor.

3 yıl boyunca el tutmaktan başka şeyler de özlemiş olabilir.

Bu yazdıklarınızdan çıkardığım evlenmekten ziyade eğlenmek isteyen adam profili.
[/sıze]

artık kafam karışık ne düşüneceğimi bilmiyorum :50:

Sanki bişeyleri fazla fazla yaşamış,eleğini asmış,doğal olarakta heyecanını bitirmiş biri gibi geldi bana bence fark ettirmeden gizliden bilgi edinmeye çalışın (evet güvensiz bir tavır ama sizin çinizde şüphe uyandırmayı başarmış zaten bu duyguyu köreltmeniz lazım bence ama çaktırmayın..) çünkü bişiler saklıyorsa bazen anlamak zordur..

canım k.bakmada bu adamın yaptıkları ciddi bir ilişki isteği görünümü yaratmadı bende
bu arada yanlış anlamada erkek için doydum diye birşey yoktur 3 sene birşey yapmadı mı yani ;saçma bence
Senin beklentinin yüksek olmasını anlıyorum çünkü sevgi saygı ilgi görmemişsin eski eşinden
ama bekle izle bakalım daha yeni bir ilişki. daha bazı şeyler için çoookk erken bence çocuğunu da düşün ...

sanki bişeyleri fazla fazla yaşamış,eleğini asmış,doğal olarakta heyecanını bitirmiş biri gibi geldi bana bence fark ettirmeden gizliden bilgi edinmeye çalışın (evet güvensiz bir tavır ama sizin çinizde şüphe uyandırmayı başarmış zaten bu duyguyu köreltmeniz lazım bence ama çaktırmayın..) çünkü bişiler saklıyorsa bazen anlamak zordur..

evet bir şeyler saklıyorsa da anlaması çözmesi zordur..
Bende yavaş yavaş anlamaya çalışıcam kendisini.
Ben zaten eski eşime karşıda çok güvensizlik yaşamıştım sorunar vs..
Oyuzden tam emin olmadan ciddi bir yola çıkmıcam, uğraşamam çünkü bu şekilde !!!

Şimdi burdan yazınca baştan sağma gibi duruyor konuşmaları ama,
şimdi yüz yüze görüştüğümüz için biz bu cevapları verrken gayet ciddi duruyodu.
Bilimiyorumya vallahi kafam karıştı benim offff :44:

canım aslında bende bazı şeylere hemen kanarım ama artık insanlar o kadar güvensiz geliyor ki bana
bunu yaşadıkça anlıyorum..sen boşanmış biri olarak çocukta var üstelik daha çok dikkatli olmalısın...
geçmişinde iyi şeyler yaşamamış insanlar bana nedense çok güvensiz gelir..
çocuğun kız mı erkek mi bilmiyorum ama sen kadar o yavrudnun geleceğide önemli
sen evini kalbini herşeyini o adama açacaksın, yeri gelecek çocugunu emanet edeceksin ve bunu yaparken
gözün asla arkada kalmamalı, hep bi tedirginlik yaşayabilirsin gece geç gelse, telefonuna çıkmasa sürekli şüphe ile yaklaşacaksın
çünkü bu adam damgalı...
off cok mu olumsuz konustum:18:
dışardan bakınca böyle görebiliyorum ama gerçek
kendini çok kaptırma ve bol bol dua et..Senin için hayırlı bir eş olacaksa olsun ama eğerki hayırlı değilsede rabbim en kısa sürede
bu işin bitmesi için yardım etsin sana..

canım k.bakmada bu adamın yaptıkları ciddi bir ilişki isteği görünümü yaratmadı bende
bu arada yanlış anlamada erkek için doydum diye birşey yoktur 3 sene birşey yapmadı mı yani ;saçma bence
senin beklentinin yüksek olmasını anlıyorum çünkü sevgi saygı ilgi görmemişsin eski eşinden
ama bekle izle bakalım daha yeni bir ilişki. Daha bazı şeyler için çoookk erken bence çocuğunu da düşün ...

çocuğumuu düşünmez olur muyum ??
O zaten ilk sırada benim için..
3 senedir hayatında kimse olmamış ciddi anlamda kız arkadaşı yani..
Ama erkek sonuçta günü birlik yaşamıştır kesin.. Kesin yaşamıştır hemde..
O kadarını soramıyosun tabii !!!:44:

canım aslında bende bazı şeylere hemen kanarım ama artık insanlar o kadar güvensiz geliyor ki bana
bunu yaşadıkça anlıyorum..sen boşanmış biri olarak çocukta var üstelik daha çok dikkatli olmalısın...
Geçmişinde iyi şeyler yaşamamış insanlar bana nedense çok güvensiz gelir..
çocuğun kız mı erkek mi bilmiyorum ama sen kadar o yavrudnun geleceğide önemli
sen evini kalbini herşeyini o adama açacaksın, yeri gelecek çocugunu emanet edeceksin ve bunu yaparken
gözün asla arkada kalmamalı, hep bi tedirginlik yaşayabilirsin gece geç gelse, telefonuna çıkmasa sürekli şüphe ile yaklaşacaksın
çünkü bu adam damgalı...
Off cok mu olumsuz konustum:18:
Dışardan bakınca böyle görebiliyorum ama gerçek
kendini çok kaptırma ve bol bol dua et..senin için hayırlı bir eş olacaksa olsun ama eğerki hayırlı değilsede rabbim en kısa sürede
bu işin bitmesi için yardım etsin sana..
amin cnm çok tşk ediyorum güzel duların için.. :54:
Bazen şöylede düşünüyorum, 34 yaşına gelmiş ve şu zamana kadar yaşayacağım her şeyi yaşadım,
artık düzenli bir hayat istiyorumda diyebilir.. çevresinde ki arkadaşarı hep evli.. Artık zamanı geldi de diyebilir.. Bunun özlemini de yaşıyor olabilir..
Bunu zamanla anlayacağım gerçekten kafam karışık.. Dikkat etmem gerekiyor her şeyine..

Mrb kızlar..
Bana yardımcı olursanız gerçekten çok memnun olucam.. Çünkü farklı insanlardan fikir edinmem bana çok iyi gelicek..
Öncelikle şuna açıklık getireyim. Ben 25 yaşındayım, 4 yaşında bir oğlum var. 1 sene önce boşandım.. Zaten 4 senedir ailemle birlikte yaşıyordum oğlumla ama resmi olarak boşanmam 1 sene önce oldu..
Erken yaşta dul kalmak çok zor gerçekten. OLdukça bakımlı bir bayanım.. Annemin bir lafı vardır,"Yalnız ve güzel bir kadın olmak zor bu devirde" dedi bana geçen gün ve gerçekten çok doğru.. :43:
Karşındaki insana hemen güvenemiyosun, niyeti ne hemen anlayamıyorsun. Benim oğlum var ve seçimlerime çok dikkat etmek zorundayım.. Ben evlilik hayatı pek yaşamadım, erken yaşta anne oldum (21 yaşında) 19 yaşında da evlenmiştim. Ama çok şükür o insandan kurtuldum:46:
Ben sizden şu konuda bana akıl vermenizi rica edicem sizden.
Biri ile tanıştım, 34 yaşında hiç evlenmemiş. Gayet sosyal, bakımlı, işi gücü yerinde bir insan. Duruşuda efendi, saygılı, sakin biri..
Bana eski hayatından bahsetti biraz. 3 senedir hayatında kimse yokmuş. 3 sene öncede 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve bitmiş.. Ayrılma sebepleri ise; aralarında saygı kalmamış ve kız başına buyruk hareketler sergilemeye başlamış falan..... Hatta kendi dedi sonra iyiki evlenmemişiz, evleneceğiz gözüyle bakıyordum çünkü ben ilişkimize dedi.
NEYSE dediğim gibi önceden çok hareketli bir hayatı varmış. o bar senin, o mekan senin eğelnce mekanlarından mahrum kalmamış hiç. ve hayatına giren kız sayısını bile tahmin edebiliyorum. Söylemesine bile gerek yok. Hatta hiç söylemesin, çok kıskanç bir yapıya sahibimdir:34:
Biz tanışalı 10 gün oldu, çok yeniyiz daha biliyorum.. Önceden çok hareketli bir hayatının olduğunu söyledi ama doydum artık dedi.
Çok sakinim artık kendimi çektim dedi.. Hatta 2 tane arkadaşımlada görüşmeyi kestim bu yüzden dedi. (Kendisi Büyükçekmece sahilde oturuyor, bu kesimden artık pek dışarı çıkmıyormuş) Ben baba olmak istiyorum dedi, çok heves ediyormuş buna.. Gözlerinden söylerken anlayabiliyorsun bunu ne kadar çok istediğini..
İkinci görüşmemizde beni cafede beklerken bir baktım ki arkadaşları var yanında.. Kalabalıklar.. Çok şaşırdım beklemiyordum :53:
Hepsi evli, bir çift sadece sevgiliydi. Beni tanıştırdı arkadaşlarıyla, kız arkadaşım diye tanıştırmadı ama ismimi söyledi tanıştırırken..
Zaten arkadaşlarının bakışından belli oluyordu, kız arkadaşı olduğumu tahmin ettikleri. Ciddi anlamda kız arkadaşını en yakın arkadaşlarıyla tanıştırılan 3.kişiymişim ben şu zamana kadar..
Biraz birlikte oturduk sonra onlar kalktılar, bizde yürüyelim mi biraz dedi bana, bende olur dedim.. Sahilde yürümeye başladık ve bana birden bu dediki; "sence ben 3 sene boyunca neyi özlemiş olabilirim" dedi.. Elimi tutmak istediğini hemen anladım, cvp vermemi beklemeden birden elimi tuttu, şaşırdım ama hoşumada gitti.. El ele yürüdük...:16: Buraya kadar herşey güzel, yanındayken iyi ama şöyle birşey var...
Ayrı olduğumuz zaman pek ilgili değil bana karşı. Yani oda çalışıyor bende çalışıyorum.. Her saat başı beni aramasınıda beklemiyorum ama ne bilim sabah uyandığında günaydın mesajı çekmesi gerekiyor.. Öğle yemeklerinde araması lazım, yeni tanıştık sonuçta.. İlk başta erkek yapar böyle şeyleri, sonra gerisi gelir zaten.. Watsaptan yazabilir, ne kadar vaktini alabilir ki bu.. Çok mu ince düşünüyorum ben?? 3 senedir biri yokmuş hayatında daha hevesli olması lazım sonuçta.. :44:
Dün işten çıktım mesela, insan bi arar mesaj çeker. Watsapa da girip çıkıyor görüyorum arada bazen, yaz banada işte ne olucak yani. Aklına mı gelmiyorum anlamadım :50:
İçimden dedim kendi kendime, "sen alıştıracaksın demek ki" dedim.. Ben aradım bunu dün işten çıkınca..
- "Naber nasılsın canım, bende alışveriş merkezindeyim" dedim.
- "Napıyosun orda canım" dedi.
-" Bankada işim var ve bi kaç mağaza dolaşıcam" dedim.
-"Napıcaz buluşacak mıyız? diye sordu.
-" Bende bugün evde işlerim var" dedim
-"Tamam cnm, eve gidince konuşuruz" dedi.
-"Peki tamam" dedim
Kapattık bu şekilde telefonu.. Aradan 2 saat geçti ben eve geldim. Bunun sesi soluğu çıkmıyor. Naptın eve gittin mi, ne ediyosun naptın diye sormak yok. :47: Sabret dedim içimden ve " Nbr Nasılsın" diye watsaptan mesaj gönderdim kendisine.. 10 dk önce zaten watsapa en son giriş yapmış.. Her neyse 1 saati geçti anca cevap yazdı.. " İyiyim canım sen nasılsın?" diye cevap yazmış.
Bende uyuz oldum cevap yazmadım buna. Sonra yarım saat geçti aradan, tekrar mesaj yazmış ben cvp vermedimya!!
"Pişşttt hayatım uyudun mu?" diye.. Ben biraz bekledim 15 dk falan cvp yazdım; "hayır uyumadım sen napıyosun" diye cvp yazdım..
"Uyuyorum :)" yazmış...
"Evdemiydin bugün hep işten sonra?"
"Evet canım, film izledim" - "Seni özledim" yazmış.
Bende ona bende seni özledim demedim açıkcası çünkü karşı taraf bu kadar ilgisiz olunca, benim içimden demekte yapmakta gelmiyor. Haksız mıyım?? Bir çiçeğe bile ilgi gösterince, onu düzenli sulayınca o çiçek hep canlı diri kalır..
Zaten geçmişi çok hareketli biri imiş, ona dedim belki o hayatını özlersin.. Hayır dedi, doydum özlemem artık dedi..
İçime sinmeyen bişi var ama ne bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Böyle ilgisizlik sizce normal mi. 10 gün oldu daha tanışalı ama ne bilim heves olması lazım, merak etmesi lazım. Seni özledim demesini biliyor. Ben ilgi bekliyorum, aşk yaşamak sevmek istiyorum. Birşey nasıl başlarsa öyle gidermiş.. Sizce bu doğru mu? :44:
Biraz uzun oldu farkındayım, ayrıntısıyla anlatmak istedim ki, cevaplarınızı daha iyi anlayarak cevaplamanız için..
Şimdiden teşekkür ediyorum.. :114:

Kendini fazla kaptırmışın 10 gün içerisinde.Karşı taraf ilgisiz geldi ya da seni sınıyor aramadığında ne yapacaksın diye.Eski hayatı hareketli ise az çok kadınları çözmüştür benim içime sinmedi yazdıklarınızı okuyunca.Arkadaşlarıyla tanıştırmış falan ama gerçekten evliler mi yoksa başka bir kurgu mu dedim ya benim içime sinmedi.DİKKATLİ OLUN !!!

Bu arada bundan sonra aranmadığınızda ilk arayan mesaj atan siz olmayın.Çok ilgili davranmamaya çalışın ve bunu konuşma ve hareketlerinizle mümkün mertebe belli etmeyin.Annenizle konuşabiliyorsanız eğer onun fikirlerinede önem verin zaman kötü insanlara kolay kolay güvenilmez.Hele güzel ve dul bir bayan için çok zor olur.Hayatı yudumlayarak yaşamalı ki yanlışa düşmeyelim....

Bu arada bundan sonra aranmadığınızda ilk arayan mesaj atan siz olmayın.Çok ilgili davranmamaya çalışın ve bunu konuşma ve hareketlerinizle mümkün mertebe belli etmeyin.Annenizle konuşabiliyorsanız eğer onun fikirlerinede önem verin zaman kötü insanlara kolay kolay güvenilmez.Hele güzel ve dul bir bayan için çok zor olur.Hayatı yudumlayarak yaşamalı ki yanlışa düşmeyelim....

Annem şu an bilmiyor.. Eğer zamanla mantığım uyarsa söylemeyi düşünüyorum...
Bugün mesaj atmadım zaten kendisine, o günaydın mesajı çekti.
Hemende cvp yazmadım zaten !!!

bi erkek ciddiyse gerçekten evlenmeyi düşünüyosa istiyosa kızı ilk önce arkadaşlarıyla değil ailesiyle tanıştırır

Yok be canım bağlanmadım okadar. Eğer bağlansaydım, sık sık arardım ağlar sızlardım.. Mesela şu saate kadar hiç aramadım onu, oda aramadı. Ve biraz önce watsaptan msj atmış Slm cnm napıyosun diye.. Buluştuğumuzda konuşucam kendisiyle artık bakalım ne cvp vericek..:44:

Bağlanmışsınız ne yazık ki... elini tutmanızda bence iyi olmamış çok akıllı ve çapkınlığın kitabını yazacak bir kişi gibi geldi... üst üste yazdım ama inanın rahatsız oldum hislerime çok güvenirim yanılmamda nadir olur içime sıkıntı düştüyse vardır bişey ki sizi tanımadığım kim olduğunuzu bilmediğim halde oluyor bu tanıdıklarııımdan biri olsaydınız neyse derdim ama gerçekten kurnaz bir insan karşınızda ki...

bi erkek ciddiyse gerçekten evlenmeyi düşünüyosa istiyosa kızı ilk önce arkadaşlarıyla değil ailesiyle tanıştırır

Evet doğru dediğin..
Ama planlı birşey değildi ki beni arkadaşlarıyla tanıştırması..
Genellikle hep o cafede buluşuyormuş arkadaşlarıyla, bizimde görüşeceğimiz zamana denk gelmiş onların orda olması..
Arkadaşlarım burda, en iyisi başka yerde buluşalımda diyebilirdi..
Ben buna takılmıyorum, ama en yakın görüştüğü arkadaşlarından beni saklamadı tanıştırdı genede !!

Evet doğru dediğin..
Genellikle hep o cafede buluşuyormuş arkadaşlarıyla, bizimde görüşeceğimiz zamana denk gelmiş onların orda olması..
Ben buna takılmıyorum, ama en yakın görüştüğü arkadaşlarından beni saklamadı tanıştırdı genede !!

ne kadar yakın arkadaşı olup olmadığı önemli değil ki sadece arkadaşı sonuçta ciddi olup olmadığını göstermez bu bence hem senin evlenip ayrılıp çocuğun olduğunu biliyo mu yanlış anlama seni istemez diye demiyorum evlenip ayrılmış olan kadınlara çoğu erkek kötü gözle bakar bunu kendimden biliyorum bende evlenip ayrıldım çünkü hareketlerini bi gözden geçir zaten sana karşı davranışından niyetini anlarsın

Bağlanmışsınız ne yazık ki... elini tutmanızda bence iyi olmamış çok akıllı ve çapkınlığın kitabını yazacak bir kişi gibi geldi... üst üste yazdım ama inanın rahatsız oldum hislerime çok güvenirim yanılmamda nadir olur içime sıkıntı düştüyse vardır bişey ki sizi tanımadığım kim olduğunuzu bilmediğim halde oluyor bu tanıdıklarııımdan biri olsaydınız neyse derdim ama gerçekten kurnaz bir insan karşınızda ki...

hayır cnm bağlanmadım.. benim burcum "koç" mesela onunda "koç"
çok sabırsız bir ruha sahibiz ve ben bu özelliğime ragmen üstüne düşmüyorum, yoksa varya bağlansaydım,
günde kaç kere arayıp msj cekmiştim ona ama yapmıyorum.. geri çektim kendimi şu an..

ne kadar yakın arkadaşı olup olmadığı önemli değil ki sadece arkadaşı sonuçta ciddi olup olmadığını göstermez bu bence hem senin evlenip ayrılıp çocuğun olduğunu biliyo mu yanlış anlama seni istemez diye demiyorum evlenip ayrılmış olan kadınlara çoğu erkek kötü gözle bakar bunu kendimden biliyorum bende evlenip ayrıldım çünkü hareketlerini bi gözden geçir zaten sana karşı davranışından niyetini anlarsın

Tabiki biliyor evlenip ayrılmış olduğumu, 4 yaşında oğlum olduğunuda biliyor..
Çocuk sonuçta onların hiç bir günahı yok dedi bana..
Evlenmek ne kadar doğalsa boşanmakta o kadar doğal dedi ama mesela onlar Trabzon'lular, bizde boşanma olmuyor dedi.
ilk duydum bunuda ondan!

Tabiki biliyor evlenip ayrılmış olduğumu, 4 yaşında oğlum olduğunuda biliyor..
Çocuk sonuçta onların hiç bir günahı yok dedi bana..
Evlenmek ne kadar doğalsa boşanmakta o kadar doğal dedi ama mesela onlar Trabzon'lular, bizde boşanma olmuyor dedi.
ilk duydum bunuda ondan!

Eeee onlarda boşanma olmuyormuş ya, ne demek istedi acaba?

Bizde boşanma olmaz, boşananla da evlenilmez mi demek istedi.

Evet doğru dediğin..

Kusura bakma ama sanki yıllardır birlikte olduğun birini savunur gibisin.En yakın arkadaşları olduğunu,tesadüfen karşılaştıklarını,daha bir çok şey söylemiş onları 10 gündür tanıdığın bir adamdan duyup hemen inanıyorsun 25 yaşındasın tamam gençsin sevilmek sevmek istiyorsun vebu kişiye abayı yakmışsın ve hatalarına kılıf örterek korumaya çalışıyorsun... hataları derken şüpheli hallerine demem daha doğru olur bence duygularınla hareket ediyorsun bu çok belli bizler ne dersek diyelim kararın fazla değişmez gibi... karşında ki kişi iyi biride olabilir belki.... ama bunca kişi sinmeyen bişey var sammimi değil gibi yorumlar yazıyorsa çok düşünmek daha iyi gibi...

Kusura bakma ama sanki yıllardır birlikte olduğun birini savunur gibisin.En yakın arkadaşları olduğunu,tesadüfen karşılaştıklarını,daha bir çok şey söylemiş onları 10 gündür tanıdığın bir adamdan duyup hemen inanıyorsun 25 yaşındasın tamam gençsin sevilmek sevmek istiyorsun vebu kişiye abayı yakmışsın ve hatalarına kılıf örterek korumaya çalışıyorsun... hataları derken şüpheli hallerine demem daha doğru olur bence duygularınla hareket ediyorsun bu çok belli bizler ne dersek diyelim kararın fazla değişmez gibi... karşında ki kişi iyi biride olabilir belki.... ama bunca kişi sinmeyen bişey var sammimi değil gibi yorumlar yazıyorsa çok düşünmek daha iyi gibi...

güzelim neden savunayım ki onu..
oyle bir derdim yok..
ben sizlerin fikirlerine güvenmesem zaten burda işim olmazdı...
zaten sizden gelen mesajlardan dolayı, uzaklaştım ondan.
farkına varır veya varmaz, ne kdar sabırlı, ne kadar ciddi görücez..

Back
X