- Konu Sahibi muhendis.pnr
-
Hayır canım onlar bizim gibi değiller belki akıllarında olabilirz ama asla bizim gibi acılarını yaşamıyorlar. Mesela kızlar bir araya gelince birimizin derdi varsa bizde onunla dertleniyoruz hatta yanımızdaki arkadaşlarımızı bile bunalıma sokabiliyoruz ben şuan onu yaşıyorum benden etkilenipte erkek arkadaşıyla tartışan güvenini yitiren uyumayıp beni aklına takan bir çok arkadaşım var biz kızlar hep duygusal yaklaşıyoruz. Erkeklere gelince onlar bir araya gelince takma oğlum sana kızmı yok muhabbetine girip gülüp eğlenebiliyorlar onların aralarındaki muhabbetler bile farklı oluyor acılarını yaşamak yerine unutmaya bakıyorlar aslında iyi de yapıyorlar biz takıyoruz da ne oluyor kendimize zarar veriyoruz ben evden dışarı çıkmadım günlerce yemek yiyemedim o ise işine gücüne baktı o çalışıyor bir yandan kpss için kursa gidiyor geziyor tozuyor ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama bunları yaptığını biliyorum ...Ama artık bende bunu yapmaya çalışıyorum üzülüp kendime boş yere haksızlık yapmak istemiyorum çünkü ben onun için elimden gelenin çokk çokk fazlasını yaptım severse geri döner nasıl olsa o zaman ona ne yapacağımı biliyorum ben ...
canım bende resmen 4 kilo vermişim iştahım yok benimde evden çıkmak gelmiyor içimden... oda böyle durumlarda üzülüyorum sensiz günler geçmiyor falan ayaklarına yatıyor ama öyle olsaydı arardı dayanamayıp ama ne arıyo ne soruyo oysaki benim bir saniye bile aklımdan çıkmıyor kendisimutlaka aklına geliyorumdur ama benim kadar içinin acıdğını hiç sanmıyorum onu çok çok özlüyorum üstelik biz ayrı şehirlerdeyiz bu daha çok acı veriyor bana çok uzak değiliz 2 saat var arada yerini yurdunu biliyorum birgün dayanamayıp gitmeyi bile düşünüyorum çoğu zaman ama kendimi çok zor tutuyorum sabrediyorum canım sende sabret elbet dönecektir umarım aynı şey benim içinde geçerli olur ne diyimki:2:
Bende geçenlerde kalkıp gitmeyi düşündüm üstelik bizim aradaki mesafe 6 saatlik her şeyi ayarlamıştım ama vazgeçtim o kadar mesaj atardım cvp vermeyen adam ben yanına geliyorum diye mesaj atınca direk cvp verdi ben şehir dışındayım ayrıca gelmeni hiç istemiyorum diye bende vazgeçtim o gün bugündür hiççç aramadım aramıcamda..
of canım niye böyle oluyor yani hatamız ne çok değer vermek mi seninki yine çok hafif bir durum benim ulaşacak bir numarası bile yok o sebeple gitmek istedim evine kadar ama daha fazla küçük duruma düşmek istemiyorum sanki bir defa yüzyüze gelsek herşey tekrar düzelecek gibi hissediyorum ama cesaretim yok gitmeye niye bilmiyorum
seviyorsa dönecektir deniyorda olabilir seni bakalım benden ayrılınca başkasınamı gidecek hemen die erkeklerin bu tarz şeyleri vardır ayrı kaldığın süre içinde sana ulaşabileceği herşeyi iptal etmeni tavsiye ederim haber alacağı arkadaşlarınızla bile görüşme özlesinki dönsün merak etsin seven kolay gitmez çünki belki bi süre yanlız kalmaya ihtiyacı vardırMerhaba kızlar o kadar kötü durumdayım ki sizlere danışmak istedim fikirlerinize ihtiyacım var...
4 gün önce erkek arkadaşım birden bire beni terketti ..Biz onunla çıkalı tam 1 yıl 7 ay olmuştu üniversitede son yılımda aynı sınıftaydık öyle tanışıp çıkmaya başlamıştık. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi okulda ,stajda her yerde beraberdik hiç ayrılmıyorduk. O çok sinirli bir yapıya sahipti yeri geldiğinde o kadar şiddetli kavgalar ederdik ki haksız yere o kadar çok üzerdi ki beni ona rağmen asla ayrılmadık birbirimizi çok seviyorduk ben onu her şeyi ile kabul etmiştim. Kep töreninde ailelerimizde tanışmıştı o çok istemişti bunu çünkü ciddi düşünüyorduk.
Okul bittikten sonraa o kendi yaşadığı şehire döndü bende öyle..Ayrı yerlerde olmamıza rağmen birbirimizden kopmamıştık telefonda 7 24 konuşurduk. Aradan aylar geçince birbirimizi o kadar çok özledik ki o da artık aramızda ciddi bir şeyler olsun birbirimizi rahat rahat görebiliriz kpss hazırlanıyorduk atanınca da evleniriz diyordu.Ben konuyu aileme açtım o da kendi ailesine her iki tarafta aynı şeyi söyledi önce atanın dediler. Bizde öyle yapmaya karar vermiştik.
Geçen cuma onun yanına gittim aslında o buraya gelecekti ama çalıştığı için gelemedi benim gelmemi istedi bende gittim. Beni ailesiyle tanıştırdı onlarda kaldım 2 gün hatta annesi bana hediye bile aldı. Ben ordan ağzım kulaklarımda döndüm artık evlenicez diye beklerken döndüğüm gece daha çantamı bile açmamıştım benden ayrıldı... İnanamadım yalan söylüyorsun dedim bunu bana yapamazsın dedimm sebebini sordum onun yanına gidince benden soğuduğunu anlamış benim onu sevdiğim kadar beni sevmediğini anlamış.Halbuki bana bu güne kadar soğuk davranmamıştı..Ayrıldıktan 1 gün sonra dayanamadım gece bunu aradım biraz içmişti ama sarhoş değildi benden ayrılmasının mantıklı bir sebebini sordum aynısını söyledi bende inanmıyorum beni sevmediğine dedim başka şeyler var dedim ailenmi istemiyor dedim sonunda dayanamadı evet dedii ben sana hiç bişey veremem pınar dedi benim hiç bişeyim yok dedi hemde hiçbişeyim daha kpss var atama var askerlik var dedi bir sürü şey saydı..Ben bütün bunlara razı olduğumu söyledim ama o istemedi sana bunu yapamam dedi hem ben senden soğudum dedi böyle olursa 1 gün 2 gün ağlarsın sonra unutursun ama diğer türlü çok acı çekersin dedii çekti gitti...
Onu o kadar çok özlüyorum ki dayanamıyorum bana dönmesini bekliyorum onu hala unutamadığımı özlediğimi onu istediğimi söyledim ama bana bir cevap bile yazmadı ne yapmalıyım kızlar onu unutamam beklesem sizce döner mi sizce hala seviyor mu anlamış değilim kafam karma karışık
seviyorsa dönecektir deniyorda olabilir seni bakalım benden ayrılınca başkasınamı gidecek hemen die erkeklerin bu tarz şeyleri vardır ayrı kaldığın süre içinde sana ulaşabileceği herşeyi iptal etmeni tavsiye ederim haber alacağı arkadaşlarınızla bile görüşme özlesinki dönsün merak etsin seven kolay gitmez çünki belki bi süre yanlız kalmaya ihtiyacı vardır
yani nedir dertleri alamıyorum ki sadık kalıp değer vermek mi suçumuz dilerim ki Allah'tan kapımızda ağladıkları günler görürüz inşallah
Bana ulaşmasına gerek kalmadı ben salak gibi birden bire ayrılmanın vermiş olduğu acıyla çok mesaj attım aradım tabi o karşılık vermedi hatta dün ortak bir arkadaşımız vardı öylesine aramıştı gayet mutluymuş hatta benim lafım açılınca kapatmış konuyu böylesi daha iyi odu dönmeyi düşünmüyorum falan demiş . Desin bakalım başka başka kızlarla da gezsin tozsun bir gün aklına dank edecek veri dönecek buna eminim işte o zamannn o görecek gününüü o günü iple çekiyorum her gün Allah'a dua ediyorum bunun için...
o kişinin sana götüreceğini biliyordur o konuşulanları o yüsden sölemiştir hiç bişi için gec deil şimdiden sonra arayıp sormassın unutmaki kaçan kovalanır son bir msj atarsın hiç umrunda deilmiş gibi ne kadar için yansada bunu karşı tarafa belli etmessin artık bende vazgectim anladımki değmemiş eminim değecek biri çıkacak karşıma falan gibilerine sonra beklersin sabır acı ama meyvesi tatlıdır sabreden hep kazanır hep kaçanlar kovalanır bak o kaçıyor sen kovalıyorsun bunu tersine çevir bi erkeğe hiç bir zaman çok değerli oldunu hissetirmeyeceksin zaten bu yüsden kaybedio kaybedenler ben sensis yapamam ölürüm sensis başkalarına asla asla bakmam asla sen varken bana kimse bakmas bunu hisetirmiycen sen olmassan başkası olur bunu bilcek istemiyorsan sen bilirsin diyceksin her zaman için yansada kanun böle ne yazıkki böle davranacaksın dene kaybetmessin bir söz varya buğulu camlardaki sözler gibisin yani nefesim olmadan hiçsin onlar bilecekki nefesin olmadan değeride yok yanlız senin yanında dfeğerli erkekler böle kaçanı kovalar bizde öle kaçanı kovalarız
canım zaten Bu gibi erkekler var ya tam oscarlık oyuncu.. nasıl da rol yapiyolar.. ona kızıyorum ya zaten canımmmm madem kafanda ayrılık düşüncesi var neden kızı oraya kadar getirtiyosun.. soğumuşmuş.. ya boşver gülüm yaa eminim yüreğin gibi sen de çook güzel alımlı Bi kızsındır.. süslen püslen çık gez kafanı dağit.. spora git, olmadı Başka Bi kursa git.. yeni insanlarla taniş.. ailenle daha çok zaman geçir, aklına geldi mi de aç müziği ağla zırla dök içini.. he Bi de BolBol abdest al dua et.. çok faydası var.. en azından Allahım yüreğimden sevgisini sök al, Bana yepyeni yollar çiz de.. valla güç alacaksın dualardan.. yoksa sağliğindan olursun gülümm.. Böyle konuşması kolay diyebilirsin ama düğünüme 1 ay kala nişanlımdan ayrıldım, ve Bütün vücudum yara döktü.. sinirsel urtiker dedi doktor.. kaşintili kıpkırmızı yara sardı herrrr yerimi.. o an anladım ki hiçbişey Benden, sağliğimdan önemli olmamalı.. millet keyif çatsın Biz oturup salya sümük aşk acısı çekelim, reva mı ? her canın sıkıldığında gel yaz Buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?