• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce geri döner mi??

Beni çok iyi anladığını biliyorum canım bu arada bişey sorabillir miyim Seni terk eden kalpsiz ne kadar sonra yeniden aradı ? Off o anın gelmesini o kadar çok istiyorum ki bende söyleyemediğim çok şey var...:43:

canım bır ay 5 gun sonra aradı yanı ben daha uzun bı zaman beklıodum acıkcası cok surmedı senınkınınde cok uzun surcegını sanmıorum hayatım sımdı tam olarak olayıda bılmıorum ıstersen cok ıcını bozsaltmak ozeldende yazabılrısın elımden geldıgı kadar destek olmaya calısırım cunku olaylarımız cok benzer bızım

canım yazdıkların bana okadar tanıdık geldi ki anlatamam aynılarını yaşadım ilk olarak şunu söyliyim dönmesini bekleme çünkü dönmez yok ailem seni istemiyo sana bişey veremem bunların hepsi fasafiso inan bana. adam gibi karşına çıkıp seni sevmiyorum artık diyemiyo da ondandır. benim de 3 yıllık bi ilişkim vardı ve kesin olarak 2 ay önce bittii. çok acı çektim hala da çekiyorum ama geçicek. bizde aynı okuldaydık ama tesadüf bi kafede tanıştık benim sürekli takıldığım bi yerdi oda okuldan zaman kaldığında orada çalışmaya başlamıştı. ben hiç böyle olmamıştım daha onu ilk gördüğüm anda aşık olmuştum resmen ama ben hayatta açılamam imkansızdı. sipariş alırken falan muhabbetler derken kredi kartımdan odeme yapıcaktım ordan adıma falan baköış face ten bulmuş falan ama biz böyle 1 yıl geçirdik birbirimize açılamadan ne onun benden, nede benim ondan hoşlandığımızın haberimiz yoktu. tam bir yıl sadece ayda bikere mesajla geçti ikimizde hiç tahmın edemiyoduk çunku. yine bi tesadüf eseri bir yıl sonra açıldık birbirimize. inan gecen 3 yıl oakadr güzeldiki anlatamam. hiç ayrılmazdık birbirimizden aynı evde kalırdık falan filan okulum bitti memlekete dönmek zorunda kaldım ben tekrar ankaraya dönücektim ama iş falan bulmuştum sağlık sorunlarım falan çıktı derken 5 ay memlekette kaldım. o zaten ailesiyle ankarada yaşıyodu. ben döndüm ikimizde işe girdik ama o çok değişmeye başladı hiç eskisi gibi değildi bensiz adım atamayan adam gitmişti sanki konuşmaya çalıştım 5 aydır birbirimizden uzağız sana nasıl davrancağımı unuttum ben falan dedi. tamam hallederiz diye düşündüm neer atlatmamiştık ki sonra soğumaya başladı işte sorunlar var dedi anlıyorum dedim annesi amelyat oldu anlıyorum dedim derkenn agustosta ara verelim dei ben kesinlikle ara vermem ara vermek nedir ya ayrı yaamaya alışmaktır falan dedim. karşısına gectim kac defa konuştum kac defa olmuyosa bitirelim çok seviyorum seni ama anlarım tukenmişsse bişeyler adam gibi söyle bana dedim hayır ben senden asla ayrılmam yapamam yaşayamam dedi. bende çok seviyorum ya hemen yumuşadım . sonuç olarak noldu kavgalar kavgalar aramızda sorun yokken biz çok sorun yaşıyoruz anlaşamıyoruzlara geldii. çok uzattım ama ben böyle 6 ayımı yedim canım hayatımın belkide en güzel zamanlarını üzülerekağlayarak geçirdim ne oldu ayrıldıktan sonra bile bekledim umutla ama o bana kesinlikle seni görmek istemiyorum dedi.durum şu ki erkek her yerde erkek ben bu kıza onu sevmediğimi söylersem üzülcek diye düşünüyo ama böyle daha acı veriyo. üzülme diyemem elbet üzülüceksin ama hayatına yön vermeye çalış o artık yok gibi düşün. ilk zamanlar nefes bile alamıyosun ama alışıyosun. herşey gönlünce olsun tatlım:34::34:

Haydaaaaaaaa. Ya kpss olsun askerlik olsun ne değişirrrrrrrrrrrr kpss kazanmadan askere gıtmeden evlenmıyeceksınız ya ? Ben 13 aydır asker yolu beklıyorum kpss atamamda eger olursa dugunumden sonra. Ne kadar yanlış bu tip şeylerin problem olması önce çaba... Hiç bişey olucak dedıgınde HEMEN olmazki. Ayrıca ailesi nıye ıstemıyormuş orayıda anlamadım cnm. Üzülme ne diyeyim bılmıyorum ama umarım gönlüne göre verir RABBİM....

kepelekimeleki canım özelden yazamıyorum malesef ama gerçekten çok teşekkür ederim bana yardımcı olmaya çalıştığın için :(

mavitunakumralada yazdıklarını okudum da bu erkekler hep aynı olmak zorundamı yaaa bugüne kadar hep aynı şeyi yaşadım hep terkedilen ben oldum inan o yüzden dayanmakta zorlanıyorum ben aslında bir yandan da kaderime ağlıyorum bıktım artık acı çekmektenn...

cagla22 sağol canım iyi dileklerin için..

Haydaaaaaaaa. Ya kpss olsun askerlik olsun ne değişirrrrrrrrrrrr kpss kazanmadan askere gıtmeden evlenmıyeceksınız ya ? Ben 13 aydır asker yolu beklıyorum kpss atamamda eger olursa dugunumden sonra. Ne kadar yanlış bu tip şeylerin problem olması önce çaba... Hiç bişey olucak dedıgınde HEMEN olmazki. Ayrıca ailesi nıye ıstemıyormuş orayıda anlamadım cnm. Üzülme ne diyeyim bılmıyorum ama umarım gönlüne göre verir RABBİM....

sana bugun daha cok katılıorum aslında yasımızda abartılcak kadar buyuk degıl canım sımdı herkes kendı hıkayesınden yola cıkarak bıseyler yazıo neler yasadıgını neler cektıgını karsımızdakının bılmıoruz dun ben erkek arkadasımla konsutum zor zamanlar gecıyo bı an umutsuzluga dustum dıo ya sevmeyen adambellı edıyo acıkcası ben bu arkadasın sevgılısının sevmedıgıne ınanmıorum sadece bazı seyler hayatında tam oturmamıs askerlık olmadan ıs oturmadan tam olarak huzur saglanmıo o yuzden zamana bırakmak daha ıyı

fazla muhabbet tez ayrılık getiririr boşuna söylenmemiş ..böyle sürekli bir arada olunca bu tip sorunlar çok fazla oluyor...keşke daha az görüşseydiniz daha sağlıklı olurdu ..
kalkıp ailesinin yanına gitmeniz bence çok büyük hata ..daha aranızda ciddi bişey yokken nasıl kalkıp evine gidiyorsunuz ..aileniz de nasıl buna izin vermiş anlamış değilim..
ama sizin oraya gitmeniz sevgilinizin gözünde farklı algılanmış size olan güvenini sarsmış olabilir..
çünkü erkekler genelde zor kızları severler..bir kızın evlerine gelmesi onların gözünde bir defo olarak görülebilir..
bu kadar yakın davranmassaydınız daha soğuk ve ağırdan alsaydınız eminimki sizi bırakmayacaktı..
ama böyle sürekli birlikte olunca kalkıp evine gidince aranızda daha yaşanılacak bişey kalmamış oluyor ..
sanki sevgiliniz herşeyi elde etmiş psikolojisine girebiliyor .
ben hep çok yakın ilişkiye girmeyen insanların ilişkilerinin daha sağlam olduğunu gördüm ..
en azından sürekli telde konuşmalar filan çok yanlış ..daha yeni bi arkadaşımın başına geldi bu durum ..sürekli kızla abartısız günde 12 saat konuşuyorlarmış telde ve 3 yıllık birliktelik bitti ..nedeni gayet basit ...insan bıkıyor ,konuşacak bişey kalmıyor ,olayın büyüsü bitiyor ..
işte bu büyüyü ayakta tutmak için arada özlem olmalı ..
ben de eşimle bir süre ayrı şehirlerdeydim ..
çok koştu peşimden ,hiç bir zaman ona evlilikle ilgili umut vermedim,hatta aklımda yoktu evlilik ,hep uzak durdum ,yakın ama mesafeli ,teslim olmadım hiç ona ,akşamları 1 saat konuşur kapatırdık teli hepsi o ..
ablasıyla görüşmemi istedi görüşmedim ,ciddi bişey olmadıktan sonra ailenden kimseyle görüşmem dedim ..
ve bunlar bana hep artı olarak döndü ..
ben eşime uzak durdukça o peşimden daha çok koştu ve çok şükür 6 yıl bitti 7.yıla gireceğiz birlikteliğimizde ..
keşke sen de böyle yapsaydın çok daha ii olurdu ..
neyse artık iş işten geçmiş ..
bu saatten sonra seni sevmediğini istemediğini söyleyen bir adam için üzülmeye ,onu nasıl geri döndürebilirim diye çareler üretmene hiç gerek yok ..
geri dönse ne olacak ..seni sevmediğini söyleyen bir adamla mutlu olabilecekmisin söyler misin ?
seni gerçekten seviyorsa sana döner zaten ..
yok sevmediğini söylüyorsa at gitsin işe yaramazın teki demekki ..
hayatına devam et ,hayat bitmiş değil ,sevgi de tek taraflı yaşanmıyor ,hayatı kendine zindan etmekten başka bi işe yaramaz bu durum..

Son düzenleme:
deli_kiz0606 canım burda anlatmadığım o kadar çok şey var ki mesela ben kalkıpta durup dururken onun yanına gitmedim bir nedeni vardı ki gittim telefonda o kadar çok konuşurken bunu o da istediği için konuştuk yani anlatmak istediğim sonuçta yaşanılan herşey karşılıklıydı sadece ben istiyorum diye bişey olamaz. Neyse zaten yeterince acı çekiyorum yorumun için sağol.

öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bence onlarda kalmakla hata etmişsiniz. daha ortada bişey yok ki. ne kadar ciddi düşünsenizde ortada yüzük yok ki ben nişanlı olmama rağmen nişanlımın evinde kalmadım daha. Bişey olcağından değil tabi ki ama bana yanlış geliyor. zannedersem sevgilinizin aileside oyle düşünmüş olabilir. Dönecek mi mevzusuna gelince evet döner bence ama döndükten sonra hazmedecek misiniz bu yaşananları. yarın obur gun tekrar ben sıkıldım sevgim azaldı deyip çıkıp gitmeyeceği ne malum?

canım yazdıkların bana okadar tanıdık geldi ki anlatamam aynılarını yaşadım ilk olarak şunu söyliyim dönmesini bekleme çünkü dönmez yok ailem seni istemiyo sana bişey veremem bunların hepsi fasafiso inan bana. adam gibi karşına çıkıp seni sevmiyorum artık diyemiyo da ondandır. benim de 3 yıllık bi ilişkim vardı ve kesin olarak 2 ay önce bittii. çok acı çektim hala da çekiyorum ama geçicek. bizde aynı okuldaydık ama tesadüf bi kafede tanıştık benim sürekli takıldığım bi yerdi oda okuldan zaman kaldığında orada çalışmaya başlamıştı. ben hiç böyle olmamıştım daha onu ilk gördüğüm anda aşık olmuştum resmen ama ben hayatta açılamam imkansızdı. sipariş alırken falan muhabbetler derken kredi kartımdan odeme yapıcaktım ordan adıma falan baköış face ten bulmuş falan ama biz böyle 1 yıl geçirdik birbirimize açılamadan ne onun benden, nede benim ondan hoşlandığımızın haberimiz yoktu. tam bir yıl sadece ayda bikere mesajla geçti ikimizde hiç tahmın edemiyoduk çunku. yine bi tesadüf eseri bir yıl sonra açıldık birbirimize. inan gecen 3 yıl oakadr güzeldiki anlatamam. hiç ayrılmazdık birbirimizden aynı evde kalırdık falan filan okulum bitti memlekete dönmek zorunda kaldım ben tekrar ankaraya dönücektim ama iş falan bulmuştum sağlık sorunlarım falan çıktı derken 5 ay memlekette kaldım. o zaten ailesiyle ankarada yaşıyodu. ben döndüm ikimizde işe girdik ama o çok değişmeye başladı hiç eskisi gibi değildi bensiz adım atamayan adam gitmişti sanki konuşmaya çalıştım 5 aydır birbirimizden uzağız sana nasıl davrancağımı unuttum ben falan dedi. tamam hallederiz diye düşündüm neer atlatmamiştık ki sonra soğumaya başladı işte sorunlar var dedi anlıyorum dedim annesi amelyat oldu anlıyorum dedim derkenn agustosta ara verelim dei ben kesinlikle ara vermem ara vermek nedir ya ayrı yaamaya alışmaktır falan dedim. karşısına gectim kac defa konuştum kac defa olmuyosa bitirelim çok seviyorum seni ama anlarım tukenmişsse bişeyler adam gibi söyle bana dedim hayır ben senden asla ayrılmam yapamam yaşayamam dedi. bende çok seviyorum ya hemen yumuşadım . sonuç olarak noldu kavgalar kavgalar aramızda sorun yokken biz çok sorun yaşıyoruz anlaşamıyoruzlara geldii. çok uzattım ama ben böyle 6 ayımı yedim canım hayatımın belkide en güzel zamanlarını üzülerekağlayarak geçirdim ne oldu ayrıldıktan sonra bile bekledim umutla ama o bana kesinlikle seni görmek istemiyorum dedi.durum şu ki erkek her yerde erkek ben bu kıza onu sevmediğimi söylersem üzülcek diye düşünüyo ama böyle daha acı veriyo. üzülme diyemem elbet üzülüceksin ama hayatına yön vermeye çalış o artık yok gibi düşün. ilk zamanlar nefes bile alamıyosun ama alışıyosun. herşey gönlünce olsun tatlım:34::34:

canım sende kendimi gördüm resmen bende aynılarını yaşadım ama benimki çok yeni daha ayrılalımız 2 hafta oldu çok acı çekiyorum sebep ise sadece çok tartışıyormuşuz çok çabaladım ama olmadı bana çok seviyorum seni ama böyle yürütemiyoruz dedi ve gitti hattını herşeyini iptal ederek :50: ailesine bile mahcup oldum falan çok üzülüdm halada üzülüyorum:14:

canım sende kendimi gördüm resmen bende aynılarını yaşadım ama benimki çok yeni daha ayrılalımız 2 hafta oldu çok acı çekiyorum sebep ise sadece çok tartışıyormuşuz çok çabaladım ama olmadı bana çok seviyorum seni ama böyle yürütemiyoruz dedi ve gitti hattını herşeyini iptal ederek :50: ailesine bile mahcup oldum falan çok üzülüdm halada üzülüyorum:14:

aynen canım ailsini çok çok seviyorum bende onlarda beni çok severlerdi. ama kesinlikle seninle konuşmak istemiyorum deyince bende arayamıyorum şimdi. 2 kere annesini aradım ağlıcaktık ikimizde3 zor kapadım teli. ablasını da aradım konuştuk falan. ama onlarla nekadar çok konuşursam acım okadar artıyo. 2 hafta çok taze çok acı ama inan geçicek hepsinin üzerind3n gelicez. o halınden çok memnundur şuan eminim. geriye bakmammamız gerekir. arkadaşlık talebi gönderdim canım özleden d yazışırız. herşey güzel olsun artıkkk:3::3::3:

Bizde daha ayrılalı daha 1 hafta oldu onu unutamıyorum ne telini değiştirdi nede şifrelerini msni falan şifreleri aynı sanırım bensiz yapabilecek mi onu deniyor inşallah yapamaz işte ben her zor zamanda onun yanındaydım şimdide sıkıntıları var biliyorum .Ailesine gelince annesi iki yüzlümü anlamadım bana o kadar sıcak davranmıştı ki hediyeler falan beraber oturup sohbet edip kahve falına bile baktık :) gayet iyiydi üstelik ben gittiğimde onlarda kalmayı hiç istemedim öğretmen evinde kalıcaktım onlar istemedi çok ısrar edince onlarda kalmak zorunda kalmıştım. Hiç bişey anlamıyorum anlam veremiyorumm off kafayı yicem yaaaa

Ailesi beni neden istemiyor anlamadım halbuki kep töreninde de tanışmıştık o zamanda gayet sıcaklardı.Ailesinin sözünü bu güne kadar dinlemeyen çocuk ailesinin sözünü dinlemiş olamaz o hep kafasına göre hareket eder benden ayrılırken ben sana hiç bişey veremem demişti hemde hiç bişey eğer devam ederse çok acı çekersin böyle olursa daha az acı çekersin dedi bu ayrılmaya aslında onunda çok gönlü olmadığını göstermez mi ? Allah ım yaa kafam allak bullak

Bizde daha ayrılalı daha 1 hafta oldu onu unutamıyorum ne telini değiştirdi nede şifrelerini msni falan şifreleri aynı sanırım bensiz yapabilecek mi onu deniyor inşallah yapamaz işte ben her zor zamanda onun yanındaydım şimdide sıkıntıları var biliyorum .Ailesine gelince annesi iki yüzlümü anlamadım bana o kadar sıcak davranmıştı ki hediyeler falan beraber oturup sohbet edip kahve falına bile baktık :) gayet iyiydi üstelik ben gittiğimde onlarda kalmayı hiç istemedim öğretmen evinde kalıcaktım onlar istemedi çok ısrar edince onlarda kalmak zorunda kalmıştım. Hiç bişey anlamıyorum anlam veremiyorumm off kafayı yicem yaaaa

canıms en bosuna dert edıosun bu kadar vallahı arıyolar yaaaa:))

selam kızlar 2 ay oldu biz ayrılalı aramaz falan demiştim ya. 2 gün önce aradı ağlıyodu sesi titrek titrek. yapamıyorum sensiz beceremedim alışamıyorum sensiz yaşayamıyorum dedi. sustum sadece ve 2 aydır iinan benimde alımam kolay olmadı alışamadım ama alışıcam. bu kadar acıyı yaşatııp hiçbişey olmamış gibi dönüp bencillikle ben yapamadım diyemezsin dedi. biz ayrılamayız nolur böyle deme ankaraya gelince kesin görüşelim konuşalım yalvarıyorum dedi. ben de çok yalvardım zamanında ama hiçbi işe yaramadı ddim. iyi akşamlar dedim ve kapadım. çok kötüyüm kızlar inanın ama geçicek affetmicem onu:5::5::5:

yaaaa hep mi aynı şeyleri söyler bu erkekler??? yuhhh yaniii... şok içindeyim :53:
soğudum...
şimdi biterse daha az acı çekersin, devam edersek daha çok acı çekersin...
daha iş var, askerlik var...
sözleşmiş gibi hep aynı laflar :47:
kızlar üzgünüm ama bunlar sanki seni sevmiyorum demek zor geldiği için ürettikleri bahanelerden başka bir şey değil... :14:
hmmm bi de tabi pişman olup geri dönersem diye çıktıkları kapıyı sert çarpıp çıkmıyorlar, tamamen kaybetmemek için olay bu...
kalpsizler yaa :43: gerçekten seven insan terketmez, istese de terkedemez, yapamaz...
ama kimsenin yaptığı yanına kalmaz ya bu dünyada ya da ahirette er geç ödenir yapılanların bedeli, içimizi ferah tutalım kızlar... :34:

mavitunakumralada eninde sonunda aradıklarını bulamayınca bizim değerimizi anlayıp dönüyorlar ve döndüklerinde bizim yaşadığımız acıları bir anda silip atabileceklerini nasıl düşünüyorlar anlamıyorum iyi olmuş sesi titresin ağlasın bizim yaşadığımız acıların 10 da 1 i bile değil onların yaşadığı şey ama olsun resmen nefret ettim erkeklerden yaa ...
Bu arada 2 gün önce aradı demişsin bir gelişme var mı onu gerçekten reddetmeyi başarabildin mi ?

Back