- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi muhendis.pnr
döner evet ama bu tamamen senın davranışlarına bağlı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni çok iyi anladığını biliyorum canım bu arada bişey sorabillir miyim Seni terk eden kalpsiz ne kadar sonra yeniden aradı ? Off o anın gelmesini o kadar çok istiyorum ki bende söyleyemediğim çok şey var...
Haydaaaaaaaa. Ya kpss olsun askerlik olsun ne değişirrrrrrrrrrrr kpss kazanmadan askere gıtmeden evlenmıyeceksınız ya ? Ben 13 aydır asker yolu beklıyorum kpss atamamda eger olursa dugunumden sonra. Ne kadar yanlış bu tip şeylerin problem olması önce çaba... Hiç bişey olucak dedıgınde HEMEN olmazki. Ayrıca ailesi nıye ıstemıyormuş orayıda anlamadım cnm. Üzülme ne diyeyim bılmıyorum ama umarım gönlüne göre verir RABBİM....
canım yazdıkların bana okadar tanıdık geldi ki anlatamam aynılarını yaşadım ilk olarak şunu söyliyim dönmesini bekleme çünkü dönmez yok ailem seni istemiyo sana bişey veremem bunların hepsi fasafiso inan bana. adam gibi karşına çıkıp seni sevmiyorum artık diyemiyo da ondandır. benim de 3 yıllık bi ilişkim vardı ve kesin olarak 2 ay önce bittii. çok acı çektim hala da çekiyorum ama geçicek. bizde aynı okuldaydık ama tesadüf bi kafede tanıştık benim sürekli takıldığım bi yerdi oda okuldan zaman kaldığında orada çalışmaya başlamıştı. ben hiç böyle olmamıştım daha onu ilk gördüğüm anda aşık olmuştum resmen ama ben hayatta açılamam imkansızdı. sipariş alırken falan muhabbetler derken kredi kartımdan odeme yapıcaktım ordan adıma falan baköış face ten bulmuş falan ama biz böyle 1 yıl geçirdik birbirimize açılamadan ne onun benden, nede benim ondan hoşlandığımızın haberimiz yoktu. tam bir yıl sadece ayda bikere mesajla geçti ikimizde hiç tahmın edemiyoduk çunku. yine bi tesadüf eseri bir yıl sonra açıldık birbirimize. inan gecen 3 yıl oakadr güzeldiki anlatamam. hiç ayrılmazdık birbirimizden aynı evde kalırdık falan filan okulum bitti memlekete dönmek zorunda kaldım ben tekrar ankaraya dönücektim ama iş falan bulmuştum sağlık sorunlarım falan çıktı derken 5 ay memlekette kaldım. o zaten ailesiyle ankarada yaşıyodu. ben döndüm ikimizde işe girdik ama o çok değişmeye başladı hiç eskisi gibi değildi bensiz adım atamayan adam gitmişti sanki konuşmaya çalıştım 5 aydır birbirimizden uzağız sana nasıl davrancağımı unuttum ben falan dedi. tamam hallederiz diye düşündüm neer atlatmamiştık ki sonra soğumaya başladı işte sorunlar var dedi anlıyorum dedim annesi amelyat oldu anlıyorum dedim derkenn agustosta ara verelim dei ben kesinlikle ara vermem ara vermek nedir ya ayrı yaamaya alışmaktır falan dedim. karşısına gectim kac defa konuştum kac defa olmuyosa bitirelim çok seviyorum seni ama anlarım tukenmişsse bişeyler adam gibi söyle bana dedim hayır ben senden asla ayrılmam yapamam yaşayamam dedi. bende çok seviyorum ya hemen yumuşadım . sonuç olarak noldu kavgalar kavgalar aramızda sorun yokken biz çok sorun yaşıyoruz anlaşamıyoruzlara geldii. çok uzattım ama ben böyle 6 ayımı yedim canım hayatımın belkide en güzel zamanlarını üzülerekağlayarak geçirdim ne oldu ayrıldıktan sonra bile bekledim umutla ama o bana kesinlikle seni görmek istemiyorum dedi.durum şu ki erkek her yerde erkek ben bu kıza onu sevmediğimi söylersem üzülcek diye düşünüyo ama böyle daha acı veriyo. üzülme diyemem elbet üzülüceksin ama hayatına yön vermeye çalış o artık yok gibi düşün. ilk zamanlar nefes bile alamıyosun ama alışıyosun. herşey gönlünce olsun tatlım
canım sende kendimi gördüm resmen bende aynılarını yaşadım ama benimki çok yeni daha ayrılalımız 2 hafta oldu çok acı çekiyorum sebep ise sadece çok tartışıyormuşuz çok çabaladım ama olmadı bana çok seviyorum seni ama böyle yürütemiyoruz dedi ve gitti hattını herşeyini iptal ederek ailesine bile mahcup oldum falan çok üzülüdm halada üzülüyorum
Bizde daha ayrılalı daha 1 hafta oldu onu unutamıyorum ne telini değiştirdi nede şifrelerini msni falan şifreleri aynı sanırım bensiz yapabilecek mi onu deniyor inşallah yapamaz işte ben her zor zamanda onun yanındaydım şimdide sıkıntıları var biliyorum .Ailesine gelince annesi iki yüzlümü anlamadım bana o kadar sıcak davranmıştı ki hediyeler falan beraber oturup sohbet edip kahve falına bile baktık :) gayet iyiydi üstelik ben gittiğimde onlarda kalmayı hiç istemedim öğretmen evinde kalıcaktım onlar istemedi çok ısrar edince onlarda kalmak zorunda kalmıştım. Hiç bişey anlamıyorum anlam veremiyorumm off kafayı yicem yaaaa