- Konu Sahibi muhendis.pnr
canım bızım kı 5 senelık bı ılışkıydı iş nedenlerınden dolayı bıttı yanı bız ayrıldıktan 1 ay gıbı suredde baskasını bulmus sevmıyorum senı ıstemıyorum baskası var dedı kı gercekten de vardı cok agır hakaretler ettı ben de cok agladım uzuldum msn den sıldım faceden sıldım kendı face mı kapattım ama baska bır hesaptan bakıodum ona ve hep profıl fotosuna kızla fotografını koyuyodu arkadasları falan bılıodu sonra bende hıc aramadım sormadım benı bulabılecegı her yol kapanmıstı 3 ay sora aradı ben acmadım msj attı sureklı araıo ama gerı donusu yok artık bence hıc ılgılenmeyeınce sormayınca senı merak edıolar ve arıolar ha benı sevıomudur sanmam sevse bana bunu yapmazdı 3 gunluk tanıfıgı kız ıcın agır laflar etmezdı ama dondu dolastı bana geldı
ayni valla benimde boyle ama bana birisi yok hayatimda demisti...benim biriyle konustumuda ogrenince tamamen degisti..ogrenmis olmasi iyimi oldu bilemiyorum iste..ama aradan 4 ay gecti ben facemi yeni kapattim..keske 3 ay onceden kapatsaydim belki simdiye geri donmustu:-( simdi mlsf beklicem daha..
yada soyle yapmak isterdim..iliskisi var yapmak ve yenisiyle resimler koymak..sence tersmi teper? zaten kiskanicagi turden foto koyunca oda hemen biseyler yapio...bu bnm icin pozitif.demek hala takip ediyo beni dimi bende asla kabul etmem bitti donusu asla yok ama bunu dusunuyomudur erkekler nasil dusunuo bu yaptiklarindan sonra bilmiyorum..