• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce geri döner mi??

Bugün benden ayrılalı tam 13 gün oldu ben onun sesini duymamaya 1 saat bile zor dayanırken 13 gündür sesini bile duymadım ama onun umrunda bile değilim ne acımasızca bir şey bu yaaaa keşke ona bu kadar bağlanmasaydım

evet canım 2 ay boyunca yaşadıklarımı düşünüyorum 4 gündür affetmemek için. şeytan işte bi an geliyo çok sevdiğim aklıma geliyo kendime sinirleniyorum. aramadı bidaha ben ona anlık duygular bunlar eminm demiştim. biraz zaman geçsin anlık olmadığını senden asla vazgecmediğimi ispatlıcam sana bekle dedi. bende hiçbişey beklemek umut etmek istemiyorum artık buraya kadar geldim 2 aydır seni görmüyorum herşeyi başa sarıp 2 gün seninle mutlu olup sonra yine gidişini seyredemem bitti artık dedim. ama beni dinlemedi her şey düzelcek görüceksin dedi. sanırım tekirdağa gelicek bilmiyorum ya :( ankaradan kalkıp benim için buraya gelirse affetmekten korkuyorum onu. annemi çok sever hiçbizaman anneme ayrıldığımızı söylememi istemedi. hep ara verdik gibi düşündü o kafasında. anneme anlattım diye çok kızdı bana ama görüceksin annenede affettircem kendimi. senden vezgeçmedim asla da vazgecmem dedi. çıkmazdayımcanım şuan:2::2::2::2:

Canım senin için zor bir durum ama erkek arkadaşın kalkıp oraya gelirse hayır demek çok zor bence..Eğer kabul edersen bence sana seni sevdiğini ispatlasın ona koşulsuz dönme derim belki uzakta olduğunuz için artık ciddi şeyler olmalı ne bilim bir söz falan çünkü uzakta olduğunuz için ve birbirinizi rahat görebilmeniz için bu olmalı yok hayır kesinlikle kabul etmem diyorsan da bırak ağlasın onlarda bize aynı şeyi yaptı.Ama bana karşı koyamazsın gibi geliyor :) Hayırlısı olsun ama inşallah her şey yoluna girer ve bir daha üzülmezsin..

Off yaa insanın birdenbire kurduğu hayallerinin yıkılıp gitmesi ne garip daha 2 hafta önce evlilik planları yapan ben bugün neden terkedildiğimi anlamaya çalışan yine ben ... Hayat resmen oyun oynuyor...

Bırak yaşasın sensizliği.. arada iyi geliyor ayrılıklar.. Ben de Benzer cümleler duydum " seni mutlu edemem, sana gelecek vaad edemem, işim yok askerliğim sorun.. gelecekten Beklentim yok..." falan filan.. neyse.. ama ona izin vermeden Ben terkettim.. 3 ay ayrı kaldık.. her gün yalvardı.. her gün.. dönmedim. dönmediğim gibi Başka Bi adamla taniştim, evlilik planları yaptım. evet aşk Bana ne vermişti ki (koca 3 senemi çalmişti), tesadüfen denizin içinde taniştiğim kel mavi gözlü , sonrasında face de eklemesiyle iletişimi ilerlettiğim Benden 12 yas Büyük, evlenip ayrılmıs çocuğu olan, maddi durumu iyi Bi adamla ciddi ciddi oturup konuşup mantık evliliği yapma kararı aldım.. adamı gözüm de tuttu.. ne istediğini Biliyor dedim.. 4-5 kez görüştük adamla, sürekli iş seyahetlerindeydi.. aileme ve 3 yıllık eski sevgilime de söyledim.. ailem Bana Bıraktı.. 3 yıllık sevgilime de "ilk Benden duy, ne de olsa iyi kötü geçmişimiz var" diyerek söyledim.. daha da tutuştu.. Böyle Bi hata yapmana izin vermicem falan filan derken.. görüştüğüm adamın Bi kaç falsosunu da görmemle iyice kapana sıkıstım.. sevgilime içim doğrulmuyodu, her gece kulaklarımda çınlıyodu ayrılmama sebep olan cümleleri.. hançer yarası gibi valla.. sen tut adama ömrünü ada, her sıkıntısını kahrını çek ,anasından Babasından fazla destek ol , Baş tacı et ,ailenin içine sok , her şeyin ilkini özelini onla yaşa, tutsun sana senle gelecek kuramam desin.. reva mı ulan ? yeminle gururum aşkımı öyle Bi çiğnedi ki.. üüüüf... karşimda çöküp hüngür hüngür ağladi (ilk defa) ağzina içki sokmayan adam alkolik olup sokağimin Başina geldi perişan oldu ama Bende ne gurur varsa affedemedim.. doğrulmadi içim.. ama sonra ailesi araya girdi.. annesi "dayanamıyorum oğlumun gözümün önünde Bu kadar acı çekmesine ne olur cahilliğine ver" dedi.. Babası " Ben, hayalkırıklığına uğratma kızım" dedi.. ablası her gün yalvardı ne olur affet Bi şans ver dedi.. evet verdim.. şartlarım vardi kabul etti.. çok uzattım farkındayım.. güzelim Bacım Bitanem ne olur kendine değer ver.. evet Bütün hemcinslerime söylüyorum ne olur ama ne olur kendinize değer verin.. asla Bi erkeği Bu kadar Baş tacı etmeyin.. sizi kırıp incitmesine o güzel aşk dolu yüreğinizi dağlamasına izin vermeyin.. lütfen ama lütfen Bu kadar gözü kapalı aşık olmayin.. önceliğiniz "kendiniz" olsun.. ve yeri gelsin gururunuz aşkınızdan öte gelsin.. yeri gelsin affetmeyin süründürün.. sen de lütfen üstüne düşme.. mücadele sırası onda..

yani işin özeti şu.. aşık olduğun adam için elinden geleni yaptın mı ? sevdin mi ? dağ gibi dimdij durup aşkına sahip çıktın mı ? eğer evet diyosan tamam olay Bitmiştir.. daha yapacak Bişeyin yok kusura Bakmasın.. için de rahat olsun.. terkedilmeyi hak edecek Bişey yapmamışsan Bıraaaaaaak... ha deseydin ki onu kırdım incittim ayrıldı Benden.. o zaman sana derdim ki git kapisinda ağla yalvar al gönlünü.. o derece de aşka saygım vardır.. Buldun mu kayBetmeyeceksin.. ama aşık olduğum adam hiç uğruna Beni yarı yolsa Bırakıyosa onun erkekliğine de tükürürüm aşkına da.. aşkını da yerim o dakka sevgisini de.. selam verenin canı çıksın, adını anarsam dilim kopsun der yoluma Bakarım.. yani aşk evet haika Bi duygu, ama karşidaki adam onu hak ediyorsa.. ya etmiyosa ? cesaretsizse ? korkaksa ? e o zaman Ben aşkımı kendi ellerimle paramparça ederim.. işte yaşamak da lazım.. hayatta her şeyi yaşayacaksın.. terk de edileceksin, ihaneti de tadacaksın , hayallerinde yıkılacak.. öyle Büyüyorsunnnn... öyle öğreniyorsun güçlü, dimdik durmayı.. öyle öğreniyorsun yere kapaklandığında kendini ellerinden tutup yine kendin ayağa kaldırmayı.. evet Ben affettim sevgilimi, Bariştik, aşiğim ona, ölüyorum Bitiyorum, kurban olurum ona, amaaaaaaa ne koşullarda ?? "adam" olduğu sürece, aşkına , Bana, Bize sahip çıktığı sürece.. çıkmadı mı ? gene mi üzdü ? ne kendi gözümün yaşina ne de onun gözünün yaşina Bakarım, Beni anam 9 ay elin oğlu üzsün ağlatsın diye taşimadi

pinarcim ben sana bisey diyimmi bosvar canim gitmisse tirmalama..ailesi faktorude var isin icinde sonra senin canini cok yakarlar..okumssun oh mis gibi bensenin yerinde olsam tahsilim devam etmek icin yurt disina cikardim...senin gibi bir arkadasim vardi ayni yerde calisyorduk kizin sevgilis 4 senelik falan kizdan bir aksam ustu nedensiz ayrildi kizda seviyordu..ama tas gibi saglam yerinde durdu benim bunu atlatmam lazim dedi..londraya ingilizce kursu icin basvuru yapti kizi kabul ettiler,,bana isi birakip gideme nasil gidim zor buldum dedi..bende tesvik ettim git kalma buralarda kendini gelistir oo mis gibi yeni insalarla tanisirsin dedim..ki oylede oldu kiz simdi iyiki gitmisim diyor..bende ondan 1 sene sonra yurt disina ciktim..

kendine daha oturmus karakterli daha olgun maddi durumuda ii olan biri bul bosver onu...anladigim kadari ile senin maddi durumum iyi kendisiniki kotu oldugu icin ezilmis omru boyunca ezik kalacak...

yani işin özeti şu.. aşık olduğun adam için elinden geleni yaptın mı ? sevdin mi ? dağ gibi dimdij durup aşkına sahip çıktın mı ? eğer evet diyosan tamam olay Bitmiştir.. daha yapacak Bişeyin yok kusura Bakmasın.. için de rahat olsun.. terkedilmeyi hak edecek Bişey yapmamışsan Bıraaaaaaak... ha deseydin ki onu kırdım incittim ayrıldı Benden.. o zaman sana derdim ki git kapisinda ağla yalvar al gönlünü.. o derece de aşka saygım vardır.. Buldun mu kayBetmeyeceksin.. ama aşık olduğum adam hiç uğruna Beni yarı yolsa Bırakıyosa onun erkekliğine de tükürürüm aşkına da.. aşkını da yerim o dakka sevgisini de.. selam verenin canı çıksın, adını anarsam dilim kopsun der yoluma Bakarım.. yani aşk evet haika Bi duygu, ama karşidaki adam onu hak ediyorsa.. ya etmiyosa ? cesaretsizse ? korkaksa ? e o zaman Ben aşkımı kendi ellerimle paramparça ederim.. işte yaşamak da lazım.. hayatta her şeyi yaşayacaksın.. terk de edileceksin, ihaneti de tadacaksın , hayallerinde yıkılacak.. öyle Büyüyorsunnnn... öyle öğreniyorsun güçlü, dimdik durmayı.. öyle öğreniyorsun yere kapaklandığında kendini ellerinden tutup yine kendin ayağa kaldırmayı.. evet Ben affettim sevgilimi, Bariştik, aşiğim ona, ölüyorum Bitiyorum, kurban olurum ona, amaaaaaaa ne koşullarda ?? "adam" olduğu sürece, aşkına , Bana, Bize sahip çıktığı sürece.. çıkmadı mı ? gene mi üzdü ? ne kendi gözümün yaşina ne de onun gözünün yaşina Bakarım, Beni anam 9 ay elin oğlu üzsün ağlatsın diye taşimadi

ayy canım benım yaa ne guzel ınsanı rahatlatıosun erkek arkadasın cok sanslı umarım bıdaha esseklık etmez :))

burcu_01 canım o kadar güzel yazmışsın ki inan güç verdin ya aslında bu kadar etkilenmemin sebebi ben onun için o kadar saat yol gidim sırf onu görmek için döndüğüm akşam benden ayrılması hemde saçma salak sebeplerle üstelik ayrılacağı dakikaya kadar bunu asla belli etmemiş olması yıktı. Bunu kendime yediremiyorum.
Yaa ben ayrılacak olsam en azından soğuk davranırım karşımdaki de bunu hisseder ve öyle ayrılırım sen tut son saniyeye kadar hiç birşey belli etmee.Bende salak gibi evlilik planları yapayım.Üstelik 1 hafta öncesinde de konuyu ailene aç pınar söz falan bişeyler yapalım demiş olması.Emeklerime acıyorum yeter artık bu kaçıncı diyorum her gelen aynı şeyi yapıyor ben buna dayanamıyorum..
Ama dunedain canım seninde dediğin gibi artık hayatıma dönmeye karar verdim tamam içim hala çok acıyor aklıma gelince gözyaşlarıma engel olamıyorum ama kendim için birşeyler yapmalıyım dimdik ayakta durmam lazım kendi bile hep söylerdi ben senden ayrılsam bile seni unutamam diye gün gelecek aklına dank edecek ama o zamanda beni karşısında bulamayacak...:50:

canım zaten Bu gibi erkekler var ya tam oscarlık oyuncu.. nasıl da rol yapiyolar.. ona kızıyorum ya zaten canımmmm madem kafanda ayrılık düşüncesi var neden kızı oraya kadar getirtiyosun.. soğumuşmuş.. ya boşver gülüm yaa eminim yüreğin gibi sen de çook güzel alımlı Bi kızsındır.. süslen püslen çık gez kafanı dağit.. spora git, olmadı Başka Bi kursa git.. yeni insanlarla taniş.. ailenle daha çok zaman geçir, aklına geldi mi de aç müziği ağla zırla dök içini.. he Bi de BolBol abdest al dua et.. çok faydası var.. en azından Allahım yüreğimden sevgisini sök al, Bana yepyeni yollar çiz de.. valla güç alacaksın dualardan.. yoksa sağliğindan olursun gülümm.. Böyle konuşması kolay diyebilirsin ama düğünüme 1 ay kala nişanlımdan ayrıldım, ve Bütün vücudum yara döktü.. sinirsel urtiker dedi doktor.. kaşintili kıpkırmızı yara sardı herrrr yerimi.. o an anladım ki hiçbişey Benden, sağliğimdan önemli olmamalı.. millet keyif çatsın Biz oturup salya sümük aşk acısı çekelim, reva mı ? her canın sıkıldığında gel yaz Buraya..

canım zaten Bu gibi erkekler var ya tam oscarlık oyuncu.. nasıl da rol yapiyolar.. ona kızıyorum ya zaten canımmmm madem kafanda ayrılık düşüncesi var neden kızı oraya kadar getirtiyosun.. soğumuşmuş.. ya boşver gülüm yaa eminim yüreğin gibi sen de çook güzel alımlı Bi kızsındır.. süslen püslen çık gez kafanı dağit.. spora git, olmadı Başka Bi kursa git.. yeni insanlarla taniş.. ailenle daha çok zaman geçir, aklına geldi mi de aç müziği ağla zırla dök içini.. he Bi de BolBol abdest al dua et.. çok faydası var.. en azından Allahım yüreğimden sevgisini sök al, Bana yepyeni yollar çiz de.. valla güç alacaksın dualardan.. yoksa sağliğindan olursun gülümm.. Böyle konuşması kolay diyebilirsin ama düğünüme 1 ay kala nişanlımdan ayrıldım, ve Bütün vücudum yara döktü.. sinirsel urtiker dedi doktor.. kaşintili kıpkırmızı yara sardı herrrr yerimi.. o an anladım ki hiçbişey Benden, sağliğimdan önemli olmamalı.. millet keyif çatsın Biz oturup salya sümük aşk acısı çekelim, reva mı ? her canın sıkıldığında gel yaz Buraya..
Haklısın canım şuan dediklerini yapıyorum zaten duamı ediyorum,ağlıyorum da zırlıyorumda ,zaman geçirmek için uğraşlarda buluyorum böyle devam ediyoruz bakalım hayat bizi nereye sürükleyecek :) Buraya yazıp içimi dökmek beni çok rahatlatıyo hiç tanımadığınız halde bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Burda bana destek olan bütün arkadaşlara çokkkkkkk teşekkür ederimm valla çok duygulanıyorum ya bana destek yazılarını okuyunca :43:

Canım bende seninle aynı durumdayım bekliyorum bi şekilde geçiyor zaman bende ağlıyorum ama merak ettiğim birşey var acaba onlarda bizim gibi mi yapıyor :26: hiç sanmıyorum

canım bende aynı şartlarda tanıştım ve aynı sebeplerden dolayı ayrıldım iki haftaya kadar facede ekliydi herbakıq sayfasına üzülürdüm paylaşımlarından pay çıkarırdım sonra bir cesaret faceden sildim arayıp sormuyorum oda öyle sonra arkadaşlarım başkalarını ayarlamaya çalıştılar bir sürü insanın red ettim kendimi de onlarını da üzmek istemedim ve bugün arkadaşımla biz otobüsteydik oda yolda arkadaşı ise magazadan çıkıyordu yüzü asıktı bak yine pay çıkarıyorum en büyük hata biz ki nasıl hayatımızın merkezine koyduk onları onları da öyle sanıyoruz ve ben tabiki perişan oldum eve geldiğimden beri ağlıyorum geçicek eminim sende üzme kendini rabbimi en küçük bir günahın ahın bile hesabını sorar er yada geç ya bu dünyada ya da diğer tarafta sen gerekeni yaptım gerekeni yapmayım korkanlar utansın erkeğim diye gezsinler bakalım nereye kadar

Canım bende seninle aynı durumdayım bekliyorum bi şekilde geçiyor zaman bende ağlıyorum ama merak ettiğim birşey var acaba onlarda bizim gibi mi yapıyor :26: hiç sanmıyorum

Hayır canım onlar bizim gibi değiller belki akıllarında olabilirz ama asla bizim gibi acılarını yaşamıyorlar. Mesela kızlar bir araya gelince birimizin derdi varsa bizde onunla dertleniyoruz hatta yanımızdaki arkadaşlarımızı bile bunalıma sokabiliyoruz ben şuan onu yaşıyorum benden etkilenipte erkek arkadaşıyla tartışan güvenini yitiren uyumayıp beni aklına takan bir çok arkadaşım var biz kızlar hep duygusal yaklaşıyoruz. Erkeklere gelince onlar bir araya gelince takma oğlum sana kızmı yok muhabbetine girip gülüp eğlenebiliyorlar onların aralarındaki muhabbetler bile farklı oluyor acılarını yaşamak yerine unutmaya bakıyorlar aslında iyi de yapıyorlar biz takıyoruz da ne oluyor kendimize zarar veriyoruz ben evden dışarı çıkmadım günlerce yemek yiyemedim o ise işine gücüne baktı o çalışıyor bir yandan kpss için kursa gidiyor geziyor tozuyor ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama bunları yaptığını biliyorum ...Ama artık bende bunu yapmaya çalışıyorum üzülüp kendime boş yere haksızlık yapmak istemiyorum çünkü ben onun için elimden gelenin çokk çokk fazlasını yaptım severse geri döner nasıl olsa o zaman ona ne yapacağımı biliyorum ben ...

Hayır canım onlar bizim gibi değiller belki akıllarında olabilirz ama asla bizim gibi acılarını yaşamıyorlar. Mesela kızlar bir araya gelince birimizin derdi varsa bizde onunla dertleniyoruz hatta yanımızdaki arkadaşlarımızı bile bunalıma sokabiliyoruz ben şuan onu yaşıyorum benden etkilenipte erkek arkadaşıyla tartışan güvenini yitiren uyumayıp beni aklına takan bir çok arkadaşım var biz kızlar hep duygusal yaklaşıyoruz. Erkeklere gelince onlar bir araya gelince takma oğlum sana kızmı yok muhabbetine girip gülüp eğlenebiliyorlar onların aralarındaki muhabbetler bile farklı oluyor acılarını yaşamak yerine unutmaya bakıyorlar aslında iyi de yapıyorlar biz takıyoruz da ne oluyor kendimize zarar veriyoruz ben evden dışarı çıkmadım günlerce yemek yiyemedim o ise işine gücüne baktı o çalışıyor bir yandan kpss için kursa gidiyor geziyor tozuyor ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama bunları yaptığını biliyorum ...Ama artık bende bunu yapmaya çalışıyorum üzülüp kendime boş yere haksızlık yapmak istemiyorum çünkü ben onun için elimden gelenin çokk çokk fazlasını yaptım severse geri döner nasıl olsa o zaman ona ne yapacağımı biliyorum ben ...

Back