- Konu Sahibi muhendis.pnr
angelita dediklerinde tamamen haklısın canım bir gün mutlaka bunun acısını çekerler sevenin ahını almak çok kötü..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani işin özeti şu.. aşık olduğun adam için elinden geleni yaptın mı ? sevdin mi ? dağ gibi dimdij durup aşkına sahip çıktın mı ? eğer evet diyosan tamam olay Bitmiştir.. daha yapacak Bişeyin yok kusura Bakmasın.. için de rahat olsun.. terkedilmeyi hak edecek Bişey yapmamışsan Bıraaaaaaak... ha deseydin ki onu kırdım incittim ayrıldı Benden.. o zaman sana derdim ki git kapisinda ağla yalvar al gönlünü.. o derece de aşka saygım vardır.. Buldun mu kayBetmeyeceksin.. ama aşık olduğum adam hiç uğruna Beni yarı yolsa Bırakıyosa onun erkekliğine de tükürürüm aşkına da.. aşkını da yerim o dakka sevgisini de.. selam verenin canı çıksın, adını anarsam dilim kopsun der yoluma Bakarım.. yani aşk evet haika Bi duygu, ama karşidaki adam onu hak ediyorsa.. ya etmiyosa ? cesaretsizse ? korkaksa ? e o zaman Ben aşkımı kendi ellerimle paramparça ederim.. işte yaşamak da lazım.. hayatta her şeyi yaşayacaksın.. terk de edileceksin, ihaneti de tadacaksın , hayallerinde yıkılacak.. öyle Büyüyorsunnnn... öyle öğreniyorsun güçlü, dimdik durmayı.. öyle öğreniyorsun yere kapaklandığında kendini ellerinden tutup yine kendin ayağa kaldırmayı.. evet Ben affettim sevgilimi, Bariştik, aşiğim ona, ölüyorum Bitiyorum, kurban olurum ona, amaaaaaaa ne koşullarda ?? "adam" olduğu sürece, aşkına , Bana, Bize sahip çıktığı sürece.. çıkmadı mı ? gene mi üzdü ? ne kendi gözümün yaşina ne de onun gözünün yaşina Bakarım, Beni anam 9 ay elin oğlu üzsün ağlatsın diye taşimadi
ayy canım benım yaa ne guzel ınsanı rahatlatıosun erkek arkadasın cok sanslı umarım bıdaha esseklık etmez :))
canım seni de merak ettim, o gün mesajın gelmedi.. ne durumdasın canımm
Haklısın canım şuan dediklerini yapıyorum zaten duamı ediyorum,ağlıyorum da zırlıyorumda ,zaman geçirmek için uğraşlarda buluyorum böyle devam ediyoruz bakalım hayat bizi nereye sürükleyecek :) Buraya yazıp içimi dökmek beni çok rahatlatıyo hiç tanımadığınız halde bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Burda bana destek olan bütün arkadaşlara çokkkkkkk teşekkür ederimm valla çok duygulanıyorum ya bana destek yazılarını okuyuncacanım zaten Bu gibi erkekler var ya tam oscarlık oyuncu.. nasıl da rol yapiyolar.. ona kızıyorum ya zaten canımmmm madem kafanda ayrılık düşüncesi var neden kızı oraya kadar getirtiyosun.. soğumuşmuş.. ya boşver gülüm yaa eminim yüreğin gibi sen de çook güzel alımlı Bi kızsındır.. süslen püslen çık gez kafanı dağit.. spora git, olmadı Başka Bi kursa git.. yeni insanlarla taniş.. ailenle daha çok zaman geçir, aklına geldi mi de aç müziği ağla zırla dök içini.. he Bi de BolBol abdest al dua et.. çok faydası var.. en azından Allahım yüreğimden sevgisini sök al, Bana yepyeni yollar çiz de.. valla güç alacaksın dualardan.. yoksa sağliğindan olursun gülümm.. Böyle konuşması kolay diyebilirsin ama düğünüme 1 ay kala nişanlımdan ayrıldım, ve Bütün vücudum yara döktü.. sinirsel urtiker dedi doktor.. kaşintili kıpkırmızı yara sardı herrrr yerimi.. o an anladım ki hiçbişey Benden, sağliğimdan önemli olmamalı.. millet keyif çatsın Biz oturup salya sümük aşk acısı çekelim, reva mı ? her canın sıkıldığında gel yaz Buraya..
Canım bende seninle aynı durumdayım bekliyorum bi şekilde geçiyor zaman bende ağlıyorum ama merak ettiğim birşey var acaba onlarda bizim gibi mi yapıyor :26: hiç sanmıyorum
Canım bende seninle aynı durumdayım bekliyorum bi şekilde geçiyor zaman bende ağlıyorum ama merak ettiğim birşey var acaba onlarda bizim gibi mi yapıyor :26: hiç sanmıyorum