- Konu Sahibi muhendis.pnr
insanlar kapanan kapının ardından öyle uzuuuun zaman bakarlarki kendileri için açılan kapıları görmezler bile:)arkadaşlar kesin geri dönecek demeniz çok yanlış, adam kararını vermiş, sevmiyorum soğudum istemiyorum demiş, daha ne desin, konu sahibinin de ilk zamanlar acısını yaşaması çok normal ama onun hayatına devam etmesi gerekiyor, bu şekilde içinde hep bir umut olacak, onu bekleyecek, gelmeme süresi uzadıkça daha çok üzülecek, ayrılığa alışmalı, kim yaşamadı ki bu acıyı, zamanla her şeyin geçtiğini de herkes biliyor, acıyı uzatmaktansa ayrılığı kabul edip yoluna devam etmek ve kariyerini düşünmek en iyisi değil mi ???
diyelim geri döndü, o ilişkiden artık ne bekleyeceksin, bu ani çıkışı bir daha yapmama garantisi var mı ?? en ufak darda yine kaçmayacak mı ??? bu kişi konu sahibini gerçekten hissetseydi bir sürü birbirinden alakasız bahaneyi sıralayıp haydi eyvallah der miydi ??
bence kesinlikle yolunuza devam etmeli, o kişi size geri dönmek istese bile kabul etmemelisiniz, size gerçekten değer veren kişiler muhakkak karşınıza çıkacaktır, tabi bu kendi yoluna giden adamın arkasından bakıp durmazsanız..
birşey söyliyimmi her katil cinayet mahalline tekrar geri döner bu ne kadar uzun zaman geçse bile başımdan gecen bişeyi anlatayım birini çok sevmiştim 2yıl sürdü askere gidicekti ailesi eğer hayatında biri varsa bırak öle git demiş yasık olmasın kıza bu askerde şehit düşüp dönememkten çok korkuyordu neyse aklına ayrılığı koymuş bu arada başka bir kız buldu ben soğuyim diye benim gözlerimle onları görmemi sağladı sabahlara kadar msnde falan sohbet ettiler bilmemne bu arada o kişi hoşlandıda o kızdan kafasına koydu unutacak beni oda sevmişti benm kadar askere gitti ve döndü cinayet mahalline. bu arada benim acım hafifledi hayatıma yeni biri girdi unutturdu onu iyikide girmiş hayatıma . he dediğim gibi arkadaş döndü cinayet mahalline sanki hiç birşey olmamış gibi geldi bide utanmadan sen beni sevseydin ne olursa olsun beklerdin dedi sen beni aldattın utanmadan kendini görmeden benimi suçluyorsun hayatımda başka biri var seviyorum onu seni unuttum bak kimse vazgecilmez değilmiş hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyormuş dedim iyiki çıkmışsın hayatımdan dedim o kişiyle evliyim şuan çokta mutluyum iyiki girmiş hayatıma