arkadaşlar kesin geri dönecek demeniz çok yanlış, adam kararını vermiş, sevmiyorum soğudum istemiyorum demiş, daha ne desin, konu sahibinin de ilk zamanlar acısını yaşaması çok normal ama onun hayatına devam etmesi gerekiyor, bu şekilde içinde hep bir umut olacak, onu bekleyecek, gelmeme süresi uzadıkça daha çok üzülecek, ayrılığa alışmalı, kim yaşamadı ki bu acıyı, zamanla her şeyin geçtiğini de herkes biliyor, acıyı uzatmaktansa ayrılığı kabul edip yoluna devam etmek ve kariyerini düşünmek en iyisi değil mi ???
diyelim geri döndü, o ilişkiden artık ne bekleyeceksin, bu ani çıkışı bir daha yapmama garantisi var mı ?? en ufak darda yine kaçmayacak mı ??? bu kişi konu sahibini gerçekten hissetseydi bir sürü birbirinden alakasız bahaneyi sıralayıp haydi eyvallah der miydi ??
bence kesinlikle yolunuza devam etmeli, o kişi size geri dönmek istese bile kabul etmemelisiniz, size gerçekten değer veren kişiler muhakkak karşınıza çıkacaktır, tabi bu kendi yoluna giden adamın arkasından bakıp durmazsanız..