• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce geri döner mi??

yani nedir dertleri alamıyorum ki sadık kalıp değer vermek mi suçumuz dilerim ki Allah'tan kapımızda ağladıkları günler görürüz inşallah

amiiiiiiiinnn cnm inşallah.... kendim için dua ederken artık benimle aynı durumda olan tüm kızlar için ayni sizler için de dua edicem :34:
biz güçlü olalım hayata karşı dik duralım dönecekler bakın da görün o zaman tekmeyi yiyecekler ama haberleri yok :34:

amiiiiiiiinnn cnm inşallah.... kendim için dua ederken artık benimle aynı durumda olan tüm kızlar için ayni sizler için de dua edicem :34:
biz güçlü olalım hayata karşı dik duralım dönecekler bakın da görün o zaman tekmeyi yiyecekler ama haberleri yok :34:

Bence de güçlü olmalıyız geri döneceği günü dört gözle bekliyorummm :) Bir zamanlar benim için gözyaşı döken adamı yeniden karşımda görmek istiyorum...

aynen canım bende artık tek kendime değil anı durumda olan herkes için dua ediyorum çok özlüyorum onu inş dediğimiz gibi olur ve dönerler :(

bir an önce kpssyi kazan ayaklarının üstünde dur sen yaptığınız plana sadık kalarak kpss çalışmalarına hız ver sonrasında dönse belki birbirinizi affeder yuvanızı kurarsınız ama şu anda zaten senin mutlaka çalışman lazım.

eşimn benden önceki kız arkı matemetik öğretmenliği okuyormuş, eşim o zaman lise mezunu öyle üniversite düşünmüyormuş ilk sene aşık geçsede ikinci senede sorunlar baş göstermeye başlamış kızın ailesi üniversite mezunu değil diye istememiş eşimde var gücüyle üniversiteye hazırlanıyormuş kız üni sınavına iki ay kala eşimi bırakmış ama eşim daha bir hırslanarak üniversite sınavna çalışmaya devam etmiş ve kızın okuduğu üniversitede sosyal bilgiler öğretmenliğini kazandı. Kız pişman oldu dönmeye çalıştı ama ben vardım artık ve eşim şimdi araştırma görevlisi :) çok mutlu evliliğimiz var.

bence acınızı kalbinize gömün var gücünüzle kpssye çalışın.bu acılar size engel değil itici güç olmalı siz bu acılardan hırslanarak hayatınızı bir kurun bakalım zaten o dönecektir orası kesin.

bir an önce kpssyi kazan ayaklarının üstünde dur sen yaptığınız plana sadık kalarak kpss çalışmalarına hız ver sonrasında dönse belki birbirinizi affeder yuvanızı kurarsınız ama şu anda zaten senin mutlaka çalışman lazım.

eşimn benden önceki kız arkı matemetik öğretmenliği okuyormuş, eşim o zaman lise mezunu öyle üniversite düşünmüyormuş ilk sene aşık geçsede ikinci senede sorunlar baş göstermeye başlamış kızın ailesi üniversite mezunu değil diye istememiş eşimde var gücüyle üniversiteye hazırlanıyormuş kız üni sınavına iki ay kala eşimi bırakmış ama eşim daha bir hırslanarak üniversite sınavna çalışmaya devam etmiş ve kızın okuduğu üniversitede sosyal bilgiler öğretmenliğini kazandı. Kız pişman oldu dönmeye çalıştı ama ben vardım artık ve eşim şimdi araştırma görevlisi :) çok mutlu evliliğimiz var.

bence acınızı kalbinize gömün var gücünüzle kpssye çalışın.bu acılar size engel değil itici güç olmalı siz bu acılardan hırslanarak hayatınızı bir kurun bakalım zaten o dönecektir orası kesin.

Evet haklısın canım her şer'de bir hayır var derler ya çok doğru bir söz.. Ne kadar zor olsa da hayat devam ediyor bu acılarda geçer gider geçene kadar da insandan çok şey götürür ama ne yapalım hayat böyle bir şey ...İnşallah benimde hedefim çok iyi yerlere gelmek aşkta kaybettim ama inşallah bu yönde kazanırım. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah..

arkadaşlar kesin geri dönecek demeniz çok yanlış, adam kararını vermiş, sevmiyorum soğudum istemiyorum demiş, daha ne desin, konu sahibinin de ilk zamanlar acısını yaşaması çok normal ama onun hayatına devam etmesi gerekiyor, bu şekilde içinde hep bir umut olacak, onu bekleyecek, gelmeme süresi uzadıkça daha çok üzülecek, ayrılığa alışmalı, kim yaşamadı ki bu acıyı, zamanla her şeyin geçtiğini de herkes biliyor, acıyı uzatmaktansa ayrılığı kabul edip yoluna devam etmek ve kariyerini düşünmek en iyisi değil mi ???

diyelim geri döndü, o ilişkiden artık ne bekleyeceksin, bu ani çıkışı bir daha yapmama garantisi var mı ?? en ufak darda yine kaçmayacak mı ??? bu kişi konu sahibini gerçekten hissetseydi bir sürü birbirinden alakasız bahaneyi sıralayıp haydi eyvallah der miydi ??

bence kesinlikle yolunuza devam etmeli, o kişi size geri dönmek istese bile kabul etmemelisiniz, size gerçekten değer veren kişiler muhakkak karşınıza çıkacaktır, tabi bu kendi yoluna giden adamın arkasından bakıp durmazsanız..

arkadaşlar kesin geri dönecek demeniz çok yanlış, adam kararını vermiş, sevmiyorum soğudum istemiyorum demiş, daha ne desin, konu sahibinin de ilk zamanlar acısını yaşaması çok normal ama onun hayatına devam etmesi gerekiyor, bu şekilde içinde hep bir umut olacak, onu bekleyecek, gelmeme süresi uzadıkça daha çok üzülecek, ayrılığa alışmalı, kim yaşamadı ki bu acıyı, zamanla her şeyin geçtiğini de herkes biliyor, acıyı uzatmaktansa ayrılığı kabul edip yoluna devam etmek ve kariyerini düşünmek en iyisi değil mi ???

diyelim geri döndü, o ilişkiden artık ne bekleyeceksin, bu ani çıkışı bir daha yapmama garantisi var mı ?? en ufak darda yine kaçmayacak mı ??? bu kişi konu sahibini gerçekten hissetseydi bir sürü birbirinden alakasız bahaneyi sıralayıp haydi eyvallah der miydi ??

bence kesinlikle yolunuza devam etmeli, o kişi size geri dönmek istese bile kabul etmemelisiniz, size gerçekten değer veren kişiler muhakkak karşınıza çıkacaktır, tabi bu kendi yoluna giden adamın arkasından bakıp durmazsanız..

Canım tabi ki kesin dönecek diyemeyiz ama gidenin geri dönmesini hangi birimiz istemeyiz ki tabi aksini düşünende olur ama bu sadece bir istek yada hayal diyelim. Aylarınızı yıllarınızı geçirdiğiniz insanı bir anda silmek o kadar kolay olmuyor malesef.. Keşke kolay olsa bizler de acı çekmesek..İşte o klasik şey zaman herşeyin ilacı dönerler ya da dönmezler...

sen gene de dönmezz diyerek hayatına devam etmeye bakkkk.. yahu o kim ki dönmesin ya dönse Bile isteme yaa.. seni sebepsiz yarı yolda Bırakan Bi adam için umut etmeye değmez.. inan değmez kuzummm... acını çek ağla zirla ama unutmaya çaliş.. hak etmedin sen Bu ayriliği.. o seni yalnızlığa layık gördüyse sil gitsin...

Evet biliyorum artık dönmeyecek.
Çünkü dün onun yaşadığı şehre gittim konuşmak için yüzüme söyledi sevmediğini,ailesinin istemediğini ve en acı gerçeği artık başkasını sevdiğini üstelik kız ona yüzük almış ve parmağındaydı pişkin pişkin bana gösterdi nasıl içim acıdı...Ve son darbe şu anda sevdiği kızla beni daha önceden tanıştırmıştı komşularının kızıydı başımdan aşağı kaynar sular döküldü yıkıldım resmen..İnsan kalbinin acıdığını gerçekten hissedebiliyormuş bunu bana çok iyi gösterdi ağlamaktan mahvaldum..Bizim beraber aldığımız bir kuşumuz vardı onu aşkımızın meyvesi gibi görürdük ismini beraber koymuştuk ayrıldığımız gün o kuş bile ölmüş ya o kuş gibi beni de öldürdü... Ona aslaaaaa hakkımı helal etmiyorum umarım aşk hayatında hep acı çeker ve her acı çekişinde ben aklına gelirim o zaman beni çok iyi anlayacak :((((((((

Çünkü dün onun yaşadığı şehre gittim konuşmak için yüzüme söyledi sevmediğini,ailesinin istemediğini ve en acı gerçeği artık başkasını sevdiğini üstelik kız ona yüzük almış ve parmağındaydı pişkin pişkin bana gösterdi nasıl içim acıdı...Ve son darbe şu anda sevdiği kızla beni daha önceden tanıştırmıştı komşularının kızıydı başımdan aşağı kaynar sular döküldü yıkıldım resmen..İnsan kalbinin acıdığını gerçekten hissedebiliyormuş bunu bana çok iyi gösterdi ağlamaktan mahvaldum..Bizim beraber aldığımız bir kuşumuz vardı onu aşkımızın meyvesi gibi görürdük ismini beraber koymuştuk ayrıldığımız gün o kuş bile ölmüş ya o kuş gibi beni de öldürdü... Ona aslaaaaa hakkımı helal etmiyorum umarım aşk hayatında hep acı çeker ve her acı çekişinde ben aklına gelirim o zaman beni çok iyi anlayacak :((((((((

canım çok kötü oldum inanamıyorum ama artık yeni ve güzel bir hayat seni bekliyor ahın yerde kalmaz emin ol hiç mi hiç kendini üzme evet için çok acıyordur mutlaka ama artık toparlanma vakti demekki bu sebeple senden kaçıyordu öğrenmiş oldun ve artık beklemeyeceksin kendi hayatına bakıp dosdoğru ilerleyeceksin

çok üzüldüm cnm çokkk :(((((

Dönp dönmemesi belli de olmaz benım de ılıskımde eskı sevgılım artık benı sevmedıgını ,benden sogudunu onu aramamı hayataında baska bırı oldugunu,baskasını sevdgını cok acı bır dılle soylemeıstı soyledıklerıne cok ınanmıstım hayatındab bırı oldugu da dogruydu bende 3 ay aramadım sormadım face den cıktım sonra ne oldu adam aramaya balası msj atmaya basladı ama sımdı de ben sevmıyorum anladımkı benım ıcın dogru ınsan degıl muhtemelen senın ıcın de oyle olur arasada bıse degısmez yanı gururunun ıncındıgını ,baskasıyla beraber olan bır adamla yapamayacagını anlarsın

gerçekleri öğrenmen çook iyi olmuş.. allaha havale et.. emin ol ama emin ol ahın tutacak.. yoluna Bak şimdi.. seni çoook güzel Bir hayat Bekliyor.. seni arkandan vurmayacak Bir aşk Bekliyor.. umut dolu ol.. umut hiç eksik olmasın..

Gerçekleri acıda olsa öğrendim yapacak bir şey yok hayatıma dönmem lazım o kendi yolunu çizmiş. Kendide dedi seni sevecek seni hak edecek başka birini bul mutlu ol dedi ben senin ahınla mutlu olmayacağımı biliyorum ama sen yinede mutlu ol diyor bana Allahın cezası kendide biliyor VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs olduğunu.. Seviyorum dediği kız 5 yıllık ilişkisinden ayrılalı 3 ay olmuş hala onun için ağlıyormuş hatta benim onunlla konuştuğum günün akşamında kız bunu aramış eski sevgilisi mesaj atmış hakkını helal et diye telefonda ağlamış benim VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs de ağlamış benle konuştuktan sonra kötü olmuş bana acı çektirdiği için.. Hem bana kızı seviyorum diyor sonrada diyorki biz çıkmıyoruz sadece konuşuyoruz gelip senin geldiğini konuştuğumuzu biliyor diyor gamze olmazsa başkası olur ama senle asla olmaz diyor .. Bu nasıl bir dengesizliktir yaa... Allahın cezası insan resmen nefret ettim yaa...

inanmiyorum ya ayni benimki gibi konu..benimkide sogudum ddi birakti sonra bi ay sonra boy boyresimlerini yakaladim...bu erkekler neden bu kadar rahat:-( hemde bir anda baskasini sevebiliyolar...biz evlenicektik seneye askrligi bitmeden bir ay once bole yapti iste..ustelik ailelerimiz 3 senedir tanisio...ama benim baska bi erkekle konustugumu ogrenmis bi kiz arkads kiskancligindan soylemis..onun biriyle oldunu ogrenince bagirdim cagirdim naprsan yap ilgilendirmiyosun beni fln demeye basladi..simdide 4,5 ay oldu aramadi sormadi hala..ne diyimki allahindan bulsunlar...sunu diyim zamanla acin azalicak...ben birini buldum insallah onla iyi olur ve icim daha rahat..

fundy

keske benimkide donse..ama kabul etmem tabi..konumuz benziyo bizde fotolarla atisiyoduk facede...o sevgilisiyle sarmas dolas resimlerini koyuyo ben bisey yapinca...sizde oylemiydiniz oyuzdenmi faceni kapattin..bes gun once falan bende kapattim facemi..insallah bendede seninki gibi olur yaaa..peki nekadar sure sonra dondu?

Son düzenleme:
canım bızım kı 5 senelık bı ılışkıydı iş nedenlerınden dolayı bıttı yanı bız ayrıldıktan 1 ay gıbı suredde baskasını bulmus sevmıyorum senı ıstemıyorum baskası var dedı kı gercekten de vardı cok agır hakaretler ettı ben de cok agladım uzuldum msn den sıldım faceden sıldım kendı face mı kapattım ama baska bır hesaptan bakıodum ona ve hep profıl fotosuna kızla fotografını koyuyodu arkadasları falan bılıodu sonra bende hıc aramadım sormadım benı bulabılecegı her yol kapanmıstı 3 ay sora aradı ben acmadım msj attı sureklı araıo ama gerı donusu yok artık bence hıc ılgılenmeyeınce sormayınca senı merak edıolar ve arıolar ha benı sevıomudur sanmam sevse bana bunu yapmazdı 3 gunluk tanıfıgı kız ıcın agır laflar etmezdı ama dondu dolastı bana geldı

Back