- 20 Ekim 2009
- 4.389
- 4.774
Yine gezin beraberİkisi de yer yer güzel.
Bekarken evlenmek istiyorsun, evlenince bekar hayatına dönmek
Mesela ben; 10 ay önce; sephora, chanel, versace sitelerinde geziyordum; şimdilerde yemek sitelerinde...
Nefret ediyorum yemek yapmaktan
İlaveten sırt çantamı takıp dünyayı gezerken eve tıkılıp kalmak da ayrı sıkıntım
O benim kadar gezgin değil :)Yine gezin beraber❤
Evliliğin de bekarlığın da güzel ve zor yanları var. Hayatta sonsuz mutluluğu beklemek saçma değil mi, insanız her duyguyu yaşıyoruz işte her şey bizim için.Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
TRT öyle, sen Fox'a geçBence geleceğini garanti altına al oku kariyerini yap ondan sonra evlilik düşün hayatını yaşa gez toz eğlen flortlerin olsun sırf ailenden uzaklaşmak için evlenme evlilik TRT'de büyük sorumluluk her işi kadından bekliyorlar çocuk ev kv ko vs büsbürü şey gençliğin tadını çıkar
Kalıpların var kafanda. Mutlu olman zor olacak senin. Hayat biraz da kendini ona bırakmaktır.bence hayatını geçirebileceğin bir destekçin, arkadaşın, dostun olması bu hayatta asla yalnız olmayacağını bilmek çok güzel. bu yüzden evlenmeyi istiyorum. sevdiğin şeyleri sevdiğin insanla yapmak çok güzel. onunla gülmek çok güzel.
o yüzden evlilik güzel
Boyle bi adam var mi ya ben hic gormedim.ciddiyimKişiye veya kişilere göre değişir. İnsan gibi biri çıkarsa karşına seni anlayan kıyamayan evliliği için çabalayan evini düşünen seni seven bir adamla evlenirsen ve sen de aynı şekilde ona davranırsan evlilik çok güzel bir şey
Evlilik değil de sevdiğin ve bir ömür aynı yolda yürüyebileceğin insanla aynı evi, aynı hayatı paylaşmak güzel. Tabi bu anlattığım ülkemizde evlilik sayesinde gerçekleşebiliyor çoğunluklaBazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı