Sizce evlilik guzel bir sey mi?

35 yıl bekardım. Cok harikaydı. 2 yıldır evliyim buda çok harika.
Eşinizle de ailenizle de tartışabilirsiniz. Ilişkilerde normal şeyler bunlar
Mutluluk içimizde bence.
Yemek yapmak ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Yeri gelmişken söyleyeyim. Bugünlerde ayrı bir alerjim var :)

35 yıl bekardım. Cok harikaydı. 2 yıldır evliyim buda çok harika.
Eşinizle de ailenizle de tartışabilirsiniz. Ilişkilerde normal şeyler bunlar
Mutluluk içimizde bence.
Yemek yapmak ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Yeri gelmişken söyleyeyim. Bugünlerde ayrı bir alerjim var :)
aaa aynı ben :KK50:

Bekarken öyle bir yaşa ki, evlendiğinde keşke şuraya da gitsydim, keşke şunu da giyseydim deme.
Bence erken yapılan evlilikler bir tık daha bunaltıcı olabiliyor. İstisnalar vardır tabi ama etrafımda hep gençliğini yaşayamadan çocuk peşinde, kayınvalide peşinde heba olan ömürler görüyorum.

Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı

Evlilik bence güzel. Ama kadın 25 hatta 27-28 yaşlarında olmalı. Evlenince daha özgür ve eğlenceli bir hayatım oldu :))

Aha da bele:KK14:

Eklentiler

• Screenshot_20200425_225440.jpg
    Screenshot_20200425_225440.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 42
Bence geleceğini garanti altına al oku kariyerini yap ondan sonra evlilik düşün hayatını yaşa gez toz eğlen flortlerin olsun sırf ailenden uzaklaşmak için evlenme evlilik TRT'de büyük sorumluluk her işi kadından bekliyorlar çocuk ev kv ko vs büsbürü şey gençliğin tadını çıkar

Bana gore en guzeli; sperm bankasindan bir baba
Para sorunun olmayacak
Cocugunla birlikte mutlu mesut yasamak

Evliligin insanin hayatini torpuler, yer bitirir
Şunu yapmayı kafaya koydum
Evlilik iğrenç bir şey, gerçi benim yaşadığım evlilik sayılmaz bu konuda konuşmam doğru mu bilmiyorum ama bana göre berbattı

35 yıl bekar kalma konusunda :)
bekarken dünyayı geziyordum şimdi salonla mutfak arasında takılıyorum:eek:
yemek yapmaktan ve temizlikten ben de hazmetmiyorum
ve iftardan sonra uyuyakalan ponçikella kocamı da çok seviyorum ama:KK45:
Bayıldım buna ♡♡♡

Kişiye veya kişilere göre değişir. İnsan gibi biri çıkarsa karşına seni anlayan kıyamayan evliliği için çabalayan evini düşünen seni seven bir adamla evlenirsen ve sen de aynı şekilde ona davranırsan evlilik çok güzel bir şey :KK68:

Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
Evlilik bence harika bişey hele sevdiğin adamla hergün yeni güne başlamak ortak hedefler belirlemek planlar yapmak...sevgisini hissetmek verdiği güven duygusunu tatmak... ama yemek yapmak ev toplamak değil😂

önce kendin ile mutlu olabilmeyi öğrenmen gerekir. ben mesela yalnızlığıda çok severdim.tek başıma sinemaya gider film izler.sahile gidip çayımı içer evde roman okur spor yapardım.neredeyse 6 yıldır evliyim şükür eşimlede mutluyum.mesela bazı kadınlar eşi dışarıda arkadaşları ile bululunca sorun çıkarır ama ben fırsat biliyorum kitabımı okuyorum zaman geçiriyorum hamile kalmadan önce spor falan yapıyordum o saatte.yemek olayına gelince yemek yapmak benim için terapi gibi birşey.çocukluğumdan beri çok seviyorum yemek yapmayı .evlilik kumardır derler.kazanan olursan ne mutlu sana allah hayırlı bir eş yazmıştır inşallah nasibine

X