Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
Evlilik var evlilik varBazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
He yav evde kocaya yemek yapmak mükemmel bişey. Asla hiç bir şeyde yakalanamayacak bir mutluluk. kendi evini temizlemek var ya anlatılmaz yaşanır. Hele ki kocanın kirli donlarını yıkamak, kokmuş çoraplarını toplamak dünyada eşine az rastlanır zevkler veriyor insana.Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
Coronadan sonra hayır hiç iyi değil işe gittiği için ben bu adamla evli kalmişim nettBazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
Evlilik kesinlikle bu değil. Öyle olsaydı bu kadar boşanan olmazdı. Anne babayla anlaşamıyorum diye evlilik düşünmek mantıklı mı? Neden çalışıp kendi düzenini kurmak bir seçenek değil mesela?Tabiki sadece bu degil
Ya pembik gelinimiz vardı bizim hatta o kadar tuaf bulmuştumki burada konu bile açtıydımVallahi ben pembiş gelinleri tutuyorum, bileziklerini sallaya sallaya geziyorlar
Evlilik eşine güzel yemek yapmak değildir!Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
3.bir secenek var çalısıp tek yaşamakBazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı