Sizce evlilik guzel bir sey mi?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.228
2.154
Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı

İkisi de yer yer güzel.

Bekarken evlenmek istiyorsun, evlenince bekar hayatına dönmek
Mesela ben; 10 ay önce; sephora, chanel, versace sitelerinde geziyordum; şimdilerde yemek sitelerinde...

Nefret ediyorum yemek yapmaktan

İlaveten sırt çantamı takıp dünyayı gezerken eve tıkılıp kalmak da ayrı sıkıntım

Vallahi ben pembiş gelinleri tutuyorum, bileziklerini sallaya sallaya geziyorlar

Kısa ve net bir cevap vereyim;
Evli olmak güzel sadece bazen 22 yaşını özlersin. (Sana uyarladım herkesin bekarken ki yaşı değişebilir)

Evliliğin de bekarliginda güzel yanları ve kötü yanları var.Ben bu konuda sıra atlamadan yasanmasinin daha iyi olduğunu düşünüyorum .Çalışmaya başlayınca tek başına yaşamanın çok büyük keyfi var bana göre.Para konusunda rahat olmanın ,evde tek başına istediğini yapmanin,flört etmenin ...Bir süre bunu yaşamak sonra birini sevip evlenmek gibisi yok.

Güzel bir şey olup olmadığı kiminle evlendiğine göre değişir.
Lakin evliliği erkeğe hizmet edeceğin bir şey gibi mi düşünüyorsun? Eşin de sana yemek yapabilir mesela. Kalıplaşmış, cinsiyetçi rolleri layık görme bence kendine.
Ve 22 yaşında bunları da düşünme zaten ya. Genceciksin daha, başka işin mi yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…