Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlilik evlendiğin kişiye göre değişebilecek dereced güzel yada kötü Birsey :)Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
Benim eşim.. ortaokul aşkınla evlendim tam 16 sene oldu. 10 yıl flörtleşip evlendik 6 yıldır da evliyiz. Heo buralarda evliliğe dair dertler paylaşılıyor ama aslında güzel Evlilikler de azınsanmayacak kadar çok..Boyle bi adam var mi ya ben hic gormedim.ciddiyim
Reis daha güzel şeylerle mutlu olabilirsinguzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasaman
22 yaşındasın..şu an 22 yaşındayım
Uyumlusuna değil de eğlenceli çatlak birine denk gelmeni öneririm tadından yenmiyor o zaman :)eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım
Ne kadar da üst segment takılan bir kadınchanel, versace
Herkese göre değişir. Doğru insanı bulduysan bence güzel bişey. Yani benim evliliğim güzel çok şükür.Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
Eşinizle beraber yemek yaparken mutlu olabilirisiniz bence deneyin hiç bir şey tek kadının görevi değil. Yemek herkesin ihtiyacı ise o da yapacak. Ha istemiyor mu dışardan sipariş versinBence de
Ben yemek yaparken hiç mutlu olmuyorum mesela
Evlilik çok güzel eğer es doğru kişiyseBazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
Eşinizle beraber yemek yaparken mutlu olabilirisiniz bence deneyin hiç bir şey tek kadının görevi değil. Yemek herkesin ihtiyacı ise o da yapacak. Ha istemiyor mu dışardan sipariş versin
Yapacak birşey yokNe kadar da üst segment takılan bir kadın
evet arada yemek yaparken yardım ediyorum eşime.. her zaman değil ama arada iyi oluyorEşinizle beraber yemek yaparken mutlu olabilirisiniz bence deneyin hiç bir şey tek kadının görevi değil. Yemek herkesin ihtiyacı ise o da yapacak. Ha istemiyor mu dışardan sipariş versin