Sizce evlilik guzel bir sey mi?

Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
Bekarlik Sultanlikmis.Esimle mutluyum nerdeyse ruh eşimdir her seyi beraber yapardik cocuklardan olduktan sonra değişti😅 Sorunlarimiz herkes gibi ama bekarligimi özgürlüğümü sorumsuz hayatimi özlüyorum ne yalan söyleyeyim bazen uzaklara dalarken buluyorum kendimi...

Evlilik güzel şey bence. Eşiniz size yardım eden, ailesinin sözüne gitmek yerine kendi beynini kullanmayı tercih eden, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, haksızken özür dileyen, bir hatanız olduğunda bunu sizinle konuşarak çözen, sadık ve akıllı biriyse evlilik çok güzel :KK36:

Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı

Ah canııımm... Nasıl da kendimi gördüm sende... , seni doğuran, büyüten insanlarla olmayı sakın sonradan tanışıp birlikte yaşayacağın başka bir adamla olmakla kıyaslama... Bazen insana gelir evlenip kendi evinde pembe bulutların üstünde mutlu yaşama fikri ama o hiç öyle olmuyor. Ben o kadar çok severek, sevilerek evlendim ki, birbirimizin gözünün içine bakıyorduk ama bir evlendik işler değişti. Eşim bana sen değiştin diyor ben ona... Şimdiki aklım olsa asla asla ama asla acele etmezdim evlenmek için.

Benden sana gerçekten çok samimi bir tavsiye olsun, daha çook yorum yapılır bu söze ama özetle, evlilik için hiç acele etme.

X