Sizce evlilik guzel bir sey mi?

İkisi de yer yer güzel.

Bekarken evlenmek istiyorsun, evlenince bekar hayatına dönmek :KK59:
Mesela ben; 10 ay önce; sephora, chanel, versace sitelerinde geziyordum; şimdilerde yemek sitelerinde...

Nefret ediyorum yemek yapmaktan :bicak:

İlaveten sırt çantamı takıp dünyayı gezerken eve tıkılıp kalmak da ayrı sıkıntım
Yine gezin beraber❤️

Evlilik guzel bir sey ama yagmurdan kacarken doluya tutulmak da var.

Evde aileyle sorun yasamaktan kacip lanet kv ve görümcelere yakalanmayin.

Evlilik bu arada guzel ama bunu guzel yapan kocaya yemek yapmak, gecen bi uyenin hayali olan gibi wc ovmak degil. Bu kafalardan cikmadan evlenmeyin.

Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
Evliliğin de bekarlığın da güzel ve zor yanları var. Hayatta sonsuz mutluluğu beklemek saçma değil mi, insanız her duyguyu yaşıyoruz işte her şey bizim için.

Ne istedıgıne baglı kıminle olduguna.10 yılın sonunda evlendıgım için pişman oldum.oyle böyle değil..hayatım fılm serıdı gıbı gözümden geçti.
Su an meslegım olmadığı ıcın pişmanım..
Önce mesleğin olsun .ınsanoğlu nankördür
Bugün ömrümdeki 3.kaybım oldu ..kalbım gitti..
Normalin üstünde evli mutlu çocuklu aılem vardı ya varmış..1 günde yerle bir oldu ..aşk ruhunu da kaybettim.

Bence geleceğini garanti altına al oku kariyerini yap ondan sonra evlilik düşün hayatını yaşa gez toz eğlen flortlerin olsun sırf ailenden uzaklaşmak için evlenme evlilik TRT'de büyük sorumluluk her işi kadından bekliyorlar çocuk ev kv ko vs büsbürü şey gençliğin tadını çıkar
TRT öyle, sen Fox'a geç :KK53: :KK53: :KK53:

Sözlük hatası 'tr 'yazdığım hâlde ısrarla çevirmiş ama uykuya geçecem direk mersi

bence hayatını geçirebileceğin bir destekçin, arkadaşın, dostun olması bu hayatta asla yalnız olmayacağını bilmek çok güzel. bu yüzden evlenmeyi istiyorum. sevdiğin şeyleri sevdiğin insanla yapmak çok güzel. onunla gülmek çok güzel.
o yüzden evlilik güzel :KK43:
Kalıpların var kafanda. Mutlu olman zor olacak senin. Hayat biraz da kendini ona bırakmaktır.
🔴
Konu sahibi güzel görünen evlilik çok ama gerçek güzel evlilik azdır. Doğru kişiyi bulmaktan daha çok senin neyi güzel bulduğuna bağlı. Yemek yapmak güzellik tanımında olmamalı mesela.

Aşkından ölüyorum diyip de size işkence eden degil , aşık olduğunuz sevdiğiniz karşılığında da aşk sevgi saygı görebildiğiniz kişiyle , hele bir de en önemlisi arkadaş , dost olabiliyorsanız gerçekten mükemmel birsey , evde muhabbet hiç bitmiyor , birşeylerle beraber dalga geçip beraber gülüp beraber kızabiliyorsunuz ... şimdiden ileride ona birsey olur da hayatta yalnız kalırsam diye gözlerim doluyor çünkü 1+1 = 3 oluyoruz beraber ... her güzel şey katlanıp büyüyor ... ve aslında geç evlendim ... evlenmeden önce kendini tanımak lazım bir de karşındaki insanın da seni cok iyi tanıması lazım ... bazen eşim beni bu konuda şaşırtıyor Bazen de yarı kızgın bu kadar mı öngörülebilir bir insanım diyorum 🤣

Bunun cevabı evlendiğin kişiye göre değişiyor. Şahsen ben bekarlık günlerime geri döndüm eşim çürük çıktığı için :KK66:

Kişisel bir şey bu, kimine güzeldir kimine değildir.
Uyumlu seçimler yaparsan güzel anların daha çok olur.

29 yaşımda sınıf arkadaşım ile evlendim. Evlenmeye pek niyetim yoktu. Fakat eşim çok ısrar etmişti.

Iyi etmişim. Gerçekten iyi bir insana rastladım.

Ev temizliğini o yapar. Ben karışmam. Sahuru hazırlar. Hakikaten elim sıcak sudan soğuk suya değmiyor.

Ama anne babamın evindeki ruhu ve huzuru ben dünyanın başka bir yerinde bulamıyorum. Yani 29 değil 49da da evlensem yine anne babamin evine hasretle evlenirdim.

3 senelik evliyim. Annem alt sokakta oturuyor. Anneme gidince daha gelemiyorum. Ordan çıkmak bana inanilmaz zor geliyor.

Yani evet evim iyi güzel. Konforlu. Ama baba evi uykusu diye bi gerçek var❤

Dünyanın en iyi en merhametli insanıyla evliyim. Dünyanın en iyi evliliği benimki belki de. Belki de ben çok nankörüm. Eşim bunu okusa belki de kırılır. Çünkü birbirimizi hic kırmayız. Birbirimize kaşın üstünde gözün var demeyiz. Ama...

Ama yok illaki babamın evi ❤❤❤💕💕💕

Bin tane evililik olsa ben yine baba evi derim.

Keşke şu an 25 yaşında babamin evindeki kız olsam.

Bilmiyorum belki de ben manyağımdır.

Burdaki birçok arkadasla bu konuda zıt olabilirim. Ama bende durum bu 😊

Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
Evlilik değil de sevdiğin ve bir ömür aynı yolda yürüyebileceğin insanla aynı evi, aynı hayatı paylaşmak güzel. Tabi bu anlattığım ülkemizde evlilik sayesinde gerçekleşebiliyor çoğunlukla 😅Mutlaka zorlukları var, tozpembe değil.

Mükemmel bişey, ama eşe göredir tabi ki bu durum, aşk evliliği olmalı, anlayış, saygı sevgi bitirilmemeli, 25ten önce evlenmeni tavsiye etmem, fikirlerin bırak otursun o yaşa kadar, ama gerçekten de hiç sıkılmıyo insan sevdiğiyle hayatı paylaşmaktan ah bide çocuk olursa benden mutlusu olmicak da işte buda bizim sınavımız..

X