Sizce evlilik guzel bir sey mi?

Evlilik doğru insanla yapılırsa güzeldir. Manavdan alacağın hıyarın bile fiyatıyla ilgili konuşacak birinin olmasıdır. Beraber oyun oynamak, film izlemek, spor yapmaktır. Markete iki parça bir şey almak için giderken bile yalnız gitmemek için hadiii gelseneeee demektir. :)

Yemek ve ev işi yapmak ise güzel değildir. Evli olduğumuz için değil annemizin yanında yaşamadığımız için tümünü yapmayla sorumlu olduğumuz işler bütündür. İlk başta yeni cici eşyalarınla keyifli gibi gelse de bir kaç ay içinde öfff dedirtir.

Evlilik doğru insanla doğru zamanla yapılınca güzel. 22 yaş bunun için bence erken. Sevdiğin insanla evlenince onunla yemek yapıp yemek, birlikte film izlemek, saçma sapan şeyler yapmak bile aşırı eğlenceli. Mesela eşimle yediğim yemeği tek başıma veya başkasıyla yiyince asla o tadı alamıyorum. Eşimde aynısını söylüyor. Birbirini sevip saygı göstermek en önemlisi. Fakat herkes doğru insanı bulamıyor. O yüzden ailenden kurtulmak için evliliği çıkış olarak görmek doğru değil

Kimle evlendiğine, evliliğin gidişatına bağlı.
1 aydan fazladır evdeyim, bahar temizliği, ramazan hazırlığı, akşamları oturup içilen çay sohbet vs güzel. Fakat ailemle geçirdiğim ramazanlar aklıma gelince istemsizce o zamanları da çok özlüyorum. Bekarken tek yaşadığım ramazan-ı da özlüyorum. Insan hep birseye özlem duyuyor yani

Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı

Bu yapacağın evliliğe göre cevabı değişen bir soru, bana sorulduğunda eşimle bin kere olsa bin kere evlenirim yeniden. Çok zor bir hayatın üzerine gelen huzurlu, sevgi dolu bir evlilik çünkü
Sana diyebileceğim 20 li yaşları bitir evlenmek için

Kimi ailesiyle yaşamaktan mutluluk duyar, kimisi eş ile yaşamaktan, kimisi de yalnız hayatını idame ettirmekten..
Evlilikten keyif almak için, kafa dengin, saygısını koruyan, seni mutlu etmek için hiçbir şeyden gocunmayan birini bulursan o evlilik güzel olur.

Önemli olan dogru kişiyi bulmakta.
Benim tercihim de evlilik olurdu, 22 yaşında evlendim bu arada.Ama evlendikten sonra daha özgür kaldıgım ilgiyi şevkati eşimde bulduğum için.

Hangisinde daha özgürsem o daha iyidir benim icin
bu durumda evlilik acik ara öne geciyor
kücük yasta evlendim zaten, bir gün bile pisman olmadim
aileyle yasarken izin alma olayi kücüklügümden beridir beni rahatsiz eder
üniversite zamaninda da öyle, kafama göre yasamayi severdim hep
evlenince de esime karsi sorumluluklarim olsa da cok özgür hissediyorum kendimi
ev isi yapmak da kisiye göre degisen birsey, seversin sevmezsin senin bilecegin is
evli olmanin güzel yani sevdigin, güvendigin bir adamla ömür paylasmaktir benim icin
sarilip uyanmaktir
iki cocukluyum, neler cektim neler ama evliligi en cok savunanlardan biri de benim
bunda esimin etkisi büyük muhtemelen

Bekarkende mutluydum ailemden kurtulmak gibi niyetlerim yoktu,bu sebepten evlenilmez.. hele ki hayaliniz eşinize güzel yemekler yapmaksa vay halinize..
Herkes mutlu olur eşine,çocuklarına güzel şeyler hazırlamaktan ama bu hayallerinizdeki gibi bir durum değil malesef.. 22 yaş bunları düşünmek için çok erken değil mi bu arada? Okul,iş,kariyer,gezme,tozma vs düşünün lütfen..

Bazen evlenip kendi evimde eşime guzel yemekler yaparak mutlu sekilde yasamanın guzel olabilecegini dusunuyorum.Mesela şu an 22 yaşındayım evdekilerle sacma konulardan tartisabiliyorum malesef.ama sanki evlenince de onlardan ayri olunca ve evde sadece eşimle yasayacagım icin sıkılacakmısım gibi geliyor.sizce evlilik mi guzel bekarlık mı
22 yaşında bekarlık güzel, 25ten sonrasında evlilik güzel bana göre

Evlilik cocuk sahibi olmak ve karsindakinin anlayisli olmasiyla bence dunyanin en guzel seyi olabilir ama karsindaki insan anlayssiz olursa dunyanin cehennemi de olabilir evlendigin kisiye gore degisir esi anlayisli kibar uyumlu olan herkes cok guzel cok mutluym iyiki evlendm bekarken duzenim yoktu sorunluydu hersey (tabi maddiyat da onemli cocugn ve kendin icin maddiyatin en azindan duzenli bir is me bilym bi evi yada bir birikimi olmali ) ama kotu olan eşlerle evli kisiler de tam tersini soyler insallh karsina çooook mutlu olacagn seni her zaman anlayacak seni ve cocuklarini çook sevecek uyumlu merhametli biri cikar cok gencsin Rabbim yolunu acik etsin dogru karar vermeye calis mantikla evlen hisle karar verme

X