- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canısı sakın oyununa gelme iyi davranabilir yaniarkadaşlar şimdi çok yazmayın. gece tüm detayları yazacağım. birazdan markete gideceğiz o yüzden yazıp çıkayım dedim. bu olay 2yıl kadar önce oldu. o kadına ve eşime yapmadığım şey kalmadı öğrendiğimde. ama önce eşime çok şey yaptığımı bilmenizi isterim. zaten görüşmeleri sadece telefonla sınırlı kaldı. ama ara sıra eski nişanlısı arayıp bana eşimin sesini dinletiyor. bizi huzursuz etmek istemesinin sebebide eşimden intikam almakmış. yani kadın öyle söyledi. daha doğrusu eşim evlenmeden önce niye ayrıldıklarını bana anlatmıştı. ne olur şimdi çok msj yazmayın gece daha detaylı anlatacağım. eşim şuan evelendiğimiz gün ki gibi çok iyi davranıyor. ama artık bana dünyaları verse gözüm görmüyor onu. evliliğimizde kesinlikle şiddet yok. ama ben eşime bayağı bir şiddet uyguladım o olaydan sonra. gece yazacağım beni beni bekliyorlar aşağıda.
Bu bebekli konuşma olayı 2 yıl önce olmuş ve kadın sana bu konuşmayı yeni mi dinletti?
kk sorunları beni aşmaya başladı artık...
yetmiyor aklım çözmeye...
busonveda kullanıcısından alıntı
arkadaşlar şimdi çok yazmayın. gece tüm detayları yazacağım. birazdan markete gideceğiz o yüzden yazıp çıkayım dedim. bu olay 2yıl kadar önce oldu. o kadına ve eşime yapmadığım şey kalmadı öğrendiğimde. ama önce eşime çok şey yaptığımı bilmenizi isterim. zaten görüşmeleri sadece telefonla sınırlı kaldı. ama ara sıra eski nişanlısı arayıp bana eşimin sesini dinletiyor. bizi huzursuz etmek istemesinin sebebide eşimden intikam almakmış. yani kadın öyle söyledi. daha doğrusu eşim evlenmeden önce niye ayrıldıklarını bana anlatmıştı. ne olur şimdi çok msj yazmayın gece daha detaylı anlatacağım. eşim şuan evelendiğimiz gün ki gibi çok iyi davranıyor. ama artık bana dünyaları verse gözüm görmüyor onu. evliliğimizde kesinlikle şiddet yok. ama ben eşime bayağı bir şiddet uyguladım o olaydan sonra. gece yazacağım beni beni bekliyorlar aşağıda.
En çok burayı merak ediyorum acaba naptı:mymeka: