Sizce çok mu kırdım onu

anonimbiriii

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
159
-16
11
20
Arkadaşlar ilişkim var ve erkek arkadaşımın annesi vefat etti yıllar önce bu sefer erkek arkadaşım kardeşimden başka kimsem yok işte onun sevgilisi olduğunu yakalamış çıldırmış adeta ne sevgilisi olmasını istiyor nede evlenmesini bu sefer bende şey dedim belki senin sevgin ona az geldi bu yüzden başka bir erkeğe yöneldi dedim sinirlendi bayaa yazmadı daha bana sizce çok mu kırdım onu kötü birşey mi dedim

Abi kardeş sevgisiyle, sevgili ( kadın - erkek ) ilişkisi kıyaslanır mı ? Ne söylediğiniz hakkında bir fikriniz var mı ?

Yani kırılmısmidir bilmem ama alakasiz olmuş 18 yaşında bir kızın sevgilisi olması çok normaldir.Yani bu işler sevgi eksikliginden olsa babasıyla abisiyle arası iyi olan hiç bir kız evlenmezdi.

Sevgilinizin de sizin de kafa yapınız çok sığ.
Biri sevgilisi olmasın hatta evlenmesin ister diğeri demek ki senin sevgin ona az gelmiş der.
Elmayla armudu karşılaştırıyorsunuz.
Hadi erkek arkadaşınızla ayrılırsınız, birbirinizi görmezsiniz de o kız kardeş abiyle muhatap olmaya devam edecek işi zor.

O ne değişik bir söz öyle ya. hiç erkek arkadaşla erkek kardeşin sevgisi aynı olur mu sizce? Sevgilisinin olması en doğal hakkı. Kızın turşusunu mu kurmak istiyor? Ona mı kalmış kızın evlenip evlenmemesine karar vermek! Kendisi sizinle sevgili olabiliyor ama söz konusu kız olunca ayıp günah puuu

Yani kırılmısmidir bilmem ama alakasiz olmuş 18 yaşında bir kızın sevgilisi olması çok normaldir.Yani bu işler sevgi eksikliginden olsa babasıyla abisiyle arası iyi olan hiç bir kız evlenmezdi.
İşte sevgilim kabullenmiyor hayatında bir erkek olamaz diyor annesi vefat etti ondan baska kimsem yok diyor dediğiniz şeyde doğru sadece bu bir düşünceydi hani çoğu zaman kızlar öyle hata yapıyor elbet görmüşsunuzdur

18 yaşındaki kız kardeşin hayatında kimse olamıyorsa, aşırı büyümüş 21 yaşındaki erkek arkadaşınızın hayatında neden biri var?

Kırmamışsınız annesiyle de ilgisi yok fakat siz çok saçma şeylerle kıyaslıyosunuz abi kardeş ilişkisi / sevgili ilişkisi nasıl bir olabilir ? Saçmalamışsın yani ne alaka ?

Ya zaten aynı olamaz sadece günümüzde çoğu kızlar sevgisiz büyüyünce başka erkekten sevgi almaya çalışıyor sadece bir düşünceydi ama pişman oldum söylediğime erkek arkadaşım kız kardeşinin maalesef turşusunu kurmayı düşünüyor çok seviyor onu düşünemiyor başkasıyla

Kız 13 14 yaşında olsa belki haklı olabilirsiniz.Ama kız 18 yaşındaymış.Ayrica kendisi 20 yaşında bir kızla sevgili olabiliyorsa 18 yaşında bir kızında sevgilisi olabilicegini kabul etmesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…