- Konu Sahibi anonimbiriii
-
Hayır ben sevdimEee sen de bir erkeğe yönelmişsin , sen de mi sevgi görmedin?
Bilmiyorum ben seviyorum ama oda seviyor özür felan diledim belki kırdım diye artık kendi ne yapmak ister bilemiyorum yani kız kardeşiyle olan sorunu bence beni ilgilendirmemeli neden onun için ilişkimi bitireyim ki belki sevgilim bu kafadan çıkar elbetYapacak bişey yok hayat bu ozaman onunla da sen sevgilisin kız kardeşinin sevgisi yeterdi niye senle sevgili bence ayrılın ikiniz de değişik düşünceler taşıyosunuz hiç sağlıklı gelmediniz ikinizde
Aynen zaten pişman oldum birdaha asla girmem aralarına gerek yok yani beni ilgilendirmiyor onların sorunu bana bir zararı dokunmadıgi sürece yorum yapmam artikCanım benim sana tavsiyem aralarına girmen onlar abi kardeş olur böyle şeyler.Sonra araları düzelir.anladigim kadarıyla sizlerde kucuksunuz herşey yoluna girer merak etme.ama sen bu konuların dışında kal.Yoksa hiç suçun yokken üzülen sen olursun
Şöyle düşünün, genç bir kızın sevgilisi olması bu kadar korkunç bir şeyse, namussuzluksa, anlam verilemeyen bir şeyse siz nesiniz? Sizde genç kızsınız. Sizinle sevgili olurken hiç problem yoktu iş kardeşine gelince ne oldu?
Bunun korkunç bir cinsiyetçilik olduğunun farkında mısınız?
20 yaşında neyin ciddiyeti yemeyin ya. İnsanları tanımadan etmeden ne kadar kolay hüküm veriyor, yani ne diyeyim siz bilirsiniz ben böyle birini yolda görsem selam vermemben ciddiyim dedi onlarınki ergen aşkı felan dedi çocuk onu sevmiyordur dedi korkularım var dedi
Senin kafan mı iyi ya 18 yaşında kızın tabi sevgilisi olabilir bunun ne abi sevgisi eksikliğiile alakası var ne başka bir şeyle . Tuhaf tuhaf düşünceleriniz varİşte sevgilim kabullenmiyor hayatında bir erkek olamaz diyor annesi vefat etti ondan baska kimsem yok diyor dediğiniz şeyde doğru sadece bu bir düşünceydi hani çoğu zaman kızlar öyle hata yapıyor elbet görmüşsunuzdur
o kadar ciddi ki boyle basit laftan kizla konusmuyor - belki de terkedecek.20 yaşında neyin ciddiyeti yemeyin ya. İnsanları tanımadan etmeden ne kadar kolay hüküm veriyor, yani ne diyeyim siz bilirsiniz ben böyle birini yolda görsem selam vermem
Aslında eskiden de hiçbir şeyin güzel olduğu yok be yengenç ama işte bu yaşlar maalesef insanın bir nebze kör olduğu yaşlar.o kadar ciddi ki boyle basit laftan kizla konusmuyor - belki de terkedecek.
iste kizlar yoldaki isaretleri göremiyor derken bunu kasdediyoruz. açık açik belli adamin zihniyeti, bakis acisi. ama ruhlari duymuyor. "eskiden her sey cok guzeldi. sonradan bozdu" diyorlar
Biz onunla kaç senedir tanışıyoruz lise arkadaşım kendisi liseden beri beni seviyor20 yaşında neyin ciddiyeti yemeyin ya. İnsanları tanımadan etmeden ne kadar kolay hüküm veriyor, yani ne diyeyim siz bilirsiniz ben böyle birini yolda görsem selam vermem
Ben kızı cok savundum ama abisine ne desem boş sonra böyle bir düşünce söyledim pişman oldum öyleSizin soylediginiz cok cahilce onun yaptigida iki yuzluluk. Siz sevgilisiniz ama kardesinin olmasinmis boyle sacma bisey hayatimda duymadim. Sizinde kizi savunacaginiz yerde alakasiz bisey soylemeniz bomba yani
Hadi ya kendisi seninle gezip tozarken iyi, kıza hayatı zehir mi edecek? Ruh hastası mı?18 yaşında birinin sevgilisi olması hata değil sadece o istemiyor annesi vefat etti kardeşimden başka kimsem yok diyor o yüzden başkasıyla düşünemiyor
İyide bizim aramızda sarılma dahi geçmiyor ya bana hani temasi olsa iğrenç şeyler isterse derdim beni kullanıyor ki çocuk beni yıllardır seviyor öyle iki günlük değilki biz birbirimize karşı öyle değiliz kii kız kardeşiyle olan sorunda beni ilgilendirmiyor ileride fikri değişir diye düşünüyorum çünkü yaşımız daha küçüksevgiliniz sacma sapan bir insanmis. kendi niye elin kiziyla fingirdiyor? o senle sevgili olurken iyi kendi kiz kardesi bir sevgili bulunca kötü.
hasta adam
sen onla berabersin diye icten ice seni de "kötü kadin, erkege kendini opturuyor" falan diye görmesi yuksek ihtimal. benim arkadasimda da vardi uni yillarinda böyle bir manyak. " kiz kardesimin sevgilisi olursa söyle yaparim, böyle yaparim, kardesim uniye baska sehre gidemez" falan derdi ama kizin baska sehre uniye gelip tuttugu eve yerlesmisti resmen, kizla yatar kalkardi. arkadasim da ayri mal , "evlenecegiz zaten" hesaplarındaydi (daha yirmilerindeyken)
ona da derdim "kendi kardesine bir erkekle çıkmayı yasaklayan(!), uniye baska sehre gitmesine siddetle karsi cikan ayi seninle evlenmez. icten ice onun icin kötü kizsin" diye. Heralde kiskanc falan demistir içinden bana, dinlemedi zaten.
sonuc olarak ne zaman mezun oldu sehirden gitti, evlenecegiz diye planlar hesaplar yaparken adam sebepsiz yere terketti
sizin adam da fena halde bunu hatırlatti.
ayrica sevgisinin az gelmesiyle ne alakasi var?
sizi babaniz az mi sevdi de 20 yasinda bu ayiyi buldunuz?
Adı üstünde bir düşünce saygı duyup saçma olduğunu söyleyebilirsinSenin kafan mı iyi ya 18 yaşında kızın tabi sevgilisi olabilir bunun ne abi sevgisi eksikliğiile alakası var ne başka bir şeyle . Tuhaf tuhaf düşünceleriniz var
Bilmiyorum ileride fikri değişir diye düşünüyorum çünkü erkekler geç olgunlaşıyor ve bu zihniyeti bırakır elbet bir günHadi ya kendisi seninle gezip tozarken iyi, kıza hayatı zehir mi edecek? Ruh hastası mı?
Bilmiyorum ya tek sorunu bu ama bunun için ondan ayrilmam saçma olmaz mı sonuçta arada 6 yıl var iki günlük sevgi değil bizimki belki fikri değişir diye ümit ediyorumYaptığın kıyaslama doğru değil ama sevgilin de "Saçmalama ikisi kıyaslanır mı ?" diyemiyor. İkiniz de mantıksız davranmışsınız. Kardeşinin evlenmesine dahi karşı çıkan birinden de bu mantık beklenemezdi gerçi. Daha da ısrarla küserse peşine düşme, gelip kendisi konuşsun. Dünyada ondan başka erkek mi yok ? Aranız düzelirse de bu mantıktaki bir adamla nereye kadar mutlu olursun bilemiyorum
6 yıl diyorsun ama o bunu düşünse böyle bir sebepten küsmezdi ve sen de belki demezdin, emin olurdun. Senin iyi niyetinden dediğini düşünüyorum fakat kıyaslaman çok yanlış. Bunun için ayrılma ama peşine de düşme; abartılacak kadar büyük bir olay değil bu.Bilmiyorum ya tek sorunu bu ama bunun için ondan ayrilmam saçma olmaz mı sonuçta arada 6 yıl var iki günlük sevgi değil bizimki belki fikri değişir diye ümit ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?