Sizce çok mu kırdım onu

Bilmiyorum eğer konuşmak istemiyorum derse sorun etmem adamın niyeti belli ama sorun sadece bu ki ben bu sorunun düzeleceğine inanıyorum eninde sonunda kardeşi evlenecek

Yok haklısın kıyaslama için çok pişmanım gerçekten kötü biri olmadığını biliyor özür felanda diledim hala birşey yazmadı kırıldığını düşünüyorum bende birşey yapmiyacagim öfkesi diner yazar herhalde

Ay sen sanki çok normalsin görüyoruz yazdıklarını, konularını. Bir de bu konuda konuşacak yüz buluyor.

6 yillik iliski, cok ciddisiniz ama sarilma, öpüşme falan yok. hatta onlara igrenc seyler diyorsunuz.
harika
napiyorsunuz peki sevgilinizle bu 6 senede? neden ciddi oldugunuzu dusunuyorsunuz? insan nasil sever 6 yildir elini tutmadan. sacma geldi bana. yaşadığınız sey iliski bile degil

Hiçbir şey söylemiyorum, gelip burada haklıydınız diyeceksiniz, keşke şimdiden anlasanız
Ablacım ben seni anlıyorum ama ben onun zamanla düzeleceğini düşünüyorum çünkü benim abim de yıllar önce böyleydi sonra düzeldi şimdi bunun için ilişkimi bırakmam saçma olmaz mı bizim aramızda bir sıkıntı yok sadece kız kardeşiyle sorunu var o kadar yani ben haksizsiniz demiyorum benden yaşça büyüksunuz elbet tecrübeleriniz var fikir veriyorsunuz çok ta teşekkür ederim ama ben sadece böyle düşünüyorum

Herkese göre farklı belki biz evlenmeden böyle şeyleri doğru bulmuyoruz olamaz mı? İlla aşk öpüşmek sevişmek değil evlilik ne için var o halde?

Erkek arkadaşınızın aile ilişkilerini sorgulamak size düşmez. Örnek verecek olursak sizin anne babanızın bir kararını erkek arkadaşınız eleştirebilir mi?
İkili arasındaki dinamik mazi onları ilgilendirir. Erkek arkadaşınızın kız kardeşini evlendirmeme gibi bir fikri olduğunu sanmıyorum. Ya yaşı küçüktür ya Erkek arkadaşını evlenmeye uygun görmemiştir veya kız kardeşinin bir eş veya anne olmak için hazır olmadığını düşünmüştür. Kendinden gizlediği yalan söylediği için kırılmış fevri konuşmuştur.
Turşusunu kuracak hali yok yani.
Siz müdahil olmayın, kendileri abi kardeş gallederler, döner dolaşır barışırlar fakat sizin söylediğiniz şeyler unutulmaz. O yüzden siz çok karışmasınız iyi olur.
Koruyucu takılıyordur baba rolünü de bilmediği için denge kuramamıştır, düzelir zamanla

Sizede babanizin sevgisi ailenizin sevgisi az gelmiş sevgili yapmışsınız derler adama kizmaca yok.Abisi bu kadar kızıyorsa oda sizi sevgili yapmasaydida örnek olsaydı kardeşine demi.Ama o irkek o da var ona mübah.Neyse flört ediyorsunuz daha nolur nolmaz fazla karışmayın altı üstü sevgilisiniz sonunuz belirsiz

İşte gerçekten aradığım yorum bende öyle düşünüyorum gerçekten en mantıklı şekilde konuşan bir siz olmuşsunuz diğerleri sadece niyetimi kötü anladılar ama öyle biri değilim ki haklisiniz bana düşmez bu konularda yorum yapmak haddimede değil bu saaten sonrada hiç bir şekilde yorum yapmam ailesi hakkinda

Yok flört değiliz sevgiliyiz dediğin gibi sonumuz belli değil bundan sonra zaten haddime değil gram karışmam elbet bu fikrinden vazgeçer

Yaşınızın verdiği cahillikler tabi :)
18 yaşında bir kızın sevgilisinin olması çok doğal, sevgiliniz önce bi bunu idrak etsin. Sadece hatalar yapmaması için ilişkisinde dikkat etmesi gerekenler konusunda uyarması yeterli. Sizinde hatanız saçma sapan bir varsayım yapmanız. 18 yaşındaki kız 35 40 yaşındaki biriyle sevgili değilde abartılacak bir mesele, alınmamış bir sevgiden bahsetmek aşırı saçma.

Sevgili flört aynı şey flört ediyorsunuz beraber mısır yetistirmiyorsunuz kötü kelime değil o.Flörtöz demedim flört.Sevgililerin yaptığı işte

Akıllı bir kız olarak kimsenin derdini dert edinmeyin iyi olur işine gelmez size yol verir kim nerde kime kirildiysa bu o ailenin sorunu siz kendi iş eğitim vs ona odaklanın.Bu yaşta bu dertlerle uğraşacağıniza birine destek olmak için paralanacaginiza hayatın yazınızın keyfini çıkarın.İlerde pişman olmayın

Haklısınız yok zaten daha bulasmam o ailevi konulara bitirme konusunda kendisi bitirmek isterse saygı duyarım yapacak birşey yok kariyer konusunda çabalıyorum hani bakalım

Bosverin annesine rahmet dilerim o ayrı fakat kız kardeşine tavırları gözünüzü açmalı ömür boyu ona babalık gibi bir göreve de soyuna bilir.İstedigini yapsın destek olmak zorunda değilsiniz siz daha çok genç siniz.Tek derdiniz yüzünüzdeki sivilceler okul iş eğitim para kazanmak için kendini geliştirmek okuyacağınız kitaplar ne bileyim eteginizin rengine uyan kazak olmali.Bunlar değil.Sevgililik de keyif vermeli .Kimsenin paşa gönlünü avutmaya calismayin .Kızıma diyeceklerimi derim konudaki kızlara ben.En güzel yaş 18 kimseye harcamayın kendinize yaşayın bir dahası yok bırakın bu çocuğu da

bazen yanlis birsey konusmaktansa hic konusmamak cok daha iyidir. Bu lafim kulaginiza kupe olsun....

Size kimin sevgisi az geldi de sevgili yaptiniz? Bu lafi biri ailenize etse ne hissederdiniz?

Derhal ozur dileyip hatanizi kabul edin, ustunuze vazife olmayan seyleri soyleyeceginizi dusundugunuz anlarda da yorum yapmamayi tercih edin.

Daha aileye girmeden gelinlik yapmis, abi kardesin arasini acmissiniz olan da size olmus.

Kırmanızı bilemem de çok cahilce olmuş söyleminiz.

Yok özür diledim zaten ama yazmıyor hala pişmanim keşke soylemeseydim doğru birşey söylemedim yani artık benim kalbimi biliyor konuşmak istemezse saygı duyarım yoksa kimsenin haddine değil başkalarının hayatına karışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…