Sizce çok mu kırdım onu

Bilmiyorum benim abimde öyleydi hani zaminda sonra değişti onun içinde bir umut ediyorum diyebilirim belki yaşı küçük erkekler geç olgunlaşıyor ya zamanla kabullenir diye düşünüyorum o yüzden ha kendi bitirmek isterse bitiririm bende saygı duyarım özürümü diledim

Aman konu sahibi pisersiniz daha çok siz kırk fırın ekmek .Boşverin dert aramayın kendinize başka sözüm yok.Eliniz bı ekmek tutsun yahu onda yok sizde yok bosverin biraz hayatı gezin görün.Boyle aşk diye diye sizin yaşta heder olanlarin sonu iyi olmuyor ben bilmem gerisini kirildiysa kırıkçı çıkıkçıya gitsin Ben okumaktan bu çocuğu sıkıldım inşallah sizde sıkılırsınız bu işten.Güzel günler dilerim

Bak güzel kızım, bu kafa yapısı değişmiyor. Kendi gözlerinle göreceksin sende, biz istedik ki görmeden anla. Balık baştan kokar misali düşün.
Gir bak bdv'deki bu model kocaların konularına, ben kız annesiyim uğraşmayın bu hanzoları yontmakla. Pırlanta gibi kız çocuklarısınız, el âlemin bozuk zihniyetli adamını ne yapacaksınız?

Teşekkür ederim eminim sizde çok güzel bir annesiniz aslında haklısınız böyle bir zihniyet belki hiç duzelmiyecekte burada kendimi stresten yiyorum olan sadece bana oluyor belki kendisi umursamıyor bile peşinden kosamam daha fazla dediğiniz şeyleri yapmak galiba daha sağlıklı olacaktır

Hayat senin hayatın, burda gördüğün herkes yazar yazar sonra susar. Konun unutulur gider ama yaşayan sensin.
Yani senin ayrılıp ayrılmaman buradaki hiçkimsenin hayatında bir şeyi değiştirmez aslında, herkes senin için söylüyor.
Bu kadar insan aynı şeyleri söylüyorsa sen bir düşün söylenenleri derim. Kendine yazık etme, gencecik kızsın. Bırak o kendi zihniyetinde birini bulsun.
Şimdi yaşın küçük diyorsun ki ama biz iyiyiz o kardeşiyle böyle sadece, değil bebeğim.
Böyle küçük gibi görünen şeyler ileride o kadar çok büyüyor ki, inanamazsın. Aslında konunu başkası yazmış gibi okursan belki senin için daha da netleşir

Haklısınız söylediklerinizi baya düşünecegim geleceğim söz konusu yanlış bir karar vermeyi kimse istemez teşekkür ederim yorum ve destek için söylediklerinizi unutmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…