Sizce çok mu kırdım onu

Sevgilinizin de sizin de kafa yapınız çok sığ.
Biri sevgilisi olmasın hatta evlenmesin ister diğeri demek ki senin sevgin ona az gelmiş der.
Elmayla armudu karşılaştırıyorsunuz.
Hadi erkek arkadaşınızla ayrılırsınız, birbirinizi görmezsiniz de o kız kardeş abiyle muhatap olmaya devam edecek işi zor.
E ama günümüzde çoğu kızlar öyle aile sevgisi görmeyince başka erkekten bekliyor benim sadece bir an düşüncem böyle oldu hani ama pişman oldum keşke hiç yorum yapmasaydim

Arkadaşlar ilişkim var ve erkek arkadaşımın annesi vefat etti yıllar önce bu sefer erkek arkadaşım kardeşimden başka kimsem yok işte onun sevgilisi olduğunu yakalamış çıldırmış adeta ne sevgilisi olmasını istiyor nede evlenmesini bu sefer bende şey dedim belki senin sevgin ona az geldi bu yüzden başka bir erkeğe yöneldi dedim sinirlendi bayaa yazmadı daha bana sizce çok mu kırdım onu kötü birşey mi dedim
Bunu demek yerine öküz biz de sevgiliyiz ya deseydin keşke.

Bunu bende sormayı düşünüyorum ama işte konusamadan gitti kırıldı konuşmadık yani ben ileride fikri değişir diye düşünüyorum
Şöyle düşünün, genç bir kızın sevgilisi olması bu kadar korkunç bir şeyse, namussuzluksa, anlam verilemeyen bir şeyse siz nesiniz? Sizde genç kızsınız. Sizinle sevgili olurken hiç problem yoktu iş kardeşine gelince ne oldu?
Bunun korkunç bir cinsiyetçilik olduğunun farkında mısınız?

Kız 13 14 yaşında olsa belki haklı olabilirsiniz.Ama kız 18 yaşındaymış.Ayrica kendisi 20 yaşında bir kızla sevgili olabiliyorsa 18 yaşında bir kızında sevgilisi olabilicegini kabul etmesi gerek
Kız kardeşi yeterince herşeyi söylediği için ben söylemedim hani onun hayatı bırak yaşasın dedim ama izin vermiyor işte ondan başka kimsesi yokmuş

E ama günümüzde çoğu kızlar öyle aile sevgisi görmeyince başka erkekten bekliyor benim sadece bir an düşüncem böyle oldu hani ama pişman oldum keşke hiç yorum yapmasaydim
Yoo aile sevgisi görmeyen yanlış insan bulabilir mesela öyle deseniz tamam.
Ama her sevgilisi olan öyle değil başka bir ilişki türü sonuçta.
Siz ve erkek arkadaşınız direkt “hata” olduğunu düşünüyorsunuz tanımadan,bilmeden.
Daha önceki mesajlarınızdan anlaşılıyor bu düşünceniz,erkek arkadaşımın düşüncesi diye anlatmayın,aynı düşünüyorsunuz.
Ama bakarsak erkek arkadaşınız da normal gelmedi bana siz de yanlış erkeği seçmiş olmayasanız?

Kafa yapısı berbat, bencilin önde gideni bir erkek arkadaşınız var. Kendisi ilişki yaşayabilir, ona mübah ama kız kardeşinin erkek arkadaşı olamaz. Napacakmış? Kafese koyup evin bir köşesine mi oturtacakmış kızı? Sizin lafınız da, nasıl desem...Zekanıza değinmeden cümle kuramayacağım türden.

Kırmamışsınız annesiyle de ilgisi yok fakat siz çok saçma şeylerle kıyaslıyosunuz abi kardeş ilişkisi / sevgili ilişkisi nasıl bir olabilir ? Saçmalamışsın yani ne alaka ?
Ya günümüzde ama çoğu kızlar öyle bir düşünün yani sevgi görmeyen her kız öyle davranıyor bir an öyle düşündüm yoksa niyetim asla kötü birşey değildi

İşte sevgilim kabullenmiyor hayatında bir erkek olamaz diyor annesi vefat etti ondan baska kimsem yok diyor dediğiniz şeyde doğru sadece bu bir düşünceydi hani çoğu zaman kızlar öyle hata yapıyor elbet görmüşsunuzdur
Hata ne tam olarak? Sevgilisinin olması mı? Erkek arkadaşınız sizinle neden sevgili o halde. Babanızın ve abinizin sevgisi yetmedi diye mi? Çok saçma bi konu üzgünüm

Yoo aile sevgisi görmeyen yanlış insan bulabilir mesela öyle deseniz tamam.
Ama her sevgilisi olan öyle değil başka bir ilişki türü sonuçta.
Siz ve erkek arkadaşınız direkt “hata” olduğunu düşünüyorsunuz tanımadan,bilmeden.
Daha önceki mesajlarınızdan anlaşılıyor bu düşünceniz,erkek arkadaşımın düşüncesi diye anlatmayın,aynı düşünüyorsunuz.
Ama bakarsak erkek arkadaşınız da normal gelmedi bana siz de yanlış erkeği seçmiş olmayasanız?
Aynı düşünmüyorum ben özgür bir kadınım kız kardeşi içinde özgür bırak dedim ama yok dinlemiyor ileride belki fikri değişir diye aramızı bzomak istemedim bu kadar erkekler bazen geç olgunlaşıyor cahilligine verdim

Ya günümüzde ama çoğu kızlar öyle bir düşünün yani sevgi görmeyen her kız öyle davranıyor bir an öyle düşündüm yoksa niyetim asla kötü birşey değildi
İyi de zaten kız kardeşi istese de istemesede büyücek ve elbette onun verdiği sevgi sevgilisiyle kıyaslanacak bir sevgi değil.

Kafa yapısı berbat, bencilin önde gideni bir erkek arkadaşınız var. Kendisi ilişki yaşayabilir, ona mübah ama kız kardeşinin erkek arkadaşı olamaz. Napacakmış? Kafese koyup evin bir köşesine mi oturtacakmış kızı? Sizin lafınız da, nasıl desem...Zekanıza değinmeden cümle kuramayacağım türden.
Ya bilmiyorum sacmaladigimi kabul ediyorum zaten biraz düşününce saçma geldi erkek arkadaşım için ne desem boş belki fikri değişir diye umut ediyorum

Yok zaten değilde ben ona laf anlatamadım kız kardeşini çok seviyor diye kabullenmiyor
Yapacak bişey yok hayat bu ozaman onunla da sen sevgilisin kız kardeşinin sevgisi yeterdi niye senle sevgili bence ayrılın ikiniz de değişik düşünceler taşıyosunuz hiç sağlıklı gelmediniz ikinizde

Back