sizce çekik gözlü kadınlar çekici midir?

Uploaded with ImageShack.us

Bkışlara daha seksi bir hava katıyor bence...ben çekik göz çok severim.

iyide bu kadının gözleri çekik değilki sadece makyajı öyle yapılmış yanlara buğu katılmış seksi olmasıda kadının özellikle öyle bakması ve yine makyajı yoksa gözlerle alakası yok canım ya.

Tailand da çekik kadınlar epey rağbet görüyor ama sanıyorum erkeklerin olayı çekiklik falan değil kadın olması,cilveli olması,açık seçik olması vsvs...
Bence dünyanın en güzel kadınları slav kadınlarıdır!!! çekikler falan değil...

ya evet geyşa kadınları hatırlattığı için çekici denebilir yada söyle diyelim erkeklere seksi hatırlattığı için japon kadınlara o yönde bir ilgi olabilir.hani ne bilim oralarda çırılçıplak masajlar falan yapılıyor yaohaoldumsmile bunun gibi şeyler onun dışında yani duygusal anlamda çok nadir insan bir japonu çinliyi yada afrikalı zenciyi çekici bulur (yani türkiye de)tabi bu bizim çekik gözlü kızlarımız çekici olmaz anlamına gelmiyor.onların durumu çok farklı bazılarına çocuksu masum hava verebiliyor bazılarına daha kadınsı çekici hava verebiliyor yeterki yüzüyle uyum içinde olsun.tek bir organla olmuyor güzellik.

kızlar,gözlerimden sayfalarca bahsetmişsiniz,teveccühünüz...sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Benim ögzlerimde çekik ama hafif değil sanırım çekikliği.
zaman zaman koreli zannedenler oldu.
Çokda değil hafifte değil orta karar :uhm:

bende çekik gözlüyüm sevimli olduğumu söylerler belki çekici olduğumu söyliyemiyolardır

japon gibi çekik gözlüler bence çekicilikte ziyade şeker duruyorlar.ama onlar gibi değil de biraz çekik gözlü olanlar çekici olabiliyor

gözleri badem gibi çekik olup ağız, burun da hokka gibi olursa gayet çekici bence:) ama göz makyajsız olmaz çekik göz.

mesela arzum onanın gözleri çok tatlı bence:)ona benzerse olabilir tabi:)

her cekik gözlü kız cekici değildir
kız güzelse gözleri onu cekici yapar.

her cekik gözlü kız cekici değildir
kız güzelse gözleri onu cekici yapar.

bu sadece cekik goz icin degil butun goz tipleri icin gecerlidir
yuz bi butundur ve herbiseyin birbiriyle uyum icinde ve orantili olmalidir..

birinin gozleri cok guzel olabilir ama yuzune bi butun olarak baktiginda
o kisiyi guzel bulmayabilirsin..bu cekicilik icinde gecerli...
ben boyle dusunuyorum

Benimkiler de hafif çekik hatta daha da çekik yapmak için saçımı topladığım günlerde kaş hizalarımı daha sıkı toplarım arada çok yakışıyor kesinlikle.

Son düzenleme:
Küçük ve çekik gözler bence sinsi bir ifade katıyor insana, yuvarlak göz ise daha yumuşak bir ifade

bnm gözlerim de çekik sayılır,ama makyajsız göslerim soluk durduruo yüzümü.rimel de olsa sürmek zorundaym mecbur.makyajlı da bir o kadar çekici oluo ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…