sizce çekik gözlü kadınlar çekici midir?

Ben çok severim çekik gözleri Japon filan da olsa farketmez yani.zemuszemus
Ama böyle normal bir suratta çekik göz gibi değil,surata da gitmesi lazım küçük bir burun çıkık elmacıklar kaydirigubbakcemile3

bakmasını bilmedikten sonra dünyanın en güzel gözlerine sahip olan kadınlar da çekici değildir..
bence çekik gözler en çok erkeklere yakışıyor.. kadınlar da iri gözler çekici durur

bende çekik gözlere sahibim ..
ben genel olarak bütüne bakarım ,bütüne uyum sağlıyor ve hoş bir görüntü var ise tamamdır..

benim de gözlerim çekiktir ama tabi serdar ortaç gibi değil

severim çekik gözleri ama gözkapaklarım etli olduğundan far süremiyorum hiç yakışmıyor hele gölgeleme teknikleri vs. hayal benim için

bakmasını bilmedikten sonra ne çekik gözün ne badem gözün anlamı kalmaz önemli olan bakışlar

:roflol::roflol::roflol:

kesinlikle çok beğeniliyor.bende çekik gözlüyüm ve şanslı hissediyorum kendimi

hafif çekik :)) iyi bence benimki biraz çekik badem göz derler ya öyle şekli var seviyorum gözlerimi çoookkk

bende çekik gözlüyümdür ama gözlerim minicik yada çok çok büyük değildir iri çekik gözlerim vardır ve hem bayanlar hemde baylar fazlasıyla beğenir bende çekik gözlü bayanlra güzel gözüyle bakarım ama sadece gözü çekik diye değil bende bir bütün olarak bakarım herkese.

o kadar saçma buluyorum ki bu tip konuları bir kere erkekler neyi beğendiğini hiç bir zaman bilmezler bi bakarsınız çekik gözlü bir kadınla bir bakarsınız iri gözlü bir kadınla.istatistiklere hiç inanmadığım gibi bunada inanmıyorum.beğenmek göreceli bir kavramdır.
biz bayanlar düşünürsek beğendiğimiz tipler genelde aynıdır aklımızda yarattığımız bir tip vardır.esmer erkeği beğenene sarışın erkeğin çiğ gelmesi gibi.gözün şekli değil bakışın ne anlattığıdır önemli olan.

bende çekik gözlyüm
ve gözlerimin şeklini çok seviyorum

Son düzenleme:
benimde gözlerim hafiften çekiktir... erkeklerre gelince hepsi ayrı düşünür tabiki kimisi begenir kimisi begenmez...

Kesinlikle cekici ve cok güzeller. ben bi bucuk yildir acayip bi sekilde Güney Kore, Japon , Asya dizilerinin hayraniyim. artik onlarin dizileri ve sinemalari disinda baska film seyredemiyorum. ve benim gibi bi cok insan var Asya manyagi olan. bunu da biliyorumkaydirigubbakcemile5
O kadar güzel ve yakiskli aktörleri ve aktrisleri var ki agzim acik kaliyor. Asyali, cekik bayanlarin en güzel tarafi duru kar beyaz tenleri,ve masum bakisklari...
Foto yüklemeyi bilseydim buraya , size bi Güney Koreli aktistin fotosunu gösterirdim:=)) yani ben kiz olarak agzim acik kaliyor, allah erkeklere sabir versin diyorumkaydirigubbakcemile3
merak edenlere ismini yazayim. baksinlar googldan; SHIN MIN AH

hafif çekik olursa güzel olabilir onun dışında japon gibi hiç hoş durmuyor bence.. ama iri göz her zaman daha güzeldir bence :lepi:

Benimki hafif cekik ama biraz daha cekik olmasını isterdim :) ama öyle japonlarınki gibi degil.

kişiye göre değişir bence ,
ama benim sevdiceğim 2-3 yıl önce (daha yeni tanışmıştık ) laf arasında evleneceği kşinin hafif çekik gözlü olmasını istedğini söylemşti.bu bana bir gönderimidir yoksa öylesine söylenmş bişey midir bilemiceem :) ama benmde gözlerim hafif çekiktir,badem gözlü der hep ananem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…