sizce çekik gözlü kadınlar çekici midir?

bence insanlar kendi ırklarında olmayanları daha çekici buluyor genel olarak, bu yüzden japon çizgi filmlerinde mesela tüm karakterler kocaman gözlüdür :ecrin_bebek:

buluyom :) benimde cekik diye degil ama
saka bi yana cok gusel duruyor bence

Birazda çekik gözün yüzle uyumu önemli...
Bazılarına çok yakışıyor çekik göz ve acayip hoş oluyor ama bazılarınada yakışmıyor yani yüzüne gitmiyor..

bence insanlar kendi ırklarında olmayanları daha çekici buluyor genel olarak, bu yüzden japon çizgi filmlerinde mesela tüm karakterler kocaman gözlüdür :ecrin_bebek:

aaa gerçekten japon çizgi filmlerinin tamamında bütün karakterlerin gözleri normal insan gözü boyutlarını aşmışş :))) sen söyleyince çok ironik geldi. :)) bu aradaa çekik göz de severimm daha yuvarlak hatlı gözleri dee severim iri göz de severimmm küçük kibar narin gözlerde hoşuma gidiooo seviorum hepsini kaydirigubbakcemile2

cekik gozlu olan ve olmayan diye ayırmak cok ama cok yanlıs ...cekik gozlu olmayan ama cekici olan bir cok insan var ya da tam tersi olan

ne japon ne çinli kızlar hiç güzel değiller zaten çinlileri ırk olarakta sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama koreli kızlar gerçektende güzel ve duru bi yüzleri varr

Son düzenleme:
her japon-cin kızı guzel olmuyor ama eger guzelsede harbiden muthiş oluyolar :)

erkekte cekik göz takıntım vardır bnim..yuvarlak gözlü hiç sevmem.hiç yuvarlak gözlü biriyle de cıkmadım:tomato::roflol::roflol:

japonların çinlilerin değil de gözleri değil de..
baska ırktan cekik gözleri begenirim.
mesela türk ama cekik gözlü..
hoş durur kadında da erkek te de.
erkek için cok güzel bir unsur.ama kadın çekik gözlü de olabilir iri gözlü de..

çinlilerin tipleri iticidir ama japonlar çok tatlıdır benimde gözlerde var çekiklik ama çok seviyorum ben biraz daha çekik olsaymış diyorum hele bi kuzenim var zaten japonca okuyor gözleri görmelisiniz türk japon işi karışık=) her çekik göz çekici değildir bence

bende çekik gözlüyüm ama hiç gözlerimden dolayı çekici olduğumu söyleyen olmadı çekici olduğumu söyleyen olduda gözlerimden dolayı demedilerrrrr

bence iri yuuvarlak gözz en guzeli ama bazı cekik gözlulerde cok sewvmlı duruo yuz hatlarına göre degişio

ben de iri ve çekik gözün çekici olduğunu düşünüyorum. biraz nadir bir durum ama...

benim gözlerimde çekikdir. çinli gibi değil tabi. bana bu göz yapısının yakıştığını söylerler. ama bi kız arkadaşımın gözleri yuvarlaktır. harikadır. göreceli yani. kiminde çekik güzel kiminde yuvarlak.

resim ekleyemiyorum ama alessandra ambrosio gibi çekik gözleri olan kadınlar gayet çekici görünüyor..ben çekik göz severim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…