sizce çekik gözlü kadınlar çekici midir?

Macar manken dedim ya zaten.
Macarlar Türk ırkından zaten, tabi avrupalılarla slavlarla da karışmışlardır nasıl Türkler buradaki ve doğudaki halklarla karıştıysa.

Bence çekik gözlüler gerçektende çekici oluyo hele benim gibi asyalı manyakları için .

Gözlerim çekik olduğu için şükrediyorum

Erkekler çekik gözü çekici buluyormuş gibi bir ifade tabi ki yanlış!
Güzellik göreceli bir kavramdır sonuçta. Herkes çekik gözü çekici bulacak diye bir kaide yok.
Bana göre iri gözlü kadınlar daima öndedir. Çekik göz hiç beğenmem, sevmem.
Bakışlara anlamda katmıyor çizgi gibi böyle. Hafif çekiklik bazen güzel olabiliyor tabi.
Mesela google'dan asyalı kadınlara bakın. Sonra Anne Hathaway...
Aradaki farkı anlarsınız. :)

İri gözler daha çekici. Ama hafif bir çekiklik gizem katıyo. Ama dediğim gibi çoook hafif. O da çekici olmuyo ama havası güzel oluyor.

asyalıları çekik gözlüleri oldum olası sevemedim bi iticilik var sanki yada bana oyle geliyo çocuk gibiler

Çerkez gözü çekikliğindeyse güzel oluyor....

Örneğin Arzum Onan.....

Örneğin Narmik.....

Son düzenleyen: Moderatör:
iri ve hafif çekik göz gayet güzel ve dikkatte çekiyor. hele bir de kasları da geniş ve yay gibiyse, diyecek söz yok.

bir honey lee ise bu çekik gözlü kadın çekicidir onun dışında yine zevk ve renk işidir.nasıl bazıları sarışın bazıları esmerleri beğeniyorsa.çekik gözün çekici olup olmadığı sorusu da aynı kapıya çıkıyor bence

Ben begenmiyorum cekik goz.
Iri ve cekik olmayan goz severim.

sevindim şimdi bak

iri göz ve göz bebeği hafif çekik gözler ıncecık bır eyelıner uzun sıyah kırpıkler vee derin bakışlar ooff ooff yanıı

her şeyden önce iri olmalı ve derin bakmalı..

konu hala gündemdemi bilmiyorum ama kızlar bende çekik gözlüyüm özellikle yandn daha belirgindir ama çok da fazla değil resimde görüldüğü üzereben seviyorum gözlerimi hem iri hem çekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…