sizce çekik gözlü kadınlar çekici midir?

bende çekik gözlüyüm çok değil ama seviyorum gözlerimi.erkeklere gelince kimi sever kimi sevmez ama çekik göz takıntısı olan arkadaşlarım var...

renk ve şekil olarak göz güzelliği tabiki görecelidir ama çekik gözler genellikle küçük olur ve ben küçük göz beğenen biriyle şimdiye kadar hiç karşılaşmadım zaten makyaj yaparkende nasıl büyük gösterebilirim diye uğraşırlar hiç küçük göstermek isteyende olmaz ama hem çekik hemde iriyse o zaman hoş olabilir tabi böylesi varmıdır bilmiyorum amasempatiksalakcinni

Ben severim çekik göz, yani hem iri hem çekik olsun mümkünse :)) seksilik katıyor bakışlara bence....

her tipin güzeli oluyor
aslında çirkin insan yok gibi gelir bana
herkesin güzellikleri var
kimse baştan aşağıya mükemmel güzel olmadığı gibi tamamen çirkin olan da yok
çekik gözün de iri gözün de çekimi oluyor sonuçta
daha önce de bahsettiğim gibi :KK1: kendini çekici güzel hissedersen zaten çekici güzel oluyormuşsun yerimseniben

yüzün bütünü hoş ise,çekik göz ayrı hoş olur elbette..
yüz hatları ile uyumu ve bütünlüğü önemli..

Çin ve japon kadınlarına baktığımda hiç de çekici duran bir görüntüleri olduğunu düşünmüyorum..
Açıkçası erkeklerin de iri badem göz sevdiklerini düşünüyorum...
Benim gözler de büyük zaten :smiley-cool:

ben çekik gözden kasıt asyalı tipiyse hiiiç beğenmiyorum bence erkeklerin de pek beğendiğini sanmıyorum
ama büyük göz çok severim biraz badem gibiyse de tadından yinmez :))
ben de eşek gözlüyüm resmen :KK70: babam küçükken eşek gözlüm diye severdi
şimdiyse sevgilim kızdı mı ya da bişi yaptırmak istedim mi gözlerimi bi açarım hemen yumuşar kıyamaz :p

ben de çekici bulurum özellikle yandan çok güzel duruyo
bende de var çekiklik hatta saçlarımı tepeden topladığımda kenara doğru kıvrılıyo
güzel bişey bence:ecrin_bebek:

Ben severim çekik göz. Çok güzel olabiliyor bazı kadınlarda. boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de çekici bulurum özellikle yandan çok güzel duruyo
bende de var çekiklik hatta saçlarımı tepeden topladığımda kenara doğru kıvrılıyo
güzel bişey bence:ecrin_bebek:

benim de çekik gözlerim ama hafif çekik herkes çok beğeniyor cidden. yandan çekik olduğu anlaşılıyor hele tepeden topladığımda resmen yukarı doğru çıkıyor benneyaptımki:jeyyar: bi tuhaf
eyeliner ve göz kalemi kullanınca sanki daha çekik görünüyor diye pek kullanamıyorum fisfisfis

Küçükken ilkokulda lakabım "çan çin çon" du kötükedihüso Çok üzülürdüm, ağlardım, Ortaokulda beni kızdırmak için bana hep "Çin işi japon işi bunu yapan iki kişi" derlerdi...Ben yine ağlardım :gitme:
Şimdi eşim beni "küçük japonum" diye seviyor :kedi: Onun için artık ağlamıyorumm :eek:
Konuya gelince, kimi insan beğenir kimisi beğenmez..Aynı her erkeğin sarışını veya esmeri beğenmemesi gibi birşey bu, göreceli yani..
canım ya aynı kaderi yaşamışız...benim de çocukluğum-ergenliğim küçük gözlerimden ötürü çok problemli geçti.
şimdi keyfini sürüyorum tabii, gayet egzotik bir hava katıyor...seviyorum ulan:lepi:

X