- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar a.s.
Çekik göz..
Bende hafif çekik gözlüyümdür..
Fakat sadece gözü değil tüm yüzü ele almak gerektiğini düşünürüm güzell diyebilmek için.
Erkeklerin çoğu çekik göz beğenir.
Sevgiler a.s.
e kendine göre istatistik yapıyor arkadaş tanıdıklarından,çok normal,benim de bir sürü erkek arkadaşım var hatta kız arkadaşlarımdan daha bile fazladır,çekik göz çok severim diyen çok oldu,sizin gözünüz biraz fazlaca büyük ve biraz küresel olabilir bu yüzden çekik gözlü bayanları da beğenmeyebilirsiniz,çekik gözlülerin erkeklerce daha çok beğenildiğini söyleyen arkadaşa da tepkili olumsuz cvb yazabilirsiniz,ben de hayatımda tanıdığım erkek arkadaşlarımdan istatistik yapsam çekik gözlüleri daha çok beğendiklerini istatistiksel olarak çok duydumkızarkadaşlarımdan da iyice çekik gözlülerin de çok beğenildiklerine tanık oldum yine istatistiksel açıdanyine başka bir istatistiksel durum söz konusu erkek arkadaşlarımın nerdeyse hepsi türkan şoray ı hiç de beğenmediklerini söylediler,onlar da türk erkeğiydi,kendi şahsi fikrimse çıkık çok iri gözlülerin çok da çekici olmadığı yönünde yani benim yaşadığım yerde(izmir) daha çok babyface tipli denilen bayanlar ilgi görüyor ve bana küresel gözlü kız arkadaşlarım bile çekik gözün kişinin yüzüne daha babyface bir ifade verdiğini söylemiştir,tabii bu çekik göz abartılı göz kapağında kaybolmuş bir çekik göz olmamalı herşeyde olduğu gibi dozunda hafifçe çekik göz daha çekicidir derim ben şahsi görüşümdüryalnız gözün şekli değil rengi,kişinin cilt saç rengi de gözönünde bulundurulmalıdır diye de önemle eklerim,profesyonel makyaj tekniklerinde iri çıkık gözlere çekik gözükmesi için denilip bolca siyah kalem içe çekmeleri vs. gibi daha çoğaltılan profesyonel makyaj tüyoları verilmesini de istatistiksel olmayan şekilde hatırlatırımgüzel bir topik olmuş bucok iyiymis
istatik mi yaptiniz? erkekler uzerinde cok merak ettim, kac erkek arkadasiniz oldu ki boyle bir genellemeye vardiniz?
biraz iddiali bir giris olmus, dediginiz gibi olmadigini tahmin ediyorum, sanirim sadece sahsi gorusum deseniz daha uygun olurmus..
turk erkeklerinin turkan soray hastaligini goz onunde bulundurursak hele, soylediginizin turk irki icin hic bir gecerliligi kalmaz !
e kendine göre istatistik yapıyor arkadaş tanıdıklarından,çok normal,benim de bir sürü erkek arkadaşım var hatta kız arkadaşlarımdan daha bile fazladır,çekik göz çok severim diyen çok oldu,sizin gözünüz biraz fazlaca büyük ve biraz küresel olabilir bu yüzden çekik gözlü bayanları da beğenmeyebilirsiniz,çekik gözlülerin erkeklerce daha çok beğenildiğini söyleyen arkadaşa da tepkili olumsuz cvb yazabilirsiniz,ben de hayatımda tanıdığım erkek arkadaşlarımdan istatistik yapsam çekik gözlüleri daha çok beğendiklerini istatistiksel olarak çok duydumkızarkadaşlarımdan da iyice çekik gözlülerin de çok beğenildiklerine tanık oldum yine istatistiksel açıdanyine başka bir istatistiksel durum söz konusu erkek arkadaşlarımın nerdeyse hepsi türkan şoray ı hiç de beğenmediklerini söylediler,onlar da türk erkeğiydi,kendi şahsi fikrimse çıkık çok iri gözlülerin çok da çekici olmadığı yönünde yani benim yaşadığım yerde(izmir) daha çok babyface tipli denilen bayanlar ilgi görüyor ve bana küresel gözlü kız arkadaşlarım bile çekik gözün kişinin yüzüne daha babyface bir ifade verdiğini söylemiştir,tabii bu çekik göz abartılı göz kapağında kaybolmuş bir çekik göz olmamalı herşeyde olduğu gibi dozunda hafifçe çekik göz daha çekicidir derim ben şahsi görüşümdüryalnız gözün şekli değil rengi,kişinin cilt saç rengi de gözönünde bulundurulmalıdır diye de önemle eklerim,profesyonel makyaj tekniklerinde iri çıkık gözlere çekik gözükmesi için denilip bolca siyah kalem içe çekmeleri vs. gibi daha çoğaltılan profesyonel makyaj tüyoları verilmesini de istatistiksel olmayan şekilde hatırlatırımgüzel bir topik olmuş bu
cok hossunuz yine genelleme yapmissiniz, bu genelleme meraki nerden gelir merak ederim..
bilemediniz, gozlerim ne iri ne de turkan sorayin gozlerine benzer.. son derece normaldir..
istatistik , bilimsel bir veridir, etrafinizdaki erkeklerin sayisiyla da sinirlayamazsiniz
bol keseden atip tutmakla da olmaz..
istatistik denilen seyi de siz ve ben yapamayiz, bunu yapan kurumlar var ve sandiginiz kadar kolay olmuyor ..
olayin buyuklugu, dagilimi, ozellikleri, kiymetinden,talepden yola cikilarak veriler toparlanir , islenir, analiz edilir, yorumlanir..
once bunlari yaptirin, sonra cikip burda cekik gozlerle alakali istatistiki bilgileri bizimle paylasin, siz dediniz, didinizin didisi cok begeniyor diye boyle abuk bir gercekligi kendi kucuk goruslerinizlerinizle kabul ettiremezsiniz, ancak sizin dusuncenizdir, ben bole dusunuyorum dersiniz.!
yargisiz infazda da bulunmayin alti ustu goz sekli ,sadece
benim temennim yanlis bilgi paylasimi olmasin yoksa banane kimin gozu kac kilo:90:[
Dikkat ederseniz ben ''olabilir'' yazmışım,yargısız infaz yazmışsınız,evet herhalde devlet istatistik kurumu istatistiği toplamıyoruz doğal olarak demek istemiştim ama onu da çok güzel anlamışsınız,ben sizin ''istatistik'' kavramınıza hafifçe dokundurdum onu da anlamamışsınız,herhalde hepimiz arkadaşlarımızın ve tanıdıklarımızın beğenilerini ve ek olarak kendi beğenilerimizi paylaşıcaz ''sizce çekik gözlü kadınlar çekici midir'' sorusu olarak açılmış topikte,madem altı üstü bir göz diyorsunuz neden fikir paylaşımında bulunup soruyu sorarak topiği açan arkadaşa yardımcı oluyorsunuz(!),sadece birkaç soru sorarak sizin olumsuz yazılarınıza cvb yazmış oldumsiz bu kadar olumsuz yazınca günlük hayatınızda sorun varsa boşverin gitsin hayat kısa diye de dostane bir kapanış yapıyorum yazıma