Sizce bu mesajlarla kullanılıyor mu?

Bide ilişkinin adı yok

Benim arkadaşın sevgilisi bir adım öteye gidip başka numaradan ulaşıyor, telefonu sattım param kalmamıştı bir süre böyle takılırız diye. Benim salak kız arkadaşım uzak mesafe ilişkisi olduğu için kredi kartının bilgilerini gönderiyor yeni telefon al iletişim kopmasın diye. Karşıdaki akıllı gidiyor son model iPhone alıyor. Neyse bozuntuya vermiyor 3 ay sonra yine aynı olay. Kredi kartı bilgileri zaten onda olduğu için bi daha alıyor ahahhasdfjk. Allah bilir oradaki sevgilisine de aldı adam Sonra uzak ilişki yürütemiyorum diye benim mal arkadaşı sepetliyor. Tabi benim bunlardan sonradan haberim oldu. Ayrıca arkadaşım zengin falan değil. Fabrikada ağır bir işte işçi olarak çalışıyor. Bir sebepten fabrikanın ödül olarak verdiği Adidas ayakkabıları satıp yerine kinetix alıp kalan parayı kenara atan biri. Bu arada kızıcam diye taksit taksit söyledi önceden de 30.000 para da yollamış tabii 2016 nın 30 bini

Neyse işte işi gücü olan biri telefonunu satacak duruma gelmez. Hiç olmadı eski tip tuşlu alır yine telefonsuz kalmaz. Bunlar hep ayak efendim...

En yakın arkadaşından istesene demiş. O da ben kimseden borç almam demiş ahahaha
bunların sıkıntısı kendilerini çok zeki zannetmeleri, hayır zeki olsam kötü günüme para ayırırdım da demiyor. Kızı nasıl cepte gördüyse, bu cvbı verdiyse iyi kızın gözü açıkmış kendisi de vermesin aman, satsın telefonunu bi tuşlu telefon alsın kalanını kullansın madem.

Kız işsiz ama birikimi var. Ama asla vermem dedi. Daha sevgili bile değiliz beni salak mı sanmış dedi helal olsun arkadaşıma

Kız işsiz ama birikimi var. Ama asla vermem dedi. Daha sevgili bile değiliz beni salak mı sanmış dedi helal olsun arkadaşıma
Şu tavır soğuma sebebi zaten. Ama kimseyi kınamıyorum bazısı cidden bu donanımdan eksik büyüyor, sevindim arkadaşın adına. Daha gencecik kız, baksın etrafına ona kalacak değil

Çok yakın erkek kankam bana cano der :) dost anlamında dediğini de biliyorum da bu erkek biraz art niyetli geldi hani para verse de satmasam hesabı yazmış gibi

Yeni mesaj geldi kız denemek için yazıyor. Bitti her şey içinde. Dün birlikte olmuşlar hatta kız iğreniyorum şu an diyor nasıl yattım onunla diyor. Buyrun yeni mesajları. Bu arada kıza dün şakasına bi bağış kampanyası yapıp ikimize para mı toplasak demiş şakasına o yüzden bağış yazmış

Ben sana bağış yapamam ama borç verebilirim diye bir yemlese keşke. bakalım ne diyecek? emojisi de ayrıca gevşek.

Ayyy dilenci

Hemen farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum. Acaba 2 gün telefonunu kapatıp başka bir kadınla plan yapacak olmasın? Çünkü 31 yaşında çalışan bir adamın telefondan gelecek paraya ihtiyacı olacağını düşünmek istemiyorum, tabi telefon iphone 14 pro max falan değilse

Telefon android yok be zaten her dakika görüşmüyorlar ki arkadaşım o aramadan aramaz. Yani kıskanç sürekli arayan bi kız değil. Kendisi de rahat biri çünkü . Aldatılsa ruhu duymaz yani bu gavatın tek istediği para yoksa bazen hasta oluyor kız onu aramıyor hiç

Aaaa evet , ne desin tam olarak
ben olsam "bağış toplayamam ama borç verebilirim istersen, telefonu satmak mantıklı değil, alırken fazla para ödeyip alacaksın bir de zarar etmene gerek yok." diye söylerdim ki inandırıcı yemlensin.

ben olsam "bağış toplayamam ama borç verebilirim istersen, telefonu satmak mantıklı değil, alırken fazla para ödeyip alacaksın bir de zarar etmene gerek yok." diye söylerdim ki inandırıcı yemlensin.
Evet derse ne diyecek ya valla yanımdan gidince ya verirse gebertirim onu

Ya bi de gevşek gevşek gülerek bana bağış topla diyor borç bile almam diyen adam hem de bu zamanda insanlar neler için bağış toplarken bu konuyu dalga konusu yapabiliyor bildiğin iğrenç bir adam bu

Evet derse ne diyecek ya valla yanımdan gidince ya verirse gebertirim onu
verir diyorsan yemlemesin. evet derse ağzına yüzüne mıççıp engellesin işte. ne yapacak başka? birlikte olduğu ertesi günü borç isteyen adamdan kime ne hayır gelir ki?

Sen arkadaşına gerekli uyarıları yap ama maalesef para vermeyi kafasına koyarsa (anladığım kadarıyla biraz saf ve iyi niyetli arkadaşın) tüm kk toplanıp yapma kızım desek de verir o parayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…