Sizce bu mesajlarla kullanılıyor mu?

Soru: neden paranızı istemiyorsunuz inanın böyle tipler 5 kuruşa değmez. 5 kuruşunuza kadar alın. Gidin bir hayvan barınağına orda hayvanlara hayır yapın bin kat daha iyi.
paraya gelene kadar daha nelere nelere değmediğini anladım da neyse bilmem, düşük bir miktardı istemedim. ama onun da peki madem hayır yaparım bilmem ne demesi karakterini gösteriyor bence. ben olsam ısrar ederim, ne münasebet neden onun parası bende kalsın ki?

Tiksindim adeta

Ben çok yaşlamışım sanırım, bizim zamanımızda stajyerler para alırdı para vermezdi

Satmadı

Ben çok yaşlamışım sanırım, bizim zamanımızda stajyerler para alırdı para vermezdi
Ya gecenin onikisinde ne staj parasi.
şerefsiz ot mu alacakti, içki mi alacaktı, aklisira beni dolandiracak
Bir de sokak müzisyeni, beraberken bir saat müzik yapmıştık, o zamanın parasıyla bir günlük asgari ücret kadar para toplamıştık. İki tingirdatmaya usenmis, gelmiş benden para istiyor

İyy en iğrenç erkek tipinden olur bu ergenus gevşek bir de seni de hep fakirler buluyor demesi ayrı irreti...
Arkadaşız umarım ayrilir

Aynısı başıma geldi. Arkadaşımla bi iş yaptık parayı ikiye böldük. Akşam mesaj atmış sen bana 400 yollasana yarın vereceğim diye. Bi salaklıkla gönderdim . Ot almış ortak arkadaş söyledi bana da daha ödemedi bazı insanlar şöyle bunun parası var. Göndersin bana da diyor. İlla herkese fakirim diyeceğiz

Konunun en başında ki olayı okuyun ekleme yaptım

Dönem dönem maddi sıkıntılar olabilir ,para gerekebilir vs vs.Telefon satmak nedir .Şimdi banka işlemlerimize kadar her sey telefonda.Boş beleş denilen tiplerden . Kullanıyor

Bu adam arkadaşını hem sevmiyor hem de değer vermiyor. Saygısı olsa böyle gevşek gevşek gülerek borç sohbeti yapmaz.

Kızın satma ben veririm demesini beklemiş. Şunuda belirteyim arkadaşını tırtıklayana kadar bırakmaz. Arkadaşında bağlandıysa sana vermem demesine bakma verir.

Aman niye def etmiyor bu gevşek herifi ki be ne bekliyor yaşıda küçük değil.

Ya her mesajının sonuna kahka emojisi atması ve alaycı bir üslupla yazması... benim bile içim almadı bu mesajları. Arkadaşınızın gayet ciddi yazdığı mesajlara bile dalga geçerek yazmış.

Adamın derdi tlf satmak değil ki bunun altına sığınıp para koparmak, bir kere arkadaşınızı seviyor olsa böyle bir şeyi söylemeye çekinir bu yüzsüz yüzsüz plan yapıyor bir de. Denemesi bedava arkadaşınız satma ben sana vereyim olunca verirsin desin bakalım ne diyecek?

31 yaşında kendi ayakları üzerinde duran bir adamın elindeki telefonu satıp borç ödeyeceğine zaten inanmadım da. hadi aldığı maaş çok değil, gerçekten sıkıştı diyelim olabilir olmaz diyemem fakat bunu flörtüne bu tavırla söyleyen adama da bir gram saygım olmaz. flörtüne gelene kadar çevrende bir tane mi sana güvenen insan yok yani. bir de şaka yollu uzatıyor hala "seni de hep fakirler buluyor" filan.. aşırı itici.

31 yasindaki adamin konusma tazina bak ne gurur var ne onur ne ciddiyet hadi istiyon insanda biraz ar olur. O arkasina sole aklini basina alsin bundan bir cacik olmaz kalibimi basarim evlense ki sanmam o calisir adam yer net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…