müşteri sorumlusu. Daha önce hiç geçmemiş hatta gezmeye gittiklerinde kıza 20 dakikalık yol için taksiye binelim demiş. Kız otobüse binelim demiş kıyamamış ama taksiye bindirmiş güya değer veriyorum sana diyeyaşlar daha küçük olsa art niyet aramayacağım da 31 yaşında adamın da cebinde para olmalı diye bekliyorum. Ben kadın olarak param yok telefonumu satacağım demeye utanırım açıkcası çünkü karşıda ki kişi ondan maddi birşey beklediğimi düşünebilir. adam ne iş yapıyor peki daha önce aralarında para mevzusu olmuş mu
O çocuğun mesajlarını sildim çoktan da, olay olunca yakın arkadaşımı aramıştım. Sonrasında yazdığım mesajın ss'ini arkadaşıma atmışım, WhatsApp'ta staj diye aratınca buldum hemen:)Ay Allah aşkına nasıl istedi lütfen atın ekran resmini rezil köpek
Kimse bir şey yedirmedi. Yemeye çalışan kendini akıllı sansınYiyen memnun yediren memnun
Çok iyi demişsiniz ben de aynı şeyi sor dedim sormadı. Bu adamı çok sevenler vardı, çevresi eşi dostu kibar biri diye herkes tarafından seviliyordu ne oldu yani sen mi kaldın dedim.O çocuğun mesajlarını sildim çoktan da, olay olunca yakın arkadaşımı aramıştım. Sonrasında yazdığım mesajın ss'ini arkadaşıma atmışım, WhatsApp'ta staj diye aratınca buldum hemen:)
İşte çok acil paraya ihtiyacı varmış da, staj için odemesi gereken son tarihmis de, en kısa sürede bana geri atarmis da... Yine de iyi niyetimden staj şirketinin ibanina onun adına para gonderebilecegimi söyledim, öyle bir şey olmadığından yollayamadi uyanık
Bir de şey demiştim, "sahilden merkeze yürürken insanlara selam vermekten ilerleyememistin, ilçedeki herkes senin eşin dostun da ben mi kaldim para isteyecek?"
Yok ya, canım param . Ne zor şartlarda ne kadar az para kazanıyorum. Onu da kaptiramam kimseye
O çocuğun mesajlarını sildim çoktan da, olay olunca yakın arkadaşımı aramıştım. Sonrasında yazdığım mesajın ss'ini arkadaşıma atmışım, WhatsApp'ta staj diye aratınca buldum hemen:)
İşte çok acil paraya ihtiyacı varmış da, staj için odemesi gereken son tarihmis de, en kısa sürede bana geri atarmis da... Yine de iyi niyetimden staj şirketinin ibanina onun adına para gonderebilecegimi söyledim, öyle bir şey olmadığından yollayamadi uyanık
Bir de şey demiştim, "sahilden merkeze yürürken insanlara selam vermekten ilerleyememistin, ilçedeki herkes senin eşin dostun da ben mi kaldim para isteyecek?"
Yok ya, canım param . Ne zor şartlarda ne kadar az para kazanıyorum. Onu da kaptiramam kimseye
Hesabı ödeyen hep adam. Kız o yüzden şaşırdı. Kıza yanımda hesap ödetmem demişBorcunu ödemek için telefon satan adamın işi gücü yoktur doğru dürüst. 31 yaşına gelmiş işi gücü olmayan adamla da ilişki kurmayın Allah aşkına. Bir de hesap da ödetiyormuş sürekli. Konuşma tarzından da ne kadar gevşek biri olduğu belli oluyor “canooo”
Yani arkadaşınız flörtünü savunma durumuna geçiyor gibi hissettim bu yüzden olay sizden de çıkacak gibi duruyorKimse bir şey yedirmedi. Yemeye çalışan kendini akıllı sansın
Evet ama yorumları okudu hak verdi. Bana dememesi lazım benim param olmasa ona demezdim dediYani arkadaşınız flörtünü savunma durumuna geçiyor gibi hissettim bu yüzden olay sizden de çıkacak gibi duruyor
Ben tanımam ya, salagim biraz herkes bana özünde iyi insan gibi geliyor. Neyse ki param kıymetli de kimsenin tuzağına düşmüyorum. Az daha bonkör olsam kesin çok kere dolandirilmiştim
Sağılacak inek olarak görünmüyorsun demek ki, bu iyi bir şey:))Ah benden 10lira isteyen bile olmadi hiç.Biri isteseydi keşke, bir daha başkasindan isterken 2 defa düşünürlerine neden olabilirdim. Mesajlardaki cocuga burdan sinir oldum suan.
Tamam desin bakalım, kızın iletişimin kopuşunu göze alamayıp mı para teklif edeceğini düşünüyor acaba. Tuşlu telefon alsın madem idareten, tamam desin sorun yok insanlık hali falan desin ya ne dedi acaba?Merhaba kk kadınları :) soru aslında en yakın dostum için. Çok güvendiği bir flörtü var. Bu kişiyi senelerdir tanıyor. Araları gayet iyiydi. Beyefendi iyi ve kibar. Ben de tanıyorum gerçekten iyi bi insan ama maddi sıkıntılar var. Şu an arkadaşım yanımda iken bu mesajı attı ona. Daha önce sevgilim paramı yediği için beni çok rahatsız etti. O ise art niyet aramıyor . Sizce de amacı kızı yemek değil mi? Bu arada kızın hisleri adamdan daha yoğun. Adam da bunu biliyor adam 31 kız ise 25 yaşında Eki Görüntüle 3207193
Sağılacak inek olarak görünmüyorsun demek ki, bu iyi bir şey:))
Evet resmen cepte görmüş… bensiz yapamaz diye..Tamam desin bakalım, kızın iletişimin kopuşunu göze alamayıp mı para teklif edeceğini düşünüyor acaba. Tuşlu telefon alsın madem idareten, tamam desin sorun yok insanlık hali falan desin ya ne dedi acaba?
sanırım param var ayağı yapıp alttan alttan koparmaya çalışıyor bana öyle geldi. Ben maddi olarak telefonu satacak kadar kötü olsam ki (30 yaşına kadar köşede parası olmaması kısmını geçiyorum) telefonum kırıldı derim bir bahane uydururum ki karşı taraf yanlış anlamasın diye. bu sebepten dolayı adamın para yeme niyetini çıkardım. denklik önemli gerçekten...müşteri sorumlusu. Daha önce hiç geçmemiş hatta gezmeye gittiklerinde kıza 20 dakikalık yol için taksiye binelim demiş. Kız otobüse binelim demiş kıyamamış ama taksiye bindirmiş güya değer veriyorum sana diye
Kocaaa deprem oldu, kimler kimsiz kaldı, aşk meşk bunlar için acı çekilecek zaman değil şurayı bi okut arkadaşına. erkeğin sinsisi de çok pis sinsi oluyor ya, tamam diyip morartmıştır inşlh insan utanır şu sözü söylemeyeEvet resmen cepte görmüş… bensiz yapamaz diye..
bence de bence de devamını merak ediyorum şimdi, dizi gibi.Tamam desin bakalım, kızın iletişimin kopuşunu göze alamayıp mı para teklif edeceğini düşünüyor acaba. Tuşlu telefon alsın madem idareten, tamam desin sorun yok insanlık hali falan desin ya ne dedi acaba?
En yakın arkadaşından istesene demiş. O da ben kimseden borç almam demiş ahahahaTamam desin bakalım, kızın iletişimin kopuşunu göze alamayıp mı para teklif edeceğini düşünüyor acaba. Tuşlu telefon alsın madem idareten, tamam desin sorun yok insanlık hali falan desin ya ne dedi acaba?
ya ne işi var böyle telefonunu satacak kadar parasız insanla? evet bence bu önemli birşey. ben daha önce parasız insanla da birlikte oldum hiç bir şekilde kıymet bilmedikleri gibi birde kullanıyorlar. bence maddi yardım bekliyor.Merhaba kk kadınları :) soru aslında en yakın dostum için. Çok güvendiği bir flörtü var. Bu kişiyi senelerdir tanıyor. Araları gayet iyiydi. Beyefendi iyi ve kibar. Ben de tanıyorum gerçekten iyi bi insan ama maddi sıkıntılar var. Şu an arkadaşım yanımda iken bu mesajı attı ona. Daha önce sevgilim paramı yediği için beni çok rahatsız etti. O ise art niyet aramıyor . Sizce de amacı kızı yemek değil mi? Bu arada kızın hisleri adamdan daha yoğun. Adam da bunu biliyor adam 31 kız ise 25 yaşında Eki Görüntüle 3207193