Sizce bu mesajlarla kullanılıyor mu?

müşteri sorumlusu. Daha önce hiç geçmemiş hatta gezmeye gittiklerinde kıza 20 dakikalık yol için taksiye binelim demiş. Kız otobüse binelim demiş kıyamamış ama taksiye bindirmiş güya değer veriyorum sana diye

Ay Allah aşkına nasıl istedi lütfen atın ekran resmini rezil köpek
O çocuğun mesajlarını sildim çoktan da, olay olunca yakın arkadaşımı aramıştım. Sonrasında yazdığım mesajın ss'ini arkadaşıma atmışım, WhatsApp'ta staj diye aratınca buldum hemen:)
İşte çok acil paraya ihtiyacı varmış da, staj için odemesi gereken son tarihmis de, en kısa sürede bana geri atarmis da... Yine de iyi niyetimden staj şirketinin ibanina onun adına para gonderebilecegimi söyledim, öyle bir şey olmadığından yollayamadi uyanık
Bir de şey demiştim, "sahilden merkeze yürürken insanlara selam vermekten ilerleyememistin, ilçedeki herkes senin eşin dostun da ben mi kaldim para isteyecek?"
Yok ya, canım param . Ne zor şartlarda ne kadar az para kazanıyorum. Onu da kaptiramam kimseye

Çok iyi demişsiniz ben de aynı şeyi sor dedim sormadı. Bu adamı çok sevenler vardı, çevresi eşi dostu kibar biri diye herkes tarafından seviliyordu ne oldu yani sen mi kaldın dedim.

Ah benden 10lira isteyen bile olmadi hiç. Biri isteseydi keşke, bir daha başkasindan isterken 2 defa düşünürlerine neden olabilirdim. Mesajlardaki cocuga burdan sinir oldum suan.

Hesabı ödeyen hep adam. Kız o yüzden şaşırdı. Kıza yanımda hesap ödetmem demiş

Yani arkadaşınız flörtünü savunma durumuna geçiyor gibi hissettim bu yüzden olay sizden de çıkacak gibi duruyor
Evet ama yorumları okudu hak verdi. Bana dememesi lazım benim param olmasa ona demezdim dedi

Ah benden 10lira isteyen bile olmadi hiç. Biri isteseydi keşke, bir daha başkasindan isterken 2 defa düşünürlerine neden olabilirdim. Mesajlardaki cocuga burdan sinir oldum suan.
Sağılacak inek olarak görünmüyorsun demek ki, bu iyi bir şey:))

Tamam desin bakalım, kızın iletişimin kopuşunu göze alamayıp mı para teklif edeceğini düşünüyor acaba. Tuşlu telefon alsın madem idareten, tamam desin sorun yok insanlık hali falan desin ya ne dedi acaba?

Evet resmen cepte görmüş… bensiz yapamaz diye..

sanırım param var ayağı yapıp alttan alttan koparmaya çalışıyor bana öyle geldi. Ben maddi olarak telefonu satacak kadar kötü olsam ki (30 yaşına kadar köşede parası olmaması kısmını geçiyorum) telefonum kırıldı derim bir bahane uydururum ki karşı taraf yanlış anlamasın diye. bu sebepten dolayı adamın para yeme niyetini çıkardım. denklik önemli gerçekten...

En yakın arkadaşından istesene demiş. O da ben kimseden borç almam demiş ahahaha

pek çok versiyon erkek tanıdım ama allahtan böylesi denk gelmedi bu nedir ya.
Herşeyden önce bu durumu böyle gırgıra alması pek olgun bir karekteri olmadığını ve bu maddi konuları çok sık yaşadıgını artık arsızlaştığını gösteriyor. Genelde nadir yaşayan biri olsa utanır sıkılır ve belli etmezdi gider bir tuşlu telefon alır geçerdi.

ya ne işi var böyle telefonunu satacak kadar parasız insanla? evet bence bu önemli birşey. ben daha önce parasız insanla da birlikte oldum hiç bir şekilde kıymet bilmedikleri gibi birde kullanıyorlar. bence maddi yardım bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…