düz, patavatsız biri midir diye ben de düşündüm ama kız hesap ödemek istediğinde benim yanımda ödeyemezsin diyen biri ne kadar düz de olsa kadından para almama, istememe konularına önem veriyor demektir. bu sebeple ben düz adam olma ihtimalini eliyorum. ya alttan alta bana para ver iması yapıyor ya da kızı test ediyor bakalım ben veririm diyecek mi demeyecek mi diye. ikisi de çok çirkin. böyle söylenmez yani, birkaç gün ulaşamayabilirsin telefon tamirde olacak falan der insan, o esnada düşük modele geçer. sonra kız sorunca da, onu yaptıramadık ben de başka aldım der konuyu kapatır.Tamam, kız para yollamayı teklif etmesin. Bakalım satacak,düşük modele geçecek mi. Belki de sadece dangoz dangoz konuşan biridir.
Ben de maddi zorluğa düşsem telefonumu satıp düşük modele geçerdim (zaten düşük model telefon kullanmasam) . Ha böyle reklamını yapar mıydım, yapmazdım ama belki de çocuk düz bir adamdır. Kız arkadaşınızı tembihleyin asla para vermesin,bu şekilde devam etsin bakalım.
Ya ilk günler ikiyüz liralık hesaba 'ben varken paran gecmez' falan demistir, şovunu yapmıştır.düz, patavatsız biri midir diye ben de düşündüm ama kız hesap ödemek istediğinde benim yanımda ödeyemezsin diyen biri ne kadar düz de olsa kadından para almama, istememe konularına önem veriyor demektir. bu sebeple ben düz adam olma ihtimalini eliyorum. ya alttan alta bana para ver iması yapıyor ya da kızı test ediyor bakalım ben veririm diyecek mi demeyecek mi diye. ikisi de çok çirkin. böyle söylenmez yani, birkaç gün ulaşamayabilirsin telefon tamirde olacak falan der insan, o esnada düşük modele geçer. sonra kız sorunca da, onu yaptıramadık ben de başka aldım der konuyu kapatır.
Hayır çok bakımlı biri dişleri güzel. Ama resmen para istedi bu adamı ben de tanırdım. Şok etti beniGünde iki kutu sigara içiyor olması bile sogumasi için yeterli bence. Leş gibi ağız, leş gibi sigara kokusu... ayrıca cano nedir ya? Taa burdan ben bile sogudum ark. yerine. Bir de tırtiklamaya çalısıyor olmasa bile aralarındaki dönen muhabbet çok itici. Telefonum bozuldu, soyle boyle dersin, param yok, düşkünüm minvalinde konuşup seni de hep farkirler buluyor yazması hiç komik değil ve çok da gereksiz.
Kıza okuttum direktIyi bari para vermeyi dusunmuyorsa. Sizde kendiniz dusunuyormus gibi burdaki yorumlari ona soylryin bu yasa gelmis calisiyor nasil telefonu fiyati kadar parasi birikimi olmaz diye alttan alta oyun.
Yok zenginim demedi ama değer veriyordu . Çok kibar bi adamdı. Zaten hep diyordu borç ödüyorum diye . Aynen aldığı araba da 100 binlik külüstür bir şeydi sırf özentilikten aldıBen yorumlarin birinde arkadasinizin hesap odedigini yazdiginizi okudum sandim yanliş anladim sanirim.
Arabalar dünyanin parasi şuan o maaşina guvenip araba borcuna kalkmasi sacma zaten.
10bin kazanan biri de zengin değildir yani cocuk başta da zengin değildi sadece oyleymiş gibi yapmaya çalisiyor ve olmayan zenginliğin devamini getiremezdi devamli hakli olarak.
10 bin maaşla bugun evlense evi zor gecindirir hatta gecindiremez tek başina ne zengini.
Ya ilk günler ikiyüz liralık hesaba 'ben varken paran gecmez' falan demistir, şovunu yapmıştır.
Kadın onu 'benim Parama tenezzül etmez,cömert biri' diye kodladiktan sonra da yavaş yavaş 'parama tenezzül etmez ama zor durumda' ya evrilebilir. Ama belki de cidden laf olsun diye söylemiştir. Bence (eğer adamı seviyorsa) destek olsun ama bir şaşal su bile vermesin:)) bakalım ilişki neye evriliyor bu süreçte.
Aynen başımıza taş yağacakArkadaşınızın aklı yok mu .Bu mesajın altını okuyamıyor mu.Çalışan insanmış telefon satmak nedir.İşte bana varsa para ver telf satmayım diyor.Bu KK da neler duyacağız daha.Uyansın arkadaşınız söyleyinde.Kendine iş arasın bu adamada bir tekme atsın...
doğan ya da şahin mi aldı ?Yok zenginim demedi ama değer veriyordu . Çok kibar bi adamdı. Zaten hep diyordu borç ödüyorum diye . Aynen aldığı araba da 100 binlik külüstür bir şeydi sırf özentilikten aldı
Aynısını dedim asla satmazTamam, kız para yollamayı teklif etmesin. Bakalım satacak,düşük modele geçecek mi. Belki de sadece dangoz dangoz konuşan biridir.
Ben de maddi zorluğa düşsem telefonumu satıp düşük modele geçerdim (zaten düşük model telefon kullanmasam) . Ha böyle reklamını yapar mıydım, yapmazdım ama belki de çocuk düz bir adamdır. Kız arkadaşınızı tembihleyin asla para vermesin,bu şekilde devam etsin bakalım.
Ben tanımam ya, salagim biraz herkes bana özünde iyi insan gibi geliyor. Neyse ki param kıymetli de kimsenin tuzağına düşmüyorum. Az daha bonkör olsam kesin çok kere dolandirilmiştimDolandırıcı taktiği bu. nerde olsa tanırım
Hiç bilmiyorum görmedim ama küçük bir şeydi pejo galibadoğan ya da şahin mi aldı ?
öadajnfsf
Eski mesajlarıma baktım, şu ekran görüntüsünü ben atmışım bir arkadasima.Ben tanımam ya, salagim biraz herkes bana özünde iyi insan gibi geliyor. Neyse ki param kıymetli de kimsenin tuzağına düşmüyorum. Az daha bonkör olsam kesin çok kere dolandirilmiştim
Ay Allah aşkına nasıl istedi lütfen atın ekran resmini rezil köpekEski mesajlarıma baktım, şu ekran görüntüsünü ben atmışım bir arkadasima.
Tatilde flört ettiğim,beraber sokak müziği yaptığımız bir muzisyen çocuk vardı. Gecenin 12sinde benden para istiyor,staj icin ödeme yapacakmışEki Görüntüle 3207246
Vermedim tabii ki... Allah bilir ot mu alacak bok mu alacak...
Sevgili hanımlar, sizden para isteyen sevdiğiniz biri olunca hiç gardinizi düşürmeyin hemen akıllı bir arkadaşınıza danışın. Bir de onla yorumlayın bakalım, gönderecekseniz de öyle gönderin