Sizce bu mesajlarla kullanılıyor mu?

verir diyorsan yemlemesin. evet derse ağzına yüzüne mıççıp engellesin işte. ne yapacak başka? birlikte olduğu ertesi günü borç isteyen adamdan kime ne hayır gelir ki?
Benim en samimi olduğum arkadaşımı hastayım ,borcum var ,test vs yapılacak acil para gerekiyor deyipte, zamanında kaç bin borca sokmuştu aşık olduğu kişi

Benim en samimi olduğum arkadaşımı hastayım ,borcum var ,test vs yapılacak acil para gerekiyor deyipte, zamanında kaç bin borca sokmuştu aşık olduğu kişi
ya borç alınıp verilir ama böyle insanlara değil. bu tarz tipler kendilerini hemen belli ediyor. tutarına kadar söylüyor baksana. tam yiyici tip tam.

Benim de eski sevgilim annesi kanserdi. Sürekli anneme ilaç alacağım diye 10 binimi yedi o zamanlar üniversite okuyordum ve asgari ücret 1800 falan . Burger kingde çalışmaya başladım milletin tepsisini toplardım . Tüm paramı ona verdim düşünün o zamanları. 6 aylık falan maaşı. Annesi de amcamın çalıştığı hastanede yatıyordu amcama sordurttum. Amcam 10 bin borçları var hastaneye hiç ödeme olmamış dedi kavga ettik hesap sordum. Terketti beni beddua ettim o para çıksın diye. Annesi öldü . Seneler geçti geçen sene itiraf etti ben o paralarla eskortlara gittim diye. Allah büyük :)

ya borç alınıp verilir ama böyle insanlara değil. bu tarz tipler kendilerini hemen belli ediyor. tutarına kadar söylüyor baksana. tam yiyici tip tam.
Bakın eğer 1000 tl falan istese belki derim gerçekten ihtiyaç . Ama bir erkek 25 yaşında genç kızdan nasıl 10 bin ister ya. Resmen sömürü. En çok ağırıma şu gitti resmen kıza diyor ki sen bensiz dayanamazsın o yüzden para ver… tek suç arkadaşımda

Dolaylı yoldan ima ediyor para beklentisi olmasa niye konuyu açsın ki bide erkekler para konusunda gururludur mesela o telefonu satsa bile kız arkadaşına hayatta belli etmez

gene de sevgili bile olmayan birinden istenmez. insan mı yok etrafında? etrafımda sevgilime gelene kadar borç isteyeceğim bir sürü insan var. hele hele böyle mesajla, gevşek gevşek gülerek zor durumda olan biri yardım istemez.

Daha Bu yaşta bağışa ihtiyacın olduysa seni bağış bile kurtaramaz bence desin

Şimdi taşları oturttuk. Arkadaşıma eskiden arkadaşken şakasına bulamadım zengin avrat evlenip kurtulsam, zengin bi manita arıyorum diye gülüyormuş. Flört başlamadan önce ama tamamen şaka yapıyormuş öyle gibiymiş hatta arkadaşım da aynen ben de bulayım diyormuş meğer gerçek diyormuş

Daha Bu yaşta bağışa ihtiyacın olduysa seni bağış bile kurtaramaz bence desin
Bir de bu sabah kızla buluşmuş 8 de işe giderken kızın yanına gelmiş. Elinde tesbih varmış. Ulan aç köpekler cebinizde para yok eliniz de tesbih cebiniz de prezervatif.. pislik hepsi

O kadar doğrukiama öyle bir kandırmıştıki kızı ,sabah akşam onun için üzülüp ağlıyordutekrar istediğinde ben engelleyip müdahale ettim mecburen, gerçekleri görebildi çok şükür

Yeni ekran ekledim konuya bakar mısınız

Şu tavır soğuma sebebi zaten. Ama kimseyi kınamıyorum bazısı cidden bu donanımdan eksik büyüyor, sevindim arkadaşın adına. Daha gencecik kız, baksın etrafına ona kalacak değil
Yeni ekran koydum bakar mısınız konuya

Ah benden 10lira isteyen bile olmadi hiç. Biri isteseydi keşke, bir daha başkasindan isterken 2 defa düşünürlerine neden olabilirdim. Mesajlardaki cocuga burdan sinir oldum suan.
Yeni ekran ekledim bakar mısınız konua

Yeni ekran ekledim bakar mısınız konua

Coskun a gıcık oldum ben bi kere geçmiyor. Beş parasiz kalmiş saçma sapan hala haha hihi devamli bu emoji"" o kadar gülecek ne var. Şaka yapıyorum diye yoklamiş işte. Benim param olmasa da param yok diyip bu konuyla bu kadar eğlenmem. Ne saçma

Cano asko filan bu ne ya kro gibi
Seviyesiz hitaplae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…