Manipülasyonla alır valla billa sakın bırakmayınEvet derse ne diyecek yavalla yanımdan gidince ya verirse gebertirim onu
Benim en samimi olduğum arkadaşımı hastayım ,borcum var ,test vs yapılacak acil para gerekiyor deyipte, zamanında kaç bin borca sokmuştu aşık olduğu kişiverir diyorsan yemlemesin. evet derse ağzına yüzüne mıççıp engellesin işte. ne yapacak başka? birlikte olduğu ertesi günü borç isteyen adamdan kime ne hayır gelir ki?
ya borç alınıp verilir ama böyle insanlara değil. bu tarz tipler kendilerini hemen belli ediyor. tutarına kadar söylüyor baksana. tam yiyici tip tam.Benim en samimi olduğum arkadaşımı hastayım ,borcum var ,test vs yapılacak acil para gerekiyor deyipte, zamanında kaç bin borca sokmuştu aşık olduğu kişi
Benim de eski sevgilim annesi kanserdi. Sürekli anneme ilaç alacağım diye 10 binimi yedi o zamanlar üniversite okuyordum ve asgari ücret 1800 falan . Burger kingde çalışmaya başladım milletin tepsisini toplardım . Tüm paramı ona verdim düşünün o zamanları. 6 aylık falan maaşı. Annesi de amcamın çalıştığı hastanede yatıyordu amcama sordurttum. Amcam 10 bin borçları var hastaneye hiç ödeme olmamış dedi kavga ettik hesap sordum. Terketti beni beddua ettim o para çıksın diye. Annesi öldü . Seneler geçti geçen sene itiraf etti ben o paralarla eskortlara gittim diye. Allah büyük :)Benim en samimi olduğum arkadaşımı hastayım ,borcum var ,test vs yapılacak acil para gerekiyor deyipte, zamanında kaç bin borca sokmuştu aşık olduğu kişi
Bakın eğer 1000 tl falan istese belki derim gerçekten ihtiyaç . Ama bir erkek 25 yaşında genç kızdan nasıl 10 bin ister ya. Resmen sömürü. En çok ağırıma şu gitti resmen kıza diyor ki sen bensiz dayanamazsın o yüzden para ver… tek suç arkadaşımdaya borç alınıp verilir ama böyle insanlara değil. bu tarz tipler kendilerini hemen belli ediyor. tutarına kadar söylüyor baksana. tam yiyici tip tam.
gene de sevgili bile olmayan birinden istenmez. insan mı yok etrafında? etrafımda sevgilime gelene kadar borç isteyeceğim bir sürü insan var. hele hele böyle mesajla, gevşek gevşek gülerek zor durumda olan biri yardım istemez.Bakın eğer 1000 tl falan istese belki derim gerçekten ihtiyaç . Ama bir erkek 25 yaşında genç kızdan nasıl 10 bin ister ya. Resmen sömürü. En çok ağırıma şu gitti resmen kıza diyor ki sen bensiz dayanamazsın o yüzden para ver… tek suç arkadaşımda
Daha Bu yaşta bağışa ihtiyacın olduysa seni bağış bile kurtaramaz bence desinYeni mesaj geldi kız denemek için yazıyor. Bitti her şey içinde. Dün birlikte olmuşlar hatta kız iğreniyorum şu an diyor nasıl yattım onunla diyor. Buyrun yeni mesajları. Bu arada kıza dün şakasına bi bağış kampanyası yapıp ikimize para mı toplasak demiş şakasına o yüzden bağış yazmış
Eki Görüntüle 3207283
Bir de bu sabah kızla buluşmuş 8 de işe giderken kızın yanına gelmiş. Elinde tesbih varmış. Ulan aç köpekler cebinizde para yok eliniz de tesbih cebiniz de prezervatif.. pislik hepsiDaha Bu yaşta bağışa ihtiyacın olduysa seni bağış bile kurtaramaz bence desin
Araya mesafe sokarak yavaş yavaş soğuk yapıp bitirsinBir de bu sabah kızla buluşmuş 8 de işe giderken kızın yanına gelmiş. Elinde tesbih varmış. Ulan aç köpekler cebinizde para yok eliniz de tesbih cebiniz de prezervatif.. pislik hepsi
İşte en güzel bitirme yöntemiAraya mesafe sokarak yavaş yavaş soğuk yapıp bitirsin
O kadar doğrukiya borç alınıp verilir ama böyle insanlara değil. bu tarz tipler kendilerini hemen belli ediyor. tutarına kadar söylüyor baksana. tam yiyici tip tam.
Yeni ekran ekledim konuya bakar mısınızgene de sevgili bile olmayan birinden istenmez. insan mı yok etrafında? etrafımda sevgilime gelene kadar borç isteyeceğim bir sürü insan var. hele hele böyle mesajla, gevşek gevşek gülerek zor durumda olan biri yardım istemez.
Yeni ekran koydum bakar mısınız konuyaŞu tavır soğuma sebebi zaten. Ama kimseyi kınamıyorum bazısı cidden bu donanımdan eksik büyüyor, sevindim arkadaşın adına. Daha gencecik kız, baksın etrafına ona kalacak değil
Yeni ekran ekledim bakar mısınız konuaAh benden 10lira isteyen bile olmadi hiç.Biri isteseydi keşke, bir daha başkasindan isterken 2 defa düşünürlerine neden olabilirdim. Mesajlardaki cocuga burdan sinir oldum suan.
Yeni ekran ekledim bakar mısınız konua
Cano asko filan bu ne ya kro gibiMerhaba kk kadınları :) soru aslında en yakın dostum için. Çok güvendiği bir flörtü var. Bu kişiyi senelerdir tanıyor. Araları gayet iyiydi. Beyefendi iyi ve kibar. Ben de tanıyorum gerçekten iyi bi insan ama maddi sıkıntılar var. Şu an arkadaşım yanımda iken bu mesajı attı ona. Daha önce sevgilim paramı yediği için beni çok rahatsız etti. O ise art niyet aramıyor . Sizce de amacı kızı yemek değil mi? Bu arada kızın hisleri adamdan daha yoğun. Adam da bunu biliyor adam 31 kız ise 25 yaşında Eki Görüntüle 3207193
GÜNCELLEME
yeni ekran fotoğrafı . Karşısında enayi var sanki kızdan ben vereyim demesini bekledi.Eki Görüntüle 3207329