Sizce bu mesajlarla kullanılıyor mu?

Yok be anladı vermeyeceğini, yakayı kurtaralım rezil olmayalım diye şaka yaptım ahh kıyamam

Cano asko filan bu ne ya kro gibi
Seviyesiz hitaplae
Ya tamam da konu hitap şekli değil ki. İkisinin arasında olan bir hitap ve kimseyi bağlamaz. Ben sadece para konusunu sordum. Bir kaç kişi canoya taktı. Şurda sorun cano mu yani? Lütfen konu ile alakasız yazmayın

Bu benim ex olabilir mi soruyorum?
Konusma bicimi, yazıs tarzı aynı o. Adam yiyici.
Eski erkek arkadasımda bir sey alacagı zaman bana gösterirdi begenir veya begenmezdim. Begendiklerimi secince “tamam o zaman bunu alayım sonra param yok simdi” diyordu. “Peki” diyip gectigimde her saniye yine “param yok” diye söylenirdi. Yani bunu diyerek mesaj göndermis oluyorlar “yaparsın bir güzellik” gibisinden.

Bende hic yüz vermez o konuda görmemezlikten gelirdim en sonunda dehledim tabi. Kendilerini belli ediyorlar bir an önce uzaklasmalı arkadasınız.

Ya tamam da konu hitap şekli değil ki. İkisinin arasında olan bir hitap ve kimseyi bağlamaz. Ben sadece para konusunu sordum. Bir kaç kişi canoya taktı. Şurda sorun cano mu yani? Lütfen konu ile alakasız yazmayın
Gözünüzü açmaya calisiyoruz

Adamı neresinden tutsanız elinizde kalır
Tek falsosu para yemesi değil

Ayy çıldırdım

Ya anlatmayın şöyle şeyler. Nefret ettim cidden. Benimde üniversiteden sevgilim daha yaşım 18 ayakkabı resimleri atıp hangisini alsam diyordu. Resmen al diyordu ama ben ona bana atma ben erkek işinden anlamam dedim.. o da beni yemek istiyordu çünkü bir kere evine ders çalışmaya gidecektim hastaydı . İlaç alır mısın dedi art niyet aramadım ikinci gidişimde poğaça al yeriz dedi. İğrendim

Yeni ekran koydum bakar mısınız konuya
Gördüm işte şakası da yardım toplama ile ilgili olan sanırım. Yemlesin falan demişler sonradan ama bence hiç girmesin oralara, hatta niyetini anladığını ima bile edebilir. Tamam sen sorununu çözünce yaz ya da ara cihazın olursa desin kapatsın konuyu. Adam farklı şekillerdr deneyebilir yine bir daha da bu kasar sıkışıkken hesap ödeme olayında dayılanmasın bence onu da kibarca söylesin arkadaş ki başka bir şey yapamayacağını anlasın; yalandan yokluğa yalandan destek işre ne günlere kaldık şunlar erkek olcak birey olacak

ay tiksindim o son yazışmalar ne öyle, ıyy.

peki kızlar size bir soru. sevgiliyken üç beş yüz liralık bir ödemesini yaptığınız eski sevgiliniz ayrıldıktan kısa bir süre sonra size borcunu geri ödemek için yazıyor, iban falan istiyor. siz de gerek yok deyip geçiştiriyorsunuz. ödemek için ısrar etmek yerine o zaman hayır yaparım ben de, sen bilirsin gibisinden konuşuyor. sizce bu vatandaşın niyetinin gerçekten borcu ödemek olduğunu mu düşünürsünüz yoksa bu kişinin "oh kız kabul etmedi geri almayı" diye düşünen biri olduğunu mu?

Eğer bu kişi sensen keşke direkt iban atsaydın. Bence ödemek için yazdı ama işine geldi. Ödeme amacı da “aman adım çıkmasın, erkek adamım ödeyim bari.” Ama size de çok kızdım ya bazı yorumlarınızı biliyorum bu erkeklere para konusunda çok yüz veriyorsunuz. Ben olsam bira konusunda elimi çantama bile atmazdım ilk buluşmalarımda hep erkekler ödedi. Ödemeyecek adam beni davet etmesin yani

Ayrıldıktan sonra bu konu hakkında konuşmak zoruna gidip çok ısrar edememiş olabilir mi? Yani iyimser mi düşünüyorum bilmiyorum

yok kız kimseye yüz verdiğim yok bi sonuncusu kelek çıktı ama ona da direkt olarak bişey kaptırmışlığım yok. ondan da hep verdiklerimi geri aldım ama asla söylediği zamanlarda ödemedi tabii. onun dışında beraber yapılan aktiviteler için harcadığım para gözümde olmaz hiç.

bira konusu derken? hatırlayamadım şimdi.

Sanırım siz biriyle ilk buluşmada bira içmişsiniz yorum atmıştınız benim konuma ya da Tiramusu konusuna. Hesap öderken siz önce uzatmışsınız bu da kendi hesabını bile ödeyememiş doğru my

Ayrıldıktan sonra bu konu hakkında konuşmak zoruna gidip çok ısrar edememiş olabilir mi? Yani iyimser mi düşünüyorum bilmiyorum
yakın bir arkadaşım seninle iletişime geçmeye bahane aramış falan dedi. hayır yapıp dekont atarım o zaman dediğinde ona da gerek yok dedim. onda da yeniden mesaj atmasın diye. dekonta da gerek yok falan dedim. ama ben ödeme niyetinde olduğum insana bi şekilde öderim o parayı ya, ki iban'ım vardı onda. gerek yok mu dedi, tamam o zaman ona haber vermeden iban'ını eski mesajlardan, eski banka kayıtlarımdan bulup gönderir ve bu işten kurtulurdum. öyle canıma minnetmiş gibi gerek yok dediği anda hayır yapma adı altında çökmem paraya yani.

aradan birkaç gün geçince bir konuda tebrik etmek için de yazdı çünkü.

Sanırım siz biriyle ilk buluşmada bira içmişsiniz yorum atmıştınız benim konuma ya da Tiramusu konusuna. Hesap öderken siz önce uzatmışsınız bu da kendi hesabını bile ödeyememiş doğru my
yok, başkasıyla karıştırıyor olabilirsiniz.
yani evet maddi tutumlarından hoşlanmadığım ilk buluşmalarım oldu, onlarla da bi daha görüşmedim zaten. ama bu dediğinizi hatırlayamadım.

İlginçmiş yani evet iletişime de geçmeye çalışmış olabilir.. ama evet göndermeye niyeti olan bir şekilde de gönderir, keşke kabul etseydinz ne bileyim. Çok niyet okumaya çalışmaya da gerek yok açıkça söyleyen söylüyor boşver para da kalmış artk neyse

Soru: neden paranızı istemiyorsunuz inanın böyle tipler 5 kuruşa değmez. 5 kuruşunuza kadar alın. Gidin bir hayvan barınağına orda hayvanlara hayır yapın bin kat daha iyi.

yok, başkasıyla karıştırıyor olabilirsiniz.
yani evet maddi tutumlarından hoşlanmadığım ilk buluşmalarım oldu, onlarla da bi daha görüşmedim zaten. ama bu dediğinizi hatırlayamadım.
Bilmiyorum ama size ilk buluşmada hesap ödeten oldu mu? Ben öyle bi yorum görüp çok üzülmüştüm size ya da yazan kişiye

miktar düşük olduğu için umursamadım. kendi param bile olsa ondan gelecek hiçbir şeyi istemedim. ödemek için ısrar etmemesi de iyi ki ayrıldım dedirtti bana. ödeme niyetinde olan insan ısrar eder, yok göndericem der yani. bunun ısrar edemedisi falan yok bana göre. borç ödememi kabul etmeyen birine ben bu kadar kolayca hayır yaparım o zaman sen bilirsin demem ben, aklında bana posta koyuyor şerefsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…