Sizce bu mesajlarla kullanılıyor mu?

Vermedi

Adam kendine nasıl katlanabiliyor ona bile şaşırdım
Adam hiç böyle değildi tanıdığımız biri. Herkes tarafından sevilen , kibar, ağır bi adamdı. Şu dönemler çok borcu var söylemiş arkadaşıma. İkide bir para lazım para diyormuş espirisine. Kızla her buluşmada ona çikolata getiren biri bu kişi. Aşırı kibardı. Bu davranışı şok etti. Adam gibi para istese kız verirdi ama resmen sevgisini kullanmaya çalıştı.

Benim de eski sevgilim sürekli para mevzusu açardı, istemezdi ama espri yapardı sende de para yok mu kızım diye kızım da neyse iğreniyorum o sözden aslında bana verilen hiçbir mesajı anlamak istememişim. Telefon numaram cinsel ilişki teklifini reddettiğim biri tarafından dağıtıldı, artık o kadar huzursuzdum ki yanlış olduğunu bilerek bunu eski sevgilime söyledim off bir de bunlar çıktı dedi sadece hiçbir şey yapmadı. Erkekler böyle şeyleri asla sevgilisine açmaz, gider dayısına, arkadaşına, şusuna busuna ama asla sevgilisine açmaz. Gerçekten seven erkeğin ağzından lafı üzüntülü stresli olduğu zamanlarda cımbızla alırsın. 20'li yaşların başında hadi çocuktur dersin de koskoca 30 küsur yaşında adama diyemiyorsun işte.

Evet bu da hep şaka yaparmış . Sürekli dermiş para lazım para çalışıyoruz ya da havadan bi 10 bin gelse de kurtulsak dermiş. Bu o kadar da değil ya kızı koruyor. Bence de açmamalı. İğrenç ya biri bana para muhabbeti yapınca özellikle erkek direkt soğuyorum. Biraz adam olun be

Erkek dediğin para muhabbeti açmaz. Evlilikte açılır amenna ama ilişki sürecinde olmaz. İsteyenlere para vermiyorum bir de veren hemcinslerim var yazık sonra alamıyorlar verdikleri paraları. Nişanlım der bazen para vereyim mi diye param var gerek yok derim. Henüz nikah olmadığı için ondan bile istemeye utanırım ben.

Ben ve kankama da hep aç adamlar gelir. Bu hıyar bile kıza demiş ahahaha

Arkadaşın keşke şu çulsuz hıyar turşusunun dötüne tekmeyi bassa da bi ohh çeksek

Arkadaşın keşke şu çulsuz hıyar turşusunun dötüne tekmeyi bassa da bi ohh çeksek
Az önce karşılaşmışlar çocuk saçını kesmiş. Arkadaşıma nasıl olmuş demiş kız “çok kötü olm neden kestirdin” demiş çocuk şoka uğramış. Bu arada telefonu sattığı falan yok

E hani hala telefonun elinde beni mi kekledin diye sormamış mı yalnız tebrik ederim arkadaşınızı ben 25 yaşında tam bir kerizdim . Kurda dönüşmem çok zamanımı ve acı tecrübelerimi aldı

Ben de böyle düşündüm ama arkadaşım hep hesabı ödüyordu bence istemez abartma dedi. Kesinlikle çocuk artık kullanmak istiyor kızı aşık etti.
bencede alttan alttan zemin hazirliyor biraz matrak biraz ajitasyon igreniyorum kazik kadar olmus bir sapa sahip olamadigi yetmiyormus gibi birde kizlari onlarin ne zorluklarla kazandigi paralara göz dikmeyi arkadasiniz gözünü acsin bir adam para vs ajitasyon basliyorsa kacin hic bir ise yaramaz ancak olsa olsa dertli eder müge anlida yüzlercek gördük kadin parasini yemek icin dolandiricicilik yapan sözde onlar icin ölüp biten adamlari bunlardan ders cikartmak zor degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…