Çok iğrenç yaBen bunu asssla para beklemedigim birine soylemem. Asla soylemem.
Ben de böyle düşündüm ama arkadaşım hep hesabı ödüyordu bence istemez abartma dedi. Kesinlikle çocuk artık kullanmak istiyor kızı aşık etti.Alttan alttan ateşle diyor.
Aynen öyle. Beni de zamanında bi sevgilim azar azar 10 bin tırtıkladı. Sonra da güldü :)Kendi dusen aglamaz birak biraz tirtiklansin akli basina gelir
Merhaba kk kadınları :) soru aslında en yakın dostum için. Çok güvendiği bir flörtü var. Bu kişiyi senelerdir tanıyor. Araları gayet iyiydi. Beyefendi iyi ve kibar. Ben de tanıyorum gerçekten iyi bi insan ama maddi sıkıntılar var. Şu an arkadaşım yanımda iken bu mesajı attı ona. Daha önce sevgilim paramı yediği için beni çok rahatsız etti. O ise art niyet aramıyor . Sizce de amacı kızı yemek değil mi? Bu arada kızın hisleri adamdan daha yoğun. Adam da bunu biliyor adam 31 kız ise 25 yaşında Eki Görüntüle 3207193
Kurtulmazsa ilerisi iç açıcı değil.Ben de böyle düşündüm ama arkadaşım hep hesabı ödüyordu bence istemez abartma dedi. Kesinlikle çocuk artık kullanmak istiyor kızı aşık etti.
Hayır bi de arkadaşım çalışmıyor yani 1 ay önce işten ayrıldı. Çocuğun ise düzenli bi işi var asgari ücretin üstünde alıyor . Bir hevesle araba almıştı ödeyemedi sattı borcu kalmış güya.. çok çirkin yaçok çirkin. parayı ima edecek erkek olmakla beraber bu yaşa gelip telefon satmadan da mali zorlukları atlatamayacak networku oluşturamamış ve bunu karşısındaki hatunun bilmesini de önemsemiyor. Aşırı çirkin.
İşte harika benim de tek düşüncem bu. Ayrıca 500-1000 istese neyse telefonların en ucuzu 5 6 bin resmen kızdan bu kadar çok para istiyor gavat. Bence bu Allahın işareti arkadaşım ondan soğumalı.Açılımı : "Telefonu satarsam senle iletişim kuramam o yüzden bana maddi yardımda bulun"
borcuna yetebilmek için telefon satmak zorunda kalıyorsa o adamdan bir cacık olmaz. yaşıda 31. Belki linçlenicem ama fikrim buHayır bi de arkadaşım çalışmıyor yani 1 ay önce işten ayrıldı. Çocuğun ise düzenli bi işi var asgari ücretin üstünde alıyor . Bir hevesle araba almıştı ödeyemedi sattı borcu kalmış güya.. çok çirkin ya
Yoo çok haklısınız bi de evi de kira değilmiş .borcuna yetebilmek için telefon satmak zorunda kalıyorsa o adamdan bir cacık olmaz. yaşıda 31. Belki linçlenicem ama fikrim bu
KESİNLİKLE!!Kadınlar haber almadan duramaz çünkü biliyor.Açılımı : "Telefonu satarsam senle iletişim kuramam o yüzden bana maddi yardımda bulun"
OHA BEEYoo çok haklısınız bi de evi de kira değilmiş .
Evet çünkü kendine aşık etti. Bi de arkadaşımla 2. Buluşmada kız ona “öncekini sen ödedin şimdi de ben ödeyim” demiş. O da “benim yanımda hesap ödeyemezsin” demiş sahtekarKESİNLİKLE!!Kadınlar haber almadan duramaz çünkü biliyor.
Çalışıyor hem de 10 bin civarı maaş ile. Günde 2 kutu sigara içmeyi biliyorlar içmesin o zamanKocaman adam çalışmıyor mu? Borcunu ödemek için telefon satan yarın evdeki televizyonu koltuğu da satar