Sizce Bu Kadar Mı Kolay Severek Gitmek

Şimdi tam okuyamadım da acaba izne geldiğinde birilerini gözüne kestirmiş olmasın,yada begendigi hoşlandığı biri. Bana da ssırf bahane gibi geldi ayrılmak için. Tamam psikolojisi iyi olmayabilir Yerinden dolayı ama bu anlattıklarıyla. İlgisi yok sonuc olarak birşey olmuş ve eski duygular veya istekler gitmiş

ailesinden annesi beni aramıştı kızim ikinizinde gönlü varsa istetelim demisti ailesinden herkesin haberi vardı bende durun daha 1 sene bile olmadi ailemin haberi filan yok dedim annesi bizim oglan evlenme niyetinde degildi seni beğenmiş filan diyince baskasi aklima gelmedi

Ama bunları ne zaman söyledi

aynen öyle oyuzden ona basta o kadin hayatindanc cikacak diye direttim
Sanmıyorum ya bence gereksiz diretmişsiniz cünkü ona göre yaşça baya büyük biri ve neden kendinden küçükler varken olgun kadına baksın ki illaki yapan var evet ama çok kıskanmanız bence yersiz olmus nihayetinde onun yaşıtı degil ki zaten çok kişiyi de takip etmiyormus tabi yine bahane yapmıs ı baska

Seven erkek asla böyle bir nedenle gitmez. Sizi uzaklaştırmaya çalışıyor, heralde soğudu artık sizden. 4 ay da zaten çok kısa bir süre, uğraşmayın bitirin iletişimi. ne yapıyorsa yapsın

ofofofff hem de anneci bu yaa ,yok yok neresinden tutsan elinde kalır

Ama bunları ne zaman söyledi

Seven erkek asla böyle bir nedenle gitmez. Sizi uzaklaştırmaya çalışıyor, heralde soğudu artık sizden. 4 ay da zaten çok kısa bir süre, uğraşmayın bitirin iletişimi. ne yapıyorsa yapsın
kusura bakmayın kizlar toplu cevap vermek istedim. Annesine beni ilk gordugunde anlatmis 1 ay once annesi ile konustum beğenmiş etmis. Benim kanaatim suanki gorev yerinin ondaki kotu anilarinin oldugu bir yer ve kendisini çok sıkıyor du nezaman burdan gitcegimizi bilmiyorum cunku hersey belirsiz demosto gider gitmez kotuydu 20 günlük izinden döndüm en kötu yere geldim gelir gelmez goreve gittik iyi degilim diyordu. O kadini meslektasim oldugu icin seminerlerde goruyordum ben tanimiyordum anlatmisti bana o bayani ama kadin beni goruyor selam bile vermiyor tip tip agzini eye eye bakiyordu kadin sevmemiştim çünkü. Evet seven erkek boyle yapmazdi ve üstüne beni ağlattı etti tas kalplisin benim ailem le problemim var hastayim üstüme geldi. Agladim kötüydüm vicdan yaptirtma dedi zoruma gitti ben o darsa kaldığında elinden tuttum sakinlestirmek icin cabaladim hsp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…