Sizce Bu Kadar Mı Kolay Severek Gitmek

Üzgünüm ama sizde aradığını bulamayıp kıskançlığı bahane edip yeni aşklara yelken açmış..bu kadar erken bittiği için sevinin..kafaya takılacak birşey yok..her flört uzun soluklu olacak diye bir kaide yok..sizde yeni limanlara yol alın :)

hayir hayir :) dun gece oldu bu olay 3 gundur gorevdeydi 3 gundur kiskanclik meselesi yapmadim:)

Hahahhahah yazini okuyunca ogretmen misin diye profiline baktim gercekten ogretmenmissin. Av konumundasin maalesef. Daha boyle cok cakal cikacak karsina. Dikkat et. "O benim ablam dedigim insan" falan filan hikaye. Ayrica dag basinda parayi nereye harciyor da sana bir cicek alacak parasi yok. Verilmis sadakan varmis. Meslek farketmiyor erkek erkek iste ve erkekler icin yeni trend vur ensesine al lokmasini cinsten bayan ogretmenler.

hayir hayir :) dun gece oldu bu olay 3 gundur gorevdeydi 3 gundur kiskanclik meselesi yapmadim:)
Ben akraba olduğunu öğrendikten sonra 3 gün geçti aradan ve tekrar sordunuz sandım kusura bakmayın.:)
O zaman bahane etmiş sanırım. Boşverin dengesizliğini erken göstermiş, şanslısınız aslında.

Ben akraba olduğunu öğrendikten sonra 3 gün geçti aradan ve tekrar sordunuz sandım kusura bakmayın.:)
O zaman bahane etmiş sanırım. Boşverin dengesizliğini erken göstermiş, şanslısınız aslında.
Yok estağfurullah:) bilmiyorum aklım in almadığı deli gibi seven adam niye boyle yapti

gorevden döndü direkt 20 gun izne cikti oyuzden oyle söyledi. Yani oyle erkek hep erkek :/

Yaptıklarına anlam veremediğimiz insanlardan uzak durulmalı kanaatindeyim.

Şimdi siz 4 ayın hatrı meselesiyle vicdani bir yük hissediyorsunuz belkideama gerek yok ,yaptıklarının hatrı olsa onda olmalıydı çünkü emek veren o.onda yoksa sende de olmasın
Kurtulduğuna bak..

benimde onunda hazır olmadığımızı ve birtakım engelleri aştıktan sonra sevgili olmak istedim oda sen 4 ay surundurdun beni diyince üzüldüm çok mu haksızlık ettim dedim

Yok estağfurullah:) bilmiyorum aklım in almadığı deli gibi seven adam niye boyle yapti
Demek ki sevgili olduktan sonra ya beğenmediği bir yanınızı keşfetti, soğudu.
Ya da bazı maymun iştahlı tipler vardır, elde edene kadar ölür biterler, sonra hevesleri geçer.
Her türlü bu olay bahanesi olmuş yani.

Size olan hislerinin "sevgi" oldugunu ve bu ayrılıgın "severek ayrılmak" oldugunu düsünüyorsanız; olayın şokuyla gercegi göremiyorsunuz demektir. Büyük ihtimalle arkadasın psikolojisi bozuk ama ayrılmanızın nedeni bu degil. Kendisinin hevesi kacmıs, bahane bulmus ve bitirmis. Böyle tipler yarın öbür gün canı sıkılınca mesaj atabilmek ve acıtasyon yapabilmek icin bahaneyi hep karsı tarafa yükleyerek acık kapı bırakıyor. Sizi kandırmasına izin vermeyin ve siz de "severek ayrıldık" buhranından bir an önce kurtulun derim.

Burda yanılıyorsunuz neden haksızlık edesiniz.o istiyor diye sizde istemek zorunda mısınız

O ne kadar istediğini size ispatlamış sizde bunun neticesinde saygı duyarak emeğine ,tamam demiş kabul etmişsiniz.işte bu benim sevgimin zaferi diyeceği yerde bu anlamsız saçmalıklarda ne..

Böyle bir kıskançlığı seven herkes yapar.bahane aramış.ûzmeyin kendinizi doğru kişi olsaydı kalırdı merak etmeyin..

gorevden döndü direkt 20 gun izne cikti oyuzden oyle söyledi. Yani oyle erkek hep erkek :/
Tatlim ya 20 gun izne ciksin ne olacak ev araba almadiysa ilk maasi degilse insanin kenarda bir yol parasi bir cicek parasi olmaz mi? En iyi ihtimalle savurgan bir tip degilse tum maasini ailesine veriyor demektir. E bu adamdan nasil aile babasi olur? Olmaz. Okuyoruz burada her gun.

Arkadas hakli. Obur alternatifle planladigi gibi yurumezse sana donecek geri haberin olsun konu sahibi.

En azından erken yüzünü göstermiş, üzülmeyin, boşverin.

evet aslinda bende bahane ettigini düşündüm yani ben ona naptiysam aynisini yapma cabasinda kavga ederdik arkasaskende 2 gun sonra yazardi.

Siz deli gibi sevdiğini sanmışsınız da, öyle gibi göstermek bazı erkek için çok kolay. Hele ki telefondan çok güzel taklit yapabilirler. Aradan biraz zaman geçsin ne kadar saçma ve gereksiz bir insan olduğunu anlarsınız. Bırakın gitsin. Psikolojik sorunlu bir sevgili ihtiyacınız olan en son şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…