• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Bu Kadar Mı Kolay Severek Gitmek

Konuştuğumuzda sabah 6 da uyuduğunu sinirden burnunun kanadığını söyledi bana vicdan yaptirtma dedim ben aglarken benim ailemle problemlerim varken ben kotuyken bana vicdan yaptirtma dedi. Hemde sen paranoyaksin dedi kiskandigim icin paranoyak yapti beni

Sadece senin yazdığını okudum diğerlerini okumadım bilmiyorum belki bunu arkadaşlar söylemiştir bende tekrar edicem ; tipik askeri personel zihniyeti, aşklarından ölürler ama dağ da çatışma da kendilerine bir şey olursa diye hep sevdiklerinden uzak dururlar hatta sebepsiz bir yere ayrılırlar. Psikolojisinin bozuk olması normal, sizin yanınızda bilmem kaç vakit yemek yeyip su içip derdinizi paylaştığınız insanın aileniz yokken aileniz olan insanın vücudunu delik deşik etseler parçalarını toplamak size kalsa sizde sağlıklı olamazsınız kusura bakmayın. Teröre lanet olsun.
Son olarak bu adamı seviyorsanız bu gel gitlere razı olun, bir kaç ay / gün sonra çıkar gelir.
Maalesef psikolojisinin bozuk olduğunu anliyorum ve benim 3 gündür ailemle cok ciddi sorunum varken ona bile belli etmedim edemezdim yeterki o iyi olsun dedim. seviyorum ama çok küçük düşmüş hissettik kendimi mucadele ettigim için

4 aydir arkadas gibi konusuyorduk o beni seviyordu fakat ben ona karsi birsey hissetmiyordum problemimiz vardi tanima asamasindaydim o arada darda kaldigimda yardim ediyordu ben nekadae hayir desemde

Bakın 4 ayda ikinci buluşmada param yok birşey alamadım ağlaması anormal

4 ayda sizin ondan desek istemeniz de normal değil

İnsan anasından babasından eşinden birşey isterken çekiniyor 4 aylık tanışıklıkta ne istenir ki

Bakın 4 ayda ikinci buluşmada param yok birşey alamadım ağlaması anormal

4 ayda sizin ondan desek istemeniz de normal değil

İnsan anasından babasından eşinden birşey isterken çekiniyor 4 aylık tanışıklıkta ne istenir ki
ben hiçbirşey istemedim kendisi hayir ihtiyacım yok dedigim halde kendisi israr etti kendisi hediyeler filan aldi arkadaşı ile göndermiş yeri geldi evime yeri geldi işyerime gonderdi.
Psikolojik problemleri mi vardir anlamiyorum tuhaflasti zaten gorev yerine gidince

ikinizin de kendince büyük dertleri var. birbirinize sevgili değil de yara bandı gibisiniz.
o yüzden çok bağlanmadan ayrılırsan iyi olur.
değişik bir insan sadece ayrilirken de burda evli arkadaslarim var tek tabanca takilmaya devam edicegim ne ben sana umut vereyim nede sen bana seni arkamdan surukleyemem seni fazlaca mutlu edecek insan elbet olur dedi kapatti

değişik bir insan sadece ayrilirken de burda evli arkadaslarim var tek tabanca takilmaya devam edicegim ne ben sana umut vereyim nede sen bana seni arkamdan surukleyemem seni fazlaca mutlu edecek insan elbet olur dedi kapatti
tamam işte.
dengesiz.
sözleri tutarsız.
hiç uğraşma.
psikolojisi bozuksa tedavi olsun.

hiç güven vermedi bu adam anlattıkların kadarıyla neymiş ablası gibiymiş o kadın da bilmem ne yav he hee ;ablan gibiyse niye açık resmini beğeniyosunn acaba?ikincisi de bi erkek derdinden geberse sevdiği kadına bunu ağlayarak anlatmaz güçlü durur ,bu adamdan sana eş sevgili olmaz şansına şükret ki seni bırakmış sakın ararsa bile dönme

tamam işte.
dengesiz.
sözleri tutarsız.
hiç uğraşma.
psikolojisi bozuksa tedavi olsun.

hiç güven vermedi bu adam anlattıkların kadarıyla neymiş ablası gibiymiş o kadın da bilmem ne yav he hee ;ablan gibiyse niye açık resmini beğeniyosunn acaba?ikincisi de bi erkek derdinden geberse sevdiği kadına bunu ağlayarak anlatmaz güçlü durur ,bu adamdan sana eş sevgili olmaz şansına şükret ki seni bırakmış sakın ararsa bile dönme
ben ona evet demeden önce geberiyodu ölüyor bensiz yasayamazdi. O 26 ablasi dedigi kadinda 35 yasinda 18 yasindayken tanismis mista ben o kadini 2 kere ayni seminerde gordumde nefret ettim.kendisine de dedim hersey benim gönlümü çalana kadarmış dedim eger öyle bisey de düşündüysem allah belami versin dedi bencede oyle birseu dusunduysen versin dedim

yaa madem öyle bir şey düşünmeden beğenmiş reelde bu kadını gördüğünde bilmemne abla bugün de çok güzelsin yaa beğendim seni şu an dese ne kadar makul olur acaba??o zaman sana güven vericekse bunları da hesaba katsın bi zahmet

yaa madem öyle bir şey düşünmeden beğenmiş reelde bu kadını gördüğünde bilmemne abla bugün de çok güzelsin yaa beğendim seni şu an dese ne kadar makul olur acaba??o zaman sana güven vericekse bunları da hesaba katsın bi zahmet
bende inanmadigum icin bukadar 4 ay hayir demistim benimle beraberken o kadinin numarasina sosyal medya hesaplarına kadar sildim onun telefonundan kendi elimle beyefendi pismanmis izne geldiginde onunla görüşmedigine telefonu kapatıp ablami ariycam iyi defol git dedim

ne "abla"ymış yaa:KK12:sakın inanma erkeklerin abla kardeş diye bi kavramı yok onlar için her yaştaki kadın potansiyeldir,güvenilecek adam yok mu illa ki var ama seninki o adam değil bence...

Back