• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Bu Kadar Mı Kolay Severek Gitmek

Biraz buraya takil evli bayanlarin konusunu oku terapi gibi gelir. Denenmisi deneme canim.

Siz deli gibi sevdiğini sanmışsınız da, öyle gibi göstermek bazı erkek için çok kolay. Hele ki telefondan çok güzel taklit yapabilirler. Aradan biraz zaman geçsin ne kadar saçma ve gereksiz bir insan olduğunu anlarsınız. Bırakın gitsin. Psikolojik sorunlu bir sevgili ihtiyacınız olan en son şey.
Çok teşekkür ederim destek çıktığınız için:) tavsiyelerinizi dinleyeceğim ve burdaki konulari baştan aşağı tarayacağım:)

1. Genelde tsk calisanlari hepsi icin demiyorum tabi ama bütük kismi capkin olur capkin dedigim sosyal medyada tanıdığı veya tanimadigi 1 2 kizin resimlerini beğenmek ya da sohbet etmek gibi seylerden geri durmaz. Tamamen bahane olarak kiskancligi kullanmış ve psikolojik bir sıkıntısı da olabilir bence üstüne düşme yoluna bak

1. Genelde tsk calisanlari hepsi icin demiyorum tabi ama bütük kismi capkin olur capkin dedigim sosyal medyada tanıdığı veya tanimadigi 1 2 kizin resimlerini beğenmek ya da sohbet etmek gibi seylerden geri durmaz. Tamamen bahane olarak kiskancligi kullanmış ve psikolojik bir sıkıntısı da olabilir bence üstüne düşme yoluna bak
galiba psikolojik birkac gundur degisik ruh hallerinde zaten bende böyle erkeğe deli oluyorum tribe giriyo engelliyor filan adam gibi ara konuş yani

Çok teşekkür ederim destek çıktığınız için:) tavsiyelerinizi dinleyeceğim ve burdaki konulari baştan aşağı tarayacağım:)
Bir de canim sana nacizane tavsiyem senin icin ölürüm, bir goz yasina dunyayi yakarim, falanca kisiyi dogduguna pisman ederim cok delikanliyim diyen adama asla guvenme. Bunlar sov yapan erkekler. Daha gercekci somut yaklasan parasi cok olmasa da hesabini yapabilen evi cekip cevirebilecek adamlara guven. Asktan gozum kor oldu kapildim deyip adam olmayan biriyle gorusme onlar evliligin ilk yilinda aglamaktan kor ediyor insani.

Kaynakca:Bdv

Bir de canim sana nacizane tavsiyem senin icin ölürüm, bir goz yasina dunyayi yakarim, falanca kisiyi dogduguna pisman ederim cok delikanliyim diyen adama asla guvenme. Bunlar sov yapan erkekler. Daha gercekci somut yaklasan parasi cok olmasa da hesabini yapabilen evi cekip cevirebilecek adamlara guven. Asktan gozum kor oldu kapildim deyip adam olmayan biriyle gorusme onlar evliligin ilk yilinda aglamaktan kor ediyor insani.

Kaynakca:Bdv
Az once aradi 48 dakika konuştuk bir tane ablasi vardi bunun kan bağı olmayan o kadini gormustum hoslanmamistim hayatindan cikarmasini istemistim cikardi etti benim en nefret ettigim sey ya şimdi telefonu kapattiktan sonra o ablami ariycam pisman oldugumu izne geldigimdede bulusmadigim icin pisman oldugumu soyleyecegim dedi sen benim icin bittin bu dunku soyledigin seyler bana inancsizlik ve guvensizliginden dolayi soylediklerindi dedi durma git git ablacigina S... Git ne ölün ölüme nede dirin dirime pisman olacaksın ama ben asla senin birdaha arayacagin kısi olmayacagim dedim benim ailemle ilgili sorunlarim vardi aglamistim bana vicdan yaptirtma dedi defol git ablan pış pışlar seni dedim

Az once aradi 48 dakika konuştuk bir tane ablasi vardi bunun kan bağı olmayan o kadini gormustum hoslanmamistim hayatindan cikarmasini istemistim cikardi etti benim en nefret ettigim sey ya şimdi telefonu kapattiktan sonra o ablami ariycam pisman oldugumu izne geldigimdede bulusmadigim icin pisman oldugumu soyleyecegim dedi sen benim icin bittin bu dunku soyledigin seyler bana inancsizlik ve guvensizliginden dolayi soylediklerindi dedi durma git git ablacigina S... Git ne ölün ölüme nede dirin dirime pisman olacaksın ama ben asla senin birdaha arayacagin kısi olmayacagim dedim benim ailemle ilgili sorunlarim vardi aglamistim bana vicdan yaptirtma dedi defol git ablan pış pışlar seni dedim

Maaşı geç yatmış gorev sonrasi izne çıktığı için gec yatmış herzaman herseyimi ben sormadan aldigi icin yapmış olabilir bu aralar bunalimda gibiydi zorlu biyere gitti

Öncelikle dengesiz birinden kurtulmuşsun,bence tamamen başka biri için bahane etmiş senide suçlayarak giderek

Diğer arkadaşlar sordumu,cevapladınızmı bilmiyorum ama 2 kez yüzyüze görüştüğünüz kişi sizin neyinizi alıyo şaşırdım doğrusu

Ay acmasaydin keske ya. Obur kizla iliskisi de dalgali herhalde seni de fazla mulayim gormus.
Ama tüm sosyal medyalardan silmis. Sanki dönme ihtimallerinin hepsini silmis gibi
Aramis bile.

Öncelikle dengesiz birinden kurtulmuşsun,bence tamamen başka biri için bahane etmiş senide suçlayarak giderek

Diğer arkadaşlar sordumu,cevapladınızmı bilmiyorum ama 2 kez yüzyüze görüştüğünüz kişi sizin neyinizi alıyo şaşırdım doğrusu
bir ara para problemim vardi birkac eksigimi ben istemeden aldi ihtiyacim olan şeyleri aldi evet az once konustuk ve gercekten kaliyesoz bir insana deger vermisim ya

Ay acmasaydin keske ya. Obur kizla iliskisi de dalgali herhalde seni de fazla mulayim gormus.

Aramis bile.
Obur kizda 35 yasinda kocaman kadin onunlada meslektaşım resmen terbiyesiz o benim ablam ben ona zamaninda ben o kadinu istemiyorum cikacak hayatindan kan bagin olmayan kadin senin ablan olamaz dedim cikartti hayatindan simdide ben onu arayacagm seninle kapattıktan sonra halini hatirini sorcam ablamin dedi defol git dedim

Obur kizda 35 yasinda kocaman kadin onunlada meslektaşım resmen terbiyesiz o benim ablam ben ona zamaninda ben o kadinu istemiyorum cikacak hayatindan kan bagin olmayan kadin senin ablan olamaz dedim cikartti hayatindan simdide ben onu arayacagm seninle kapattıktan sonra halini hatirini sorcam ablamin dedi defol git dedim
Cikarttigina da soktuguna da inanmadim ben. Salla ya. Acma bir daha da telefonu.

Doguda gorev yapiyor psikolijisi cok bozuk belli..birsey alamadim diye aglamasi da bundan kaynakli, bu sebepten ayrilmak istemesi de..
Bence artik ustune gitmeyin zaten heryerden silmis sizi..
Belli ki bu iliskiye hazir degil bastan cok istese de..
Zorlamayin..ters teper.

Doguda gorev yapiyor psikolijisi cok bozuk belli..birsey alamadim diye aglamasi da bundan kaynakli, bu sebepten ayrilmak istemesi de..
Bence artik ustune gitmeyin zaten heryerden silmis sizi..
Belli ki bu iliskiye hazir degil bastan cok istese de..
Zorlamayin..ters teper.
Yani evet öylede düşündüm çünkü 2 yil once gecici goreve gittigi ve problem yaşadığı yerde yine oraya gittiği günden beri durum vahim değişikti çünkü tavırları. Ben ona söyledim herşeyin üstesinden gelmen icin elimden geleni yaparım dedim. Aptalca sebepden dolayi yok ben inanmamışım defalarca soyledim guvenmeseydim biz olmazdık. Hem telefonda ekstradan burda evli arkadaslar var problemleri var görüyorum bende yasarim sende yasarsin diye korkuyorum dedi biara kaldiramam ben dedi

Kizlar Merhabalar uzun zamandır Kadınlar Klübünü takip ediyordum cok darda kaldım bende üye olup sizle derdimin dermanını bulmaya geldim.

4 aydır peşimde koşan adam beni hayatına almak için çaba gösteren adamdı. Problemler yüzünden ben onunla hemen sevgili olmak degil tanımak istedim evet geldi görüştük (kendisi doğuda görev yapiyor askeri personel kendisi) ailesi burada izne geldi görüştük. Iki kez görüştük fakat ikinci görüşmemizde babasindan borc para almış ve sana gelirken ben birsey amadim diye agladi telefonda bende üzüldüm belli sorunları vardi oyuzden biraz bunalmış görünüyordu.

Bu çocuğa haksızlık ediyorum dedim çünkü oyle böyle peşimden koşmadı yapmadığı kalmadı ilişkimize başladık.

1 hafta oldu sevgili olalı sen bana güvenmiyor inanmıyorsun dedi halbuki ona güvendiğimi biliyordu.

bugün bir bayanı instagramda eklemiş meslektaşım aynı zamanda çok takip ettiği kişi de yoktur. Bende sordum bu bayan kim akraban mı meslektaşız baktım bayanın biraz açık seçik bir fotoğrafını beğenmiş ben sinir oldugumu belli ettim. Birazda Kiskandim ki kendisinin bir tane ben bayan fotoğrafı beğendiğini görmedim.

Neyse bende Birkaç gündür hastaneye git gel ilac iç kötü ilacin yan etkilerinden dolayi biraz hırçınlastim kötü hissediyordum kendimi sert çıkmışım bende özür diledim. Yani biraz anlamasi lazimdi nekadar kotu olduğumu.

Akrabam o benim ablam dediğim insan dedi. Hım akrabansa sorun değil dedim.3 gündür görevdeydi. Bu gece döndü. Bir kere de laf soylemedim aman morali yüksek olsun Allahin dağında sıkıp bunaltmayım dedim. Gayet sakin şekilde sordum ve bana bitti olmuyor hergun dusuncekmiyim senin kıskançlığını dedi.

Bana demesin mi sen yarın birgün kız kardeşimi hatta abimin eşini yengemi kıskanırsın. Yahu niye kiskaniyim ben ruh hastası mıyım dedim? Allah aşkına senin beni nekadar sevdiğini ben biliyorum benim sana güvendiğimi biliyorsun ve beni sucluyorsun dedim.

Ben 4 ay boşuna dil dökmüşüm seni kazanmak seni hayatıma almak için sen bizi bitirdin bana asla açıklama yapma bittik biz ve gözümde iyice küçülme demezmi.

Bende cok sinirlendim. Demekki sen sevmemişsin buzamana kadar eğer sevmis olsaydın aptal bir nedenden dolayı ayrılmazdin. Çok çabaladın bende sen mutlu ol hayatına girdim diye senin hayatında güzel yer edinmeye çalışıyordum senin yaptığına bak. Sen beni özlemeyecek üzülmeyecek misin dedim? bu bende kalsin seni ilgilendirmez dedi. Ilk defa bukadar net konuştu ve hic mesaj atmadan duramaz bir insan. Ve ayrıca beni gozunden bile sakınan bir insan ya nasıl bukadar taş kalpli oldu anlamıyorum ya tamam görevden gelmis etmiş sinirli olabilir ama bu kadar da olmaz.

Gece 4 de uyuyamadim bende uzunca bir mesaj yazdım hislerimi anlatan okur belki. Severek ayrıldık o nekadar bitti desede seviyor benim karşımda seni cok seviyorum diye ağlayan adamdı.

Sizce ne yapmaya çalışıyor aman 4 ay ben surundum simdi o mu sürünsün taktiği mi bu? tüm sosyal medyadan silmis beni. Sizce bu durumda ben neyapmaliyim? Başıma ilk defa bu çeşit tuhaf bir insan çeşidi geldi :KK43:

Sadece senin yazdığını okudum diğerlerini okumadım bilmiyorum belki bunu arkadaşlar söylemiştir bende tekrar edicem ; tipik askeri personel zihniyeti, aşklarından ölürler ama dağ da çatışma da kendilerine bir şey olursa diye hep sevdiklerinden uzak dururlar hatta sebepsiz bir yere ayrılırlar. Psikolojisinin bozuk olması normal, sizin yanınızda bilmem kaç vakit yemek yeyip su içip derdinizi paylaştığınız insanın aileniz yokken aileniz olan insanın vücudunu delik deşik etseler parçalarını toplamak size kalsa sizde sağlıklı olamazsınız kusura bakmayın. Teröre lanet olsun.
Son olarak bu adamı seviyorsanız bu gel gitlere razı olun, bir kaç ay / gün sonra çıkar gelir.

Back