Sizce boşanma sebebi midir?

+150000000000

Kadın evladının acısını yaşayamadan kocasının kırdıklarını tamir etmeye çalışıyor.

Çok üzücü.

Eşinizin psikolojik sorun mu bilmiyorum ama çok kötü bir insan olduğunu düşünüyorum

Ne kadar güzel ve doğru bir söz. Bana dua edin hamilenin duası kabul olur. Ya eşim düzelsin ya da ben huzurlu olacağım bir hayatı seçeyim

Vuslat beklerken sonsuz hasretlige düşmüşsün rabbim meleginle cennette bulusmani nasip etsin insallah canim benim
Insallah esin duzelir birbirinize sarilirsiniz hep mutlu huzurlu ol insallah

Cok buyuk konusmayayim dicem ama esim bana bu sekilde davransa ben sanirim daha fazla evli kalamazdim ve bunlari dese agzimi bozup kufur ederdim.Cok net s.... git derdim yani.
Basiniz sagolsun.Aciniz daha bu kadar tazeyken,esinizin sizi teselli edip uzerine dusmesi gerekirken hala kendinizi begendirmek icin ugrasmaya deger mi ? Bosanin demiyorum.Kendi karariniz ama yerinize kendimi koyuyorum devam edemezdim ya.

Merhaba canım,
Öncelikle başın sağ olsun, Rabbim dayanma gücü versin... Ben de ilk bebeğimi senin gibi doğuma bir kaç hafta kala kaybettim maalesef Bizim de evliliğimizde problemler vardı, uzun bir süre çocuk yapmamıştım. Tam düzeldi dedim, hamile kaldım adam yine aynı adam oldu. Hamile iken beni çok üzdü, kırdı. Ben de bebeğimi bu yüzden kaybettiğimi düşünürüm içten içe hep. Gebelikte huzur çok önemli... Bebeğimi kaybettiğim dönemde psikolojik destek aldım ama eşim o dönemde bana inanılmaz destek oldu. Kendi acısını unutup, hep beni sarıp sarmaladı. Her konuda, her şeyde inanılmaz anlayışlı idi. Sonra zaten kaybetme sebebimi araştırıp, 2.bebeğime hamile kaldım. O gebeliğim boyunca da eşim yine aynı şekilde peşimde dört döndü, beni pamuklara sardı. İnanılmaz huzurlu bir gebelik geçirdim 2.bebeğimde. Bebeğim doğduktan sonra adam yine eskiye döndü...

Senin eşin maalesef senin acına bile saygı duymuyor Bence iyi bir çift terapistinden destek alın ve eğer tekrar bebek istiyorsan ki eminim istiyorsundur deli gibi, sorunlarınızı çözmeden bunu yapmayın... Senin anlattığın kadar olmasa da benim eşim de aynı senin ki gibi her şeye karışır, her şeye burnunu sokar. Sürekli bir dırdır. Ben hep derim ona zaten sen kadın ben erkek olmalıymışım. Ben kadın olduğum halde senin kadar dırdır etmiyorum...

Şuan acınız da çok taze, eminim o da psikolojik olarak çökmüştür. Bu sebeple destek aldıktan sonra karar verir hem boşanmaya hem de bebek yapmaya...

Sizi eski konularınızdan biliyorum . İnanılmaz zor bir süreçten geçtiniz. Eşiniz ise müthiş anlayışsız bir adam
Bu sebepten adam boşanır ben size söyliyim
Siz onun hizmetçisi değilsiniz . Zaten psikolojiniz yerlerde , evini de kendi temizleyiversin .
anlayış falan da beklemeyin . Benim işim değil sadece deyin . Sende yapacaksın bu kadar . Göğüsleri sarkmamışını alsaymış .Lafa bak .

Size boşanın diyemeyiz, fakat sizin sabrıniz gönlünüz ne kadarını kaldırır diye düşünün, ikinci bebekten sonra bir yıldır tam dört dörtlük sofra kuramadım, temizlik hak getire çamaşır ütü vs cok aksıyor saçımı zor tararim tuvalet banyo bile Zorlanıyorum, pasaklı değiim ama yetişemiyorum akşam yemeğini 22-22,30 da yediğim oldu büyük kızıma yetişemedim.
Bur sürü örnek verebilirim, ama şu bir yıldır eşim iş istemiyorum temizlik yemek istemiyorum yeterki su çocuğa bak dedi ve diyor, 10-12 saat yorulmadan ağlayan bir kızım var
Hele evlat kaybetmek daha da zor ki arada 3 kaybım var evlat kaybetmek zor. Ki biz kendimizi 5-6 aydan önce toparlayamazdik her seferinde.
Eşiniz ne evlat için aciyor nede sizi duşunup umursuyor. Maalesef böyle bir ömür geçmez ve doğacak cocuklariniza böyle bir baba layık görmeyin

Boşanırdım. Net!

Yengeç maalesef. Ben de oğlak
A y benim erkek kardeşim böyle ve oda yengeç burcu biz ona evde kaynana adayı diyoruz bizim ki aşırı derece de titiz hasta yani bariz ama kabul etmiyor ona göre biz pasaklıyız öfke konturolü yok ama her anı da kötü huylu değildir çok neşeli esprilidir bir de yoksa tahammül edilmez yine de evleneceği kıza acıyoruz ailecek

Çok rica ediyorum, hemen bosanirim deyip kesip atmadan, öncelikle bir çift terapistine gidin. Boşanin ya bosanmayin dememiz kesinlikle doğru olmaz, ev içinde yasadiklarinizi bir siz biliyorsunuz. Lütfen profesyonel yardım aradan son kararı vermeyin

Sert yorumların seni ne kadar kıracağını bildiğimden aynısını son konumda yaşadım yaşıyorum...
Makul düzeyde düzgün bir ifadeyle yardım etmeye çalışacağım kabul edersen.

İnsanların yaparken ( daha cok erkeklerin ) dozu yüksek gelmeyen sonrasında uygun bir anda söylenince yüzlerini kızartan bir ton hataları olabilir.
Eşten dertli olan bütün hemcinslerime söylediğim ilk şey ''KAHVE YAPIN''
Sessiz bir akşamda camın önünde 2 sandalye 2 sade kahve ve dilden dökülen yaşanmışlıklar....

Sen bana bunu yaptın sen bana bunu dedin kırıldım üzüldüm dağıldım demek yerine.
Beni dışardan biri gör ve sana eşimle yaşadıklarımı anlatayım de ve başla.
Bunu duymak beni kırdı, sevdiğim adam tarafından eleştirilen vücudum beni hırpaladı vs.
Ben sana yapsam ben sana desem diye misilleme kıyaslama yapma ''ERKEK KADIN FARKLIDIR'' zihniyetinden kabul etmez aksine canını sıkar bence...

Aynı zamanda onu sevdiğini hayatında ki önem ve değerini anlat duygusal ol, kavga etme, yükselme.
2 çocuklu yıllardır kavga dövüşlü arkadaşımın evliliğine bu yöntem ç0k iyi gelmişti.
Konuşularak çözülemeyecek hiç bir şey yoktur.

Eşinizin yaptığının elle tutulur bir yanı yok malesef.
Kadın sadece temizlik yapacak, iki çekirdek bir dirhem görünecek, çocuk doğuracak, eşinin ayağını yıkayacak mantığı kafasından çıksın kocanız. Öyle bir dünya yok malesef.

Ben de sizi gaza getirmek istemem gerçekten.
Ancak onca yaşanan üzücü durumdan sonra, eşiniz bu şekilde davranabiliyorsa, ben olsam o adamı yanımda 1 gün tutmam.
Kaybettiğiniz sadece sizin bebeğiniz değil, onun da bebeği.
İnsan bunun etkisinden bu kadar kolay çıkıpta, bu kadar kolay mı kusurların peşine düşer.

Sizin adınıza üzüldüm, öncelikle Allah yardımcınız olsun.
Fakat kocanız değişmez, bunu da bilin lütfen.

Evet aynı benim eşim aşırı titiz herşeye karışır öfke kontrolü sıfır ama iyi zamanda da pamuk gibi eğlenceli

Boşanmak olmamalı ilk düşünmeniz gereken daha yeni evli sayılırsınız.

Eşiniz davranışları katlanılır gibi değil haklısınız. Belli ki psikolojik olarak sağlıklı biri değil yoksa insan karısına memelerin sarkmış, selülitin var, kambursun demez. Ayıptır. Oyleyse bile bu şekilde kaba ifade edilmez. Kadınlığınızı incitmemeli, haddini bimeli.

Herseyi elestirmesi sizde özgüven kaybına neden olabilir. Buna da hakkı yok.

Bir uzmanla görüşseniz çok iyi olur bence.

Siz lütfen tatlılıkla sınırlarınızı çizin. Sürekli ve kaba sekilde elestirmeye son vermesini tekrar söyleyin. Boyle davrandığinda neler hissettiginizi paylaşın. Kendine gelmezse sizi kaybedecegini bilsin.

basliga yorum yapayim;

bence sizi mutsuz ediyorsa adamin gozunun ustunde kasi var bile bosanma sebebi olabilir.

sizin durumunuza;

yakin zamanda cok buyuk bir kaybiniz olmus, ne siz ne o normale donebilmissinizdir. Ne kendinize yuklenin, ne onun bu davranislarina aldiris edin. Bence biraz zaman verin bosanmayi dusunmek icin.

Ama tabi ki size hakaret etmesine de hakki oldugunu dusunmesin.

Cidden üzüldüm,16 aylık evliliğe,9 aylık kaybedilen bir bebek siğdırdınız zaten çok acı. Tamam eşinizin de bebegiydi kaybettiğiniz ama ben sizin kadar üzülebildiğine inanmıyorum zira erkekler bebeği kucaklarına almadan bizim gibi adapte olamıyorlar bu duruma.
Sizin zaten canınız yanıyor destek olacağına canınızı yakmaya devam ediyor. Bilemedim ne denir başka ama eşiniz doğru davranmıyor

merhabalar, öncelikle kaybınız için çok üzüldüm.
Allah sabır versin, yaşadıklarınız çok zor.
Açıkçası ben, belirli konularda "boşan" cümlesini kurmaktan çekinmiyorum.
İşin içinde aldatma, şiddet, psikolojik istismar vs. olduğu zaman "sabret, düzelir" diyenlerden değilim yani.
Başlığa bakarak sizin konunuza benzer bir konuda da "boşan" dedim hatta.
Ancak sizin durumunuz bana göre biraz farklı.
Öncesini bilmiyorum ancak bana kalırsa şu dönem boşanmak gibi önemli bir karar almak için uygun bir dönem değil hayatınızda.
Çok önemli travmalar yaşamışsınız, hala bu travmaları atlatmaya çalışıyorsunuz (hem bireysel olarak hem de çift olarak).
Belki kendi acınızdan eşinizin acısını göremiyorsunuz (herkes farklı şekillerde yas tutar. belki eşiniz herşey normalmiş gibi davranarak ya da başka sorunlar yaratarak acısının üstesinden gelmeye çalışıyordur. bunu biz bilemeyiz, siz de yaşadıklarınızın etkisiyle bir adım geri çekilip objektif olarak olaylara bakamıyor olabilirsiniz.)
Böyle karışık bir dönemde bu derece hayatınızı baştan aşağı değiştirecek bir karar almak bence yanlış olur.
Onun yerine çift terapisine gitmenizi tavsiye ederim.
Ya da en azından sakin bir zamanda eşinizle oturup konuşun.
Kendinizi daha çok toparladığınızda da halen aynı karardaysanız o zaman boşanma kararı alın derim.
Tekrar başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…