Sizce boşanma sebebi midir?

Bebeğim olaaydı bu kadar bile düşünmezdim inanın o bana güç verirdi. Belki babasından ayırarak haksızlık ederdim ama bir ömür buna katlanmak daha büyük haksızlık

sacma olacak ama burcu ne bu arkadasin?

Bosanmanin yazılı cizili sebepleri yoktur mutlu degilseniz uymuyorsaniz bosanin Bi sebep aramayın ki zaten ortada bir surude neden var

Kesinlikle öle iş güc bir sekilde yoluna koyarsınız aileniz de destek olur umarım bu yolda.Kadınız biz bu saygısızlığı haketmiyoruz bence. Yine içiniz rahat etsin Die konusup son kez denemiş olacaksınız. Vicdanınız rahat olsun.

Başınız sağolsun, kaybınıza çok üzüldüm.
İnşallah istediğiniz zamanda, sağlıkla ve mutlulukla bir bebek sahibi olursunuz. Sizin için yürekten diledim bunu inanın.

Eşinize gelince de; ben böyle biriyle iki gün geçiremem. Siz çok sabırlıymışsınız. Sabrım devam eder, robot gibi ona göre yaşarım derseniz boşanmayın. Ama ben bağımsız bir bireyim, kendime göre de hareket etmeliyim derseniz; boşansanız daha iyi gibi duruyor.

Hemen karar vermeyin. Biraz düşünün. Tek başınıza da olsa terapiye gitmek size faydalı olabilir.

Son bir çaba olarak yarın terapi önereceğim. Olmazsa bundan sonra boşanmak istiyorum gerçekten sadece en son kozumuzu oynayalım diyeceğim

Canım ya profilinde bebeğinin ayak izi var öperim o ayakları uzun süre bende kullanmıştım Allahım unuttursun acını inşallah sana güzel bir evlat versin ben kızıma sarıldıkça acılarımı unutuyorum sanada sabır versin rabbim ağlattın beni gece gece

Öncelikle çok geçmiş olsun . Bence eşinizin kendisiyle birçok psikolojik sorunu var ki ; karşısındaki insanlara bu denli yükleniyor..
seslere karşı hassasiyeti var demişsiniz, o bile sizi ne kadar zorluyordur , sofrada bir lokma ekmeği yerken bile tedirgin olursunuz..
Hayat böyle eziyetli şekilde devam eder mi, cevabını yaşadıklarınızdan yola çıkarak verin

Ben sizin Yerinizde olsam; eşim tedavi olup yapıcı olmaya çalışırsa kendisine bir şans daha veririm,
Yok değilse de, onsuz yoluma bakarım .
Allah yardımcınız olsun , hayatınız için en doğru kararı verirsiniz insallah

Amin canım amin senin de başın sağolsun me yapayım özlüyorum çok. Her yere koymak istiyorum da yapamıyorum işte

Amin İnşaallah. Dediğiniz gibi yapacağım tedavi önereceğim kabul etmezse zaten yapacak birşey kalmıyor

Seni uzmek istemiyorum yanlis anlama beni ama soylemek istiyorum; belki yasadigin acı da bir hayir vardir...

Bosanalim kelimesi karsi araftan cikmis ve belli ki düşünülmüş bunun ustunde. Ben hemen bosanmazdim ama cocuk da yapmazdim. Eger konusarak cozulemeyecek bir seyse, baska ccare kalmaz sanirim

Bosanalim kelimesi karsi araftan cikmis ve belli ki düşünülmüş bunun ustunde. Ben hemen bosanmazdim ama cocuk da yapmazdim. Eger konusarak cozulemeyecek bir seyse, baska ccare kalmaz sanirim
Boşanmayı ben söyledim ama o da kabuş etti hiçbir itiraz belirtisi göstermedi. Belki de bunu bekliyordu hatta dediğiniz gibi belki de beni bu noktaya getirmek için çabaladı

Amin İnşaallah. Dediğiniz gibi yapacağım tedavi önereceğim kabul etmezse zaten yapacak birşey kalmıyor
Konunuzu hatirliyorum yine doldu gozlerim, sizin acinizi anlamam imkansiz elbette ama burnumun diregi sizliyor suan.
Esinize ne denir ki bilemiyorum. Uzuntusunden size sarmis olabilir mi?
Acisini boyle mantiksiz bi yontemle disavuruyordur desem yine yaptiklarinin tutulur yani yok.
Bi sure daha deneyin esinizle olmuyorsa zorlamayin hayat kisa sizi her halinizle sevecek insanlarla birlikte olun inanin degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…