- 9 Aralık 2016
- 1.891
- 3.066
- 38
-
- Konu Sahibi ikincielci
Haklısın kesinlikle. O da mutsuz diye elimden geleni yapıyorum uğraşıyorum. Ben sezaryen sonrası bile kalktım ev süpürdüm sildim dinlene dinlene. Ama bunları hiç görmüyor sanki çok dağınık çok kirli biriiymişim gibi davranıyor. Üstelik gündüz spor yaptığımı söyledim bünyem aşışkob değil hemen yoruluyorum. Hala ne temizliği istiyorsun!bosanma sebepleri arasinda "psikolojik siddet" de vardir ve fazlasiyla maruz kaliyorsun.
Başlıkta sorduğun soruya cevabım: evetttt, sen şiddetemaruz kalıyorsun, bir an önce kurtulmaya çalış.Evet bunu da söyledim ben elimden geleni yapıyorım ama köleymişim gibi sürekli aşağılayamazsın ben senin karınım dedim
İçeride çekirdek çitliyor bir de !Ya velevki gercekten kambur oldunuz, yine de söylenmez. Terbiyesizlik!
Onun ozguven tavan yapmiş, bence siz de ona ayni muameleyi yapin. Belki akli basina gelir.
Cocugunuz icin uzuldum, basiniz sagolsun. Destek olacagina yaptigina bak dangozun!
Boşanmayı konuşalım yarın diyor paikolog için biraz geç oldu sanırım :/Ay canımmmmm önceki konundan biliorm seni.Zaten canın burnunda.Bebegini kaybettin.Bu eşinin düşüncesiz tavrıda neyin nesi?Ikinizde depresyondasinz kuzum.Bence bir psikologa gidin
İnanın bilmiyorum birkaç kez teklif ettim tedaviyi olur gidelim dedi ama kaldı öyleceAdam'ın bir umut tedaviyle değişme şansı var mı? Bu bahsettiğiniz hastalik törpülenen bişey mi?
Değilse bana bir ömür böyle davranacak olan öz annem olsa bosarim ben.
Zikkim yesin, iceriye gecin. Ne kadar sesli çitliyorsun, agzini sapirdatma, kanepeye dokme filan deyin. Siz de başlayin psikoljik siddeteİçeride çekirdek çitliyor bir de !
Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için. Paikolojik desteğe hem kendi rahatsızlığı hem de bebeğimizle ilgili durumumuz için gitmeyi düşündük ve olumlu bakıyor bu konuya. Ama şimdi yarın boşanma konusunu konuşalım anlaşalım dedi içeride çekirdek çitliyor. Duvara anlatıyorum hissi var içimdekileri. Bu noktada psikolog önerisi nasıl olur bilemiyorumİyi geceler. 16 aylık evlilik bence yeni sayılır. Yani henüz oturmamış, iki farklı insanın beraber yaşamanın getirdiği güzelliklerden çok olumsuzluklarla, zıtlıklarla mücadele etme dönemi gibi.. Bu dönem içinde bir de bebek kaybetmişsiniz (başınız sağolsun). Eşiniz manevi yönden zayıf, zorluklara göğüs germe konusunda zayıf bir insansa, bu şekilde dışavırmuş olabilir.. Boşanma ilk akla gelen değil, çözümsüz kalındığında, başka bir yol kalmadığında akla gelen olmalı bence. Psikolojik destek almaya sıcak bakar mı?
Akşamdan beri düşüncem geçmez olarak ama doğru mu karar veriyorum diye gelgitlerim varHayatımı bu sorunlu adamla geçirmek istemezdim. Bu herşeye karışan dişlerimi bile nasıl fırçalayacağımı söyleyen bir adamla yapamaz boşanırdım,hadi şuan gençsiniz ama ileride yaşlanacaksınız. Allah aşkına bir düşünün yaşlılıkta bu adam daha da huysuzlanacak,sizce ömür geçer mi?
Valla bu zamana kadar nasıl dayandım bilmiyorum. Elbette hep böyle değil bu konular haricinde harika biri ama işte bazı şeyler bazı güzellikleri örtüyorCanim benim bosanmama sebebin yok ki bosanma sebebi olsun. Evlilik bu degil! Hele ki icinde bulundugun durum cok zorken esinin psikolojik siddeti cekilir dert degil.
Boşanmayı konuşalım yarın diyor paikolog için biraz geç oldu sanırım :/