Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen böyle düşünüyorum yoksa bir kadın eş ailesinin yüzünden hastalanmaz. Ortada asıl anlayışsız olan koca var.
İki gün sonra ühüüü biz öyle demedik oğlumm torunum yavrumm yapacaklar oğlan gene götürecek

Hakket nesine inanmiyolar bende anlamiyorum bunu.. memelekette yeterince boyle babanne hala mevcut…

yuh öküzlere
başlangıcı okuyunca gülücük attım da konunun gidişatı gözlerimi doldurttu, şerefsizler.
bence herkes "bu kadarı da doğru olamaz yaaa" diye düşünmek istediği için öyle sordular, çünkü ben de mesela açıkçası doğru olmadığına inanmak istedim.

Merak edene söyleyeyim, ben anneyim. Ota b.ka kötüye evrilecek tıynette adamla evlenip çocuk yapmamışım iyi ki zamanında ailemi dinleyip. Erkekteki lükse bak abi, boş alan bulmasın hemen keyfine göre evriliyor.
Tamam en mukemmel
Kocalar sizde anacuum cidden nerde yasiyorsunuz boyle ornekleri gormuyor musunuz bende bunu anlamiyorum asil

Konu gerçek mi ? 2 yaşında ki cocuk zaten her çikolataya kanar alman isveç nerden bilsin ? Sayıllayarak uyudu falan nerdeyse alman diye sayıkladı diyeceksiniz.

Neyse gerçekse eğer çocugunuz siz ona bağırdıgınız ve aptal dediniz diye ağlayıp sayıklamıştır. O insanlar zaten iğrenç ötesi siz orada eşinizi arayıp olayı olduğu gibi anlatıp çocugunuzu kucaklayıp çıkmanız gerekirken hala onların lafını dinleyip çocuga ağlıyo diye bağırıp aptal diyorsunuz

Biraz pençelerinizi çıkartın kendinizi koruyamamışsınız Allahın size en güzel emaneti o çocuğun psikolojisini korumak zorundasınız. Benim çocuguma bu lafları söyleyenin ben aklımı alırım.

Allahım insanlar ne kadar kötü,ne kadar psikopatça olmaya başladi.yedi kat yabancilarin hakkimizdaki kötü düşüncelerine,sevgisizligine,çekememezliğine ne kadar zoruna gitsede,üzülsende alışıyorsun baş edebiliyorsun bi şekilde ama kanim canim dediklerinin bu kötülükleri yapması hiç ama hiç affedilmiyor,unutulmuyor.Allah yardimciniz olsun.Allah iyi insanlari çikartsin hep karşimiza inşallah

Tamam en mukemmel
Kocalar sizde anacuum cidden nerde yasiyorsunuz boyle ornekleri gormuyor musunuz bende bunu anlamiyorum asil
Görüyoruz da, bunları bulup koca baba yapmak da bir seçenek yani, anlamasam da saygım var yine de. Mükemmel mükemmel diye diye de nimet ettiniz yahu, adam altı üstü kendi çocuğu ile ilgileniyor. Bakmayacağı çocuğu yapmasınlar.

Bir daha görüşecek misiniz o insanlarla?
Görüşmeyeceğim diyin lütfen, lütfen öyle söyleyin
Onca lafların üzerine ben olsam Allah cezanızı versin der çıkardım o evden.

Çocuğunuzun marketteki çikolataları beğenmeme nedeni de farkı anlamaktan değildir. Bir çanta dolusu çikolata görmekle bir paket görmek aynı mutluluğu vermemiştir besbelli. Çocuk tabii ki o çantayı hayal eder, ister.
Kahrolası insan! Çocukları üzen yaralayan herkes kahrolsun.Aşağılık şekilde alay etmişler bir de.
Umarım yanlarına bırakmaz, her fırsatta aşağılar ve görüşmezsiniz.

Valla
Cocugunu babasiyla
Yollasa boyle birsey olsa kendi goremeyecekti.. kolay degil oyle cocugunu emanet edip oraya buraya yollamak. babasi bile olsa ben babalarin anneler kadar dikkatli detayci oldugunu dusunmuyorum

ya buna ben de katılmıyorum
benim eşim kendi çocuklarına benden daha çabuk, daha çok üzülüyor.
ben biraz daha kendi yapsın, düşmesin, atmasın öğrensin mantığındayım.
bir de genel olarak türk erkekleri rezalet yetiştirildikleri için evet bir çoğu şeyi hadi diyelim akıl edemezler
yahu pişik kremi bitmiş almak laszım gibi bir konu değil ki bu
ortada ağlayan senin çocuğun var, insanın içi acır bee

Doğru olabilir orada sorun yok, sorun olan olayın bu kadar büyütülüp dramatize edilmesi. Babaannesi de olsa çocuğumuzun her isteğini etrafımızdaki insanlar karşılamayacak, bunu kabullenmek gerekiyor. Evet bir çikolata alt tarafı ama vermeyince vermiyorlar işte, zorla da alamıyoruz. Bunu travma haline getirmek gereksiz.

2 yaş bebesi her türlü kandırılır, idare edilir, ikna edilir. Bir sürü öneri gelmiş, büyükler için o çocuklar yemez denilebilir, paketi benzer bişey alınabilir. Madem aynısı bulunuyormuş markette fiyatına bakmadan alınır en kötü akşama da kocaya “annenin çocuğundan esirgediği çikolatayı aldım şu kadar para verip” denilir geçilir. Hayır çocuğun istediği, yapışıp kaldığı sigara alkol falan olsaydı ne yapılacaktı?

ohaaaaa diyorum!!!! Çocuk yaaa ister yolda tanımadıgımız bilmedigmiz bircok cocuğa poşet poşet aldığımı bilirim nedr bu terbiyesizlik herkes hala babaanne olamaz ..bir daha da gitmeyin yanlarına..Eşiniz de tavrını koymalı…

Ay gözlerim dolu dolu okudum. Gerçekten çocuğunuza üzüldüm. Geri zekalı aptallar. Böyle yapan insanlara çocuğumun yüzünü bir daha asla göstermem.

Lan 1 tane çikolata ya 1 tane. O çocuk isterken ağlarken hiç mi utanmadınız

Goruyorsunuz ama buna ragmen her seferinde ayni seyleri soyluyor belli kisiler.. napsin kadin simdi cocugu geri mi yollasin? Fitrat olarakta kadin erkek farkli, biz genelde daha detayciyiz…ama toplumsal olarakta yetistirilmeyle ilgili bir sorunumuz var, bunlari zaten kabul ediyorum…cocuk tum dengeleri degistiriyor, boyle degil dememek sacma bence.

Teşhisi doktor koydu evet. Bir kanser hastasının nasıl stres olmaması gerekiyorsa sen de aynı şekilde dikkat edeceksin dedi. Benim hayatım da onlardan başka beni strese sokacak kimse yok. Çünkü bu insanlar hastalığımı bile bile beni sevmedikleri halde yüzsüz yüzsüz benimle görüşmek istiyorlar. Uzun bi süre görüşmedim çok rahattım. Eşim onları ölen babalarının emaneti olarak gördüğü için, benden başka kimseleri yok yazık günah vs vs dediği için idare edelim dediği için idare etmeye çalıştım. Aslında böyle yaparak en büyük zararı kendime ben verdim. İdrak etmem biraz geç oldu ama oldu işte. Ne kadar boş şeylere takılıyorsunuz. İlginçsiniz.

aklıma takılan cocuk illaki alman çuklatı mı istedi cocuk ne bilsin diyecem de ne verirsen çuklat yer bilirim sadece sevdiği birşey olsun..orası kafası karıştırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…