sizce, bi kadın çalışmalı mı? çalışmamalı mı?

allahh korusunk kızz bu nice kim ya daha önce 1 kiside yazdı bana hatta özelden yazdı sen 2 inci üyelikmi aldın diye hala varsa yollayın linkte bakalım

bu arada kimsenin garantisi yok o ayrı ama suan sorun yokken sorun cıkarmaya gerek yok bu arada ben her halükarda kendime cıkar cıkarırım kendimi kollamak zorundayım yani
nedensiz yerede bisey yazmadın örnek verdik kadınlar eslerine cok güveniyo tabıkı güveniceksin ama yarınını düsünmen icin ille calısman gerekmez sonucta sende evde calısıyorun bununda bi getirisi olmalı esine bes yaptır bankada hesap actır her ay 1 kücük altın al kendi hesabına bi sürü sey var herkez maasına göre kendine biseyler ayırmalı bence

Ben de ev işlerini yapmanın da maddi getirisi olduğunu, kadınların bundan yararlanması gerektiğini düşünüyorum, zaten bu yaygın bir düşünce.

Yalnız bunu yapmak için tabiri caizse saman altından su yürütmeniz gerekiyorsa eşinizi bir sorgulayın bence. Ali cengiz oyunlarına başvurmanıza gerek yok, ayda şu kadar istiyorum demeniz yeterli.

Hakettiğiniz parayı neden sizin deyiminizle ''tırtıklayarak'' alıyorsunuz?

yok cnm kadın okumusta olsa gelenekler yapılır babında dedim ben yani okumus olması ailesine demez ben yapıcam babası evini verir takısını yapar gerisine karısmaz
Valla o dediklerinizinden bana da yapıldı ve o kadar garipsedim, o kadar ağırıma gitti ki...
Sanki ben bir şey yapamazmışım, bir işe yaramazmışım gibi...
Gelin görün ki, onca bileziğe rağmen hala iş miş arıyorum.
Sorun bende aslında, kendim kaşınıyorum değil mi...

yokkk kızz olurmu esimim maas kartı kredi kartı diger hesap kartı hepsi bende zaten tırrıklamak ne kelimee
para kadında durur esim 3 senedir sigarayıda bıraktı paraya gerek yok onun
yani zaten maas kartı esimdede olsa alırım demem bile kem kün bana para ver anca o ay tavan yapıstır harcamam ama gene bisey isterim esimim multineti var oda baya yerde geciyo yüklüde bir miktar makyaj mazemelerimi parfumlerimi falan ordan alırken biraz tırık yapıyorum o kadar :)

Ohh nihayet bitti okumam yetişemedim hızınıza konuyla alakalı nacizane fikrimi yazayım bari Bence her kadının yapacağı bi işi olmalı bu işi tecrübe etmek içinde bekarken mutlaka çalışmalı tabiki evlendikten sonra kadının sorumluluğu iki üç katı artıyor hele bide dışarda çalışıyorsa dört beş misli ben her ikisinide tecrübe ettim hen bekarken hem evliyken uzun süre çalışdım iyide bi mesleğim var çok şükür 5 yıldır çalışmıyorum 2 tane çocuğum oldu onları bırakamadım kıyamadım eşim çalışmamı istemesine rağmen ben reddettim çünkü güvenle bırakacak kimsem yok Çocuklarım büyüdüğü zaman hala çalışabilirsem çalışıcamPolemiksiz geceler

ya evlilikte isi yürütebilene helal olsun ben kendime zaman ayıramıyorum calıstıgım zaman benimde meslegim var turkcelce 11880 de müsteri hizmetleriydim ihlas holdıngte satıs uzmanı olmustum her hafta yalovaya falan gidiyoduk ama ben evlilikte ikisini yürütememm cünkü iste calıstımmı yorgun oluyorum eve geldimmi yemeyim cayım ayagıma gelsin aksamda rahat uyumak isterim bekarken calıstım kısa dönemler ama ne yemek ne temizlik yaptım hafta sonrarıda gezdim catır ctaır para harcadım ben evli olup calısan kadın olamam

yoksa olabileni tebrik ederim...

gonulden tebrik ediyorum sizi, burdaki her bayan sizin kadiar fedakar olamıyo malesef..

hanımlar ne konuşmalar döndürmüşsünüz ya. daha 7. sayfadayım ama ben şok. bazı kadınlar çocuk yetiştirecek bi de. vay anasını arkadaş. yuh diyorum ya. bazı şeyleri yazarken siz utanmamışsınız, okurken ben utanıyorum.

kadından kadına ve durumdan duruma değişir bu: ))))
mesela bir örnek vereyim, bir kadının eşinin durumu iyi, çalışmasada olur, kendide çalışmayı sevmiyorsa bu durumda çalışmaz olur biter, ama aynı şartlarda kadın yinede çalışmak istiyorsa çalışmayı seviyorsa ozaman çalışır enerjisini orda tüketip mutlu olur.
ama bence her kadın mümkün mertebe kendi çocuğuna kendi baksa iyi olur, çünkü çok mühim çocuk için çocukluk dönemi, benim şahsi düşüncem bu yönde ve ben çalışmıyorum mesela.
bence mümkün mertebe kadının yeri evidir.
ama günümüz için şu da bir gerçekki; ekmek aslanın midesinde ve de çalışan kadın çabuk çöküyor yıpranıyor bence....

sen evlimisin?

alıntıladığınız mesajla mesaj sahibi üyenin medeni durumu arasında bağ kuramadım?

geçim pazarlığa gelmez hanımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…