- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
kendimi ifade edemiyorum desen daha doğru olur. Sen once neyin arkasında olduğunu iyice olç biç de oyle tartış burda. İyi geceler...
Allah paranızın bereketini arttırsın fakat heryerde söylemeyin bence. Kaçar bereketi
allahh korusunk kızz bu nice kim ya daha önce 1 kiside yazdı bana hatta özelden yazdı sen 2 inci üyelikmi aldın diye hala varsa yollayın linkte bakalımSiz nice.. isimli üyeye çok benziyorsunuz.
O da nedensiz yere evliliğini ve eşini övüyordu. Maddi durumlarını da. Sonra altında ciddi sorunlar olduğu ortaya çıktı.
Sizin de öyle olabilir diye düşünüyorum.
veremem ben cnm bee :)) alll bi erkek kardesim olaydıı neler yapardım neler geline besli takardım kardesime dolardan kurdele yapıcaktım artık kız kardesime besli gidicek abasındna :))abee ordan 10 altın veresin beyaaaaa anım abla
valla hee bunlarda söyletiyo beeAllah paranızın bereketini arttırsın fakat heryerde söylemeyin bence. Kaçar bereketi
allahh korusunk kızz bu nice kim ya daha önce 1 kiside yazdı bana hatta özelden yazdı sen 2 inci üyelikmi aldın diye hala varsa yollayın linkte bakalım
bu arada kimsenin garantisi yok o ayrı ama suan sorun yokken sorun cıkarmaya gerek yok bu arada ben her halükarda kendime cıkar cıkarırım kendimi kollamak zorundayım yani
nedensiz yerede bisey yazmadın örnek verdik kadınlar eslerine cok güveniyo tabıkı güveniceksin ama yarınını düsünmen icin ille calısman gerekmez sonucta sende evde calısıyorun bununda bi getirisi olmalı esine bes yaptır bankada hesap actır her ay 1 kücük altın al kendi hesabına bi sürü sey var herkez maasına göre kendine biseyler ayırmalı bence
Valla o dediklerinizinden bana da yapıldı ve o kadar garipsedim, o kadar ağırıma gitti ki...yok cnm kadın okumusta olsa gelenekler yapılır babında dedim ben yani okumus olması ailesine demez ben yapıcam babası evini verir takısını yapar gerisine karısmaz
yokkk kızz olurmu esimim maas kartı kredi kartı diger hesap kartı hepsi bende zaten tırrıklamak ne kelimeeBen de ev işlerini yapmanın da maddi getirisi olduğunu, kadınların bundan yararlanması gerektiğini düşünüyorum, zaten bu yaygın bir düşünce.
Yalnız bunu yapmak için tabiri caizse saman altından su yürütmeniz gerekiyorsa eşinizi bir sorgulayın bence. Ali cengiz oyunlarına başvurmanıza gerek yok, ayda şu kadar istiyorum demeniz yeterli.
Hakettiğiniz parayı neden sizin deyiminizle ''tırtıklayarak'' alıyorsunuz?
ya evlilikte isi yürütebilene helal olsun ben kendime zaman ayıramıyorum calıstıgım zaman benimde meslegim var turkcelce 11880 de müsteri hizmetleriydim ihlas holdıngte satıs uzmanı olmustum her hafta yalovaya falan gidiyoduk ama ben evlilikte ikisini yürütememm cünkü iste calıstımmı yorgun oluyorum eve geldimmi yemeyim cayım ayagıma gelsin aksamda rahat uyumak isterim bekarken calıstım kısa dönemler ama ne yemek ne temizlik yaptım hafta sonrarıda gezdim catır ctaır para harcadım ben evli olup calısan kadın olamamValla o dediklerinizinden bana da yapıldı ve o kadar garipsedim, o kadar ağırıma gitti ki...
Sanki ben bir şey yapamazmışım, bir işe yaramazmışım gibi...
Gelin görün ki, onca bileziğe rağmen hala iş miş arıyorum.
Sorun bende aslında, kendim kaşınıyorum değil mi...
gonulden tebrik ediyorum sizi, burdaki her bayan sizin kadiar fedakar olamıyo malesef..Ohh nihayet bitti okumam yetişemedim hızınıza konuyla alakalı nacizane fikrimi yazayım bariBence her kadının yapacağı bi işi olmalı bu işi tecrübe etmek içinde bekarken mutlaka çalışmalı tabiki evlendikten sonra kadının sorumluluğu iki üç katı artıyor hele bide dışarda çalışıyorsa dört beş misli ben her ikisinide tecrübe ettim hen bekarken hem evliyken uzun süre çalışdım iyide bi mesleğim var çok şükür 5 yıldır çalışmıyorum 2 tane çocuğum oldu onları bırakamadım kıyamadım eşim çalışmamı istemesine rağmen ben reddettim çünkü güvenle bırakacak kimsem yok Çocuklarım büyüdüğü zaman hala çalışabilirsem çalışıcam Polemiksiz geceler
gonulden tebrik ediyorum sizi, burdaki her bayan sizin kadiar fedakar olamıyo malesef..
selam kk bayanları, aklıma takıldı bugünlerde
acaba bi kadının çalışması mı daha mantıklı çalışmaması mı?
ikisinin de iyi veya kötü yanları nelerdir sizce? düşüncelerinizi merak ediyorum.. teşekkürler...
Ben de ev işlerini yapmanın da maddi getirisi olduğunu, kadınların bundan yararlanması gerektiğini düşünüyorum, zaten bu yaygın bir düşünce.
Yalnız bunu yapmak için tabiri caizse saman altından su yürütmeniz gerekiyorsa eşinizi bir sorgulayın bence. Ali cengiz oyunlarına başvurmanıza gerek yok, ayda şu kadar istiyorum demeniz yeterli.
yok cnm kadın okumusta olsa gelenekler yapılır babında dedim ben yani okumus olması ailesine demez ben yapıcam babası evini verir takısını yapar gerisine karısmaz
hahaha :)sen limonmu satıyon: ))))
iyi para varmı o işte: ))))
kabul ettim buz gibi bir espri yaptım: ))))))
sen evlimisin?
alıntıladığınız mesajla mesaj sahibi üyenin medeni durumu arasında bağ kuramadım?
Ben de ev işlerini yapmanın da maddi getirisi olduğunu, kadınların bundan yararlanması gerektiğini düşünüyorum, zaten bu yaygın bir düşünce.
alıntıladığınız mesajla mesaj sahibi üyenin medeni durumu arasında bağ kuramadım?