- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
Danışmak ne demek, doğuracak kadın bulsun diye konuyu açacağım
evet moreee bizde öyle geline takip istemek yoktur altınını takısını tam tersi varsa daha ilave yaparlar tüm evini 0 döserler istedigi gibi takısı olur bohcası olur öyle 3 e 5 e bakmazlar yanii sanlı söhretli olsun yeterki balayına bile onlar yollar dügün parasını alan pek nadirdirTrakyalı arkadaş yanılmıyorsam. Var böyle enteresan topluluklar o taraflarda.
Ya ben çalışıyorum sana okadar zaman ayıramam ki, ne olur söylesen?
Hayat felsefem "senin için yapabilecek birileri varsa kendini yorma" şeklinde... Eşimin seçimlerine güveniyorum, halleder o.aa sen dişli kadınsın kendin git beğen ,olç biç... Sen erkeğe ihtiyaç duymazsın. Kendi işini kendin gor.
hadi o konuda ben size katılmış numarası yapiyimde sizde şu sakladığınız fikirlerinizi itiraf edin..
Sizin memleketinizde 'her kadının kolunda altın bileziği olmalı' lafı yanlış anlaşılmış muhtemelen.evet moreee bizde öyle geline takip istemek yoktur altınını takısını tam tersi varsa daha ilave yaparlar tüm evini 0 döserler istedigi gibi takısı olur bohcası olur öyle 3 e 5 e bakmazlar yanii sanlı söhretli olsun yeterki balayına bile onlar yollar dügün parasını alan pek nadirdir
Ne kadar büyük, ne kadar övünülecek şeyler. Ayakta alkışlıyoruz sizleri.evet moreee bizde öyle geline takip istemek yoktur altınını takısını tam tersi varsa daha ilave yaparlar tüm evini 0 döserler istedigi gibi takısı olur bohcası olur öyle 3 e 5 e bakmazlar yanii sanlı söhretli olsun yeterki balayına bile onlar yollar dügün parasını alan pek nadirdir
hayat felsefenle burada anlattıkların hiç uyuşmuyor ama. Bizim fikrimize geldin şimdiHayat felsefem "senin için yapabilecek birileri varsa kendini yorma" şeklinde... Eşimin seçimlerine güveniyorum, halleder o.
evet moreee bizde öyle geline takip istemek yoktur altınını takısını tam tersi varsa daha ilave yaparlar tüm evini 0 döserler istedigi gibi takısı olur bohcası olur öyle 3 e 5 e bakmazlar yanii sanlı söhretli olsun yeterki balayına bile onlar yollar dügün parasını alan pek nadirdir
yaaa onlara hizmet lazım sekerim ben yapamam öyle hizmet falan bizim orda bi bosnak vardı mesela bana derdi seni alıyım gel ogluma diye onlardada öyle geline belki 30 bileizk takıyo ama hizmet kaynana elti ooo bi süür tantana dedim valla oglun prens te olsa kusura bakma sizin adetiniz bana göre degilllimoncu28 sen aşiret gelini olmalıymışsın. Gelsin altınlar habire. Üçün beşin hesabı olmazdı o zaman :)
Bişeyleri yaptırmak için para lazım, para olması için de çalışmak lazım.hayat felsefenle burada anlattıkların hiç uyuşmuyor ama. Bizim fikrimize geldin şimdi
Ahahhaha buna cok güldümm :)Sizin memleketinizde 'her kadının kolunda altın bileziği olmalı' lafı yanlış anlaşılmış muhtemelen.
Bence öncü olarak siz bunun mecaz olduğunu, meslekten bahsedildiğini anlatın bari...
çocuğumda çocuğum diyenleri sadece çalışmayanlar olarak sınıflandıramazsınız. Çalışan bayanlardada milyon tane var. İkisinide doğru bulmuyorum zaten.Siz aynı mantığı başka bir örnekleme uygulayamadınız bu durumda.
Benim ise sakladığım bir fikir yok, kadın doğum uzmanıyım, çocuğum da çocuğum ya da bebeğim de bebeğim diye gezen kadınların çocuklara çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Bunun da genelde çalışmayan(dışarıda) kadınlarda daha yoğun olduğunu gözlemledim, ancak bu şekilde yorum yapabilirim.
Yoksa çalışıp çalışmamak tercihtir, kadınların da cinsiyetlerine bağlı görevleri yoktur.
Sizin memleketinizde 'her kadının kolunda altın bileziği olmalı' lafı yanlış anlaşılmış muhtemelen.
Bence öncü olarak siz bunun mecaz olduğunu, meslekten bahsedildiğini anlatın bari...
yok cnm kadın okumusta olsa gelenekler yapılır babında dedim ben yani okumus olması ailesine demez ben yapıcam babası evini verir takısını yapar gerisine karısmazSizin memleketinizde 'her kadının kolunda altın bileziği olmalı' lafı yanlış anlaşılmış muhtemelen.
Allah paranızın bereketini arttırsın fakat heryerde söylemeyin bence. Kaçar bereketiyaaa onlara hizmet lazım sekerim ben yapamam öyle hizmet falan bizim orda bi bosnak vardı mesela bana derdi seni alıyım gel ogluma diye onlardada öyle geline belki 30 bileizk takıyo ama hizmet kaynana elti ooo bi süür tantana dedim valla oglun prens te olsa kusura bakma sizin adetiniz bana göre degill
kendimi ifade edemiyorum desen daha doğru olur. Sen once neyin arkasında olduğunu iyice olç biç de oyle tartış burda. İyi geceler...Bişeyleri yaptırmak için para lazım, para olması için de çalışmak lazım.
Geyik yaptığımın farkındasınız değil mi? Açıklama gereği duymamalıydım aslında ama neyse.