sizce, bi kadın çalışmalı mı? çalışmamalı mı?

Yeni doğmuş bebeği bakıcı kucağına vermek çalışıp çalışmamakla doğrudan alakalı değil. Kadın çalışmıyordur ama umurunda değildir bebek, bilinçli değildir bebek konusunda yine aynı sonuç olur.

Zaten genelde çalışmayan kadınların yeni doğan bebeği de anneanne babaanne kucağında oluyor, bakıcı kucağında işkence çekmeleri zaruri değil yani.

Bence ne çalışan ne çalışmayan çekiyor zararı. Zararı çeken hem işte deli gibi çalışıp, hem evde her şeyi yapan kadın. Bu kadın çalışmasın bence de. Zaten berbat bir kocası var.

hey maşallah

türev, integral formüllerini aklımda tutarım da bunları tutamam.

bunları yazılı olarak resmiyete mi dökmüşler acaba böyle kural gibi sıraladınız da ? nişan uzun olursa şöyle, araya bayram girerse böyle ? ay tutulması yaşanırsa diğer türlü ? yağmur yağarsa daha farklı ?

size kaç tane takıldı normali 10sa siz 20 koparmışsınızdır gibime geliyor bu zekayla

ben kadının çalışmaması olayını anlayamadım.

bi arkadaşımın annesi vardı, ev hanımıydı, çocuğunun bakıcısı vardı, her pazartesi temizliğe yardımcısı geliyordu, her gün dışardaydı alışveriş falan yapıyordu, kocası da eve gelirken hazır yemek alıp geliyordu.

kadının çalışmaması böyle bi şey bence.

sorunuza cevap olarak da bence çalışmalı.

Sayenizde eşime eziyet ettiğimin farkına vardım. Çok üzüldüm şu an hemen gidip gömleklerini ütüleyeyim

valla nereli oldugumu soranlar var yok öyle 3 lafa 3 köfte sayfaları tek tek okuyun bizde okuyrouz kimseye sormuyoruz neydi bu neydi diye 100 sayfada olsa soruyoruz sizde bi zahmet okuyun eski sayfaları

Ahanda benim gelecekteki halim
Çocuğu doğuracak birini de bulursam tamamdır.

zaten bizim tartıştığımız o kadın profili değil. Biz çocuğuna gerçekten emek vermek isteyen anneleri tartışıyoruz. Bence sizde içten içe hak veriyorsunuz da geri donuşunuz yok gibi

resme benziyorum sanırım evet :) henüz öğrenciyim ilerde belki anlattığınız gibi hayatım olur benimde :) sigarayı bırakabileceğimi pek sanmasam daaa :)

valla nereli oldugumu soranlar var yok öyle 3 lafa 3 köfte sayfaları tek tek okuyun bizde okuyrouz kimseye sormuyoruz neydi bu neydi diye 100 sayfada olsa soruyoruz sizde bi zahmet okuyun eski sayfaları
Ya ben çalışıyorum sana okadar zaman ayıramam ki, ne olur söylesen?

zaten bizim tartıştığımız o kadın profili değil. Biz çocuğuna gerçekten emek vermek isteyen anneleri tartışıyoruz. Bence sizde içten içe hak veriyorsunuz da geri donuşunuz yok gibi

Bakıcı elinde? büyüyen çocukların psikolojisinin kötü etkilendiği ile ilgili bilimsel bir veri yok, hak veremiyorum o yüzden.

Ama eğer kadın çalışıyor erkek çalışmıyorsa ev işlerinin tamamını erkek yapsın derseniz ortada buluşmuş numarası yapabiliriz.

resme benziyorum sanırım evet :) henüz öğrenciyim ilerde belki anlattığınız gibi hayatım olur benimde :) sigarayı bırakabileceğimi pek sanmasam daaa :)
Valla o da bırakmazdı ama bıraktı. Ama sistemine hayranım. Çok başarılı bir örnektir.

Sizin bir kadının görevi betimlemenizde açıp okumak olmadığı için o zahmete girmeyeceğim.
Bulaşık çamaşır varsa onlara bir bakayım, belki gelin alırsınız bizlerden birini

hadi o konuda ben size katılmış numarası yapiyimde sizde şu sakladığınız fikirlerinizi itiraf edin..

Borç benim borcum ise amenna, öderim canım. Anneme babama başka ana babalara yük olmamak da benim şerefim. Gencim üretkenim kendi eşyamı kendim alabilirim, arabamı da alabilirim, mutlu olmak için kolumda onlarca altının olmasına gerek de yok. Evlenirken de eşimin annesinin babasının malına bakacak kadar da aciz hissetmiyorum kendimi. Kendimi guvenceye almak benim görevim, baska bir insanoğlunun değil. Bizim de köyde orda burda evlerimiz yok, ama Allaha Şükür ben muhendisim kendi evimi kendim de yaparım, hatta anneme babama bile yapmayı düşünüyorum bu da benim şerefim :) Annem babam el üstünde olsun, ha bu arada biz de Allaha Şükür kimseye muhtaç olmadık ama altınlarımız da yok. Tek altınımız mesleklerimiz gerisi ise fani..

Ha bu arada konuyu saptırmadım, altını isteyip alan akıllı oluyorsa sen gayet akılla altını ölçmüş oluyorsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…