Bekarsa evet faakat evlendikten sonra bi doktor bi mühendis gibi üst düzey bi işi yoksa ben cocuklarının ve esinin hep eksik kaldığını düşünüyorum. Maddiyat için calısmak zorunda olanları tenzih ederek.selam kk bayanları, aklıma takıldı bugünlerde
acaba bi kadının çalışması mı daha mantıklı çalışmaması mı?
ikisinin de iyi veya kötü yanları nelerdir sizce? düşüncelerinizi merak ediyorum.. teşekkürler...
haklısın şoyle sırf bayanlar için hatta sırf evli çocuklu bayanlar için part time işler olsada hepimiz mağdur olmadan çalışabilsek..Duruma göre değişir. Türkiye de çalışma şartları çok zor bence. Yurt dışında istersen 2 çocuklu bir kadın ol, o kadar güzel part time işler var ki.. öyle bir ortamda calismamak garip geliyor bana. Mesela haftada 3 gün çalışıyorsun, fena da bir para almiyorsun. Cocuguna, eşine, evine, hobilerine zaman kalıyor. Insan gibi yasayabiliyorsun.
Türkiye de ben çok öyle olduğunu sanmıyorum malesef. Belki de ben denk gelmedim bilmiyorum. Üni mezunuyum, son çalıştığım iş, haftada 6 gün full time çalışıyorsun aldığın para 1800 tl. Değer mi? O yüzden bir karar verdim böyle işlerle hayatımı başka insanlara para kazandırarak harcayacagima çalışmam ve kendime, evime, hobilerime harcararim zamanımı, ve inan artık daha mutluyum, huzurluyum..
tam kavga konusu burdan en az 10 ban cıkar :))
ben kendi görüsümü yazıım eger esinin durumu iise kadın calısmasın cocugunu neden yanlız bıraksın kı
esinin duurmu ii oldugu icinde kendini unutmasın esi kendine araba alırken her arabada bi bilezik istesin mesela ben öyle yapıyorum :)))
sonra altınlarıyla kendi adına arsa alsın eger evleri varsa daha uygun semtlerde eve girsin ayda 600 liraya kira öder gibi bi evi daha olur valla kadınlar kafalarını kullansınlar
Aynen, benim çocuğum falan yok ona rağmen haftada 6 gün çalıştığım zamanlar zorlaniyordum, evi mi temizleyim, dinleniyim mi o tek boş günümde bilemiyordumhaklısın şoyle sırf bayanlar için hatta sırf evli çocuklu bayanlar için part time işler olsada hepimiz mağdur olmadan çalışabilsek..