3 gundur konusmuyorum muhatap da olmayacagim adam evli degilim diuor ama arkadaskar evli de dedi olmaz mi olur inanirimÇocuk çocuk dıyıp durmussunuzda kazık kadar adam
Böyle şeyleri en fazla 25 yaşına kadar yaşarsınız
Sonra aklımız bir kemalee erer
Siz neden bu insanla muhattap olmak zorundasınız
Ben de ona isin dalgasindasin dedim zaten kendime saygimdan dolayi yazmayacagim zaten yine engelĺer mi siler mi ne halt ediyorsa etsin benim karsima duzgun insan cikmiyorKısacık birsey soyleyecegim, erkekler duz varlıklardir, birini beğenirlerse soylerler, bundan sonrasi için aklinizda olsun.
Kusura bakmayin ama sizle dalga geçiyorlar gibi okudum yazdiklarinizi
Nasil davranmam gerekiyor sizce benim insanlara karsi kafam durdu artik39 yaşında yüksek lisans mezunu bir kadın için ilişki kurma biçiminiz,anlatım diliniz gerçekten üzücü.
35 yaşındaki "çocuk" için ise söyleyebileceğim tek şey seviyesiz ve cıvık.
Degil de siz nasil muhatap oluyorsunuz bir anlatsanizPeki sizin 39 yaşında böyle muhabbetlerle uğraşmanız normal mi ?
Neler neler yapar, aklın dururTek yasiyorum dedi evli adam gecenin 3 une kadar yazamaz ki
Olaya soyle bakin, onunuze çıkanlara siz izin veriyorsunuz aslinda. Hepimizin bekarken onune bircok secenek cikti ama duzgununu secmek bizim tercihimizdi.Ben de ona isin dalgasindasin dedim zaten kendime saygimdan dolayi yazmayacagim zaten yine engelĺer mi siler mi ne halt ediyorsa etsin benim karsima duzgun insan cikmiyor
İsterse bekar olsun. Siz niye denginiz olmayacak kişilerle bu kadar samimi oluyorsunuz ki? Olmadım demeyin. Olmuşsunuz ki sizinle bu kadar arkadaşmışsınız gibi yaklaşıyor.3 gundur konusmuyorum muhatap da olmayacagim adam evli degilim diuor ama arkadaskar evli de dedi olmaz mi olur inanirim
Ee kocaman adama çocuk,çocuk dediğine göreAy bu ne be? Ne 35i bildiğin 10 yaşında.
Benim çevremde böyle boş muhabbet eden insanlar yok.Degil de siz nasil muhatap oluyorsunuz bir anlatsaniz
Aynen muhattap olunacak gıbı degıl . Karsınıza umarım ıyı bır ınsan cıkar3 gundur konusmuyorum muhatap da olmayacagim adam evli degilim diuor ama arkadaskar evli de dedi olmaz mi olur inanirim
akademisyenle flört etmedim ki adam yazıldıOlaya soyle bakin, onunuze çıkanlara siz izin veriyorsunuz aslinda. Hepimizin bekarken onune bircok secenek cikti ama duzgununu secmek bizim tercihimizdi.
Ayrica herkese sans verilmez, konularinizdan anladigim herkese sans verdiğiniz yetmiyormus gibi bir de sans verdiklerinize de takilip kalmis, vakit kaybetmissiniz.
Herkese sans vermiyorum demeyin, ayni okul icinde hem bir akademisyenle hem de idari personelle flort etmissiniz.
çok teşekküt ederim iyi ki varsınızAynen muhattap olunacak gıbı degıl . Karsınıza umarım ıyı bır ınsan cıkar
Ama cıkmadı diyede boyle vasıfsızlarla konusmayın
Siz degerlısınız bunu bilin
Adam yazildiginda terslememissiniz yalniz? Buna biz flort diyoruz.akademisyenle flört etmedim ki adam yazıldı
:)yok doktora yapmam yazmayı çok sevmiyorum aslında ondanYaptiginiz yuksek lisans insallah Turkce, Edebiyat falan degildir. Kuzenimin cocugu var 5e gidiyor kendini anlatmasi, yazmasi sizden kat kat daha iyi. Doktora da yapma imkaniniz varsa nolur yapmayin.
benim şansızlığım mesafe koymam gerekBenim çevremde böyle boş muhabbet eden insanlar yok.
yok gerçekten enstitüye ulaşamadığımdan aldım telefon yok o mesaj yazdı seni konuşturmak için yazdım dediSürekli bir yerlerde çalışan birilerinin lazım olur diye numarasını almak ve sonrasında adamları rehin almak.
erkek değil mi beklerim erkeklerden nefret ediyorumEvli olmasa bile hayatında başka kadınlar var
bilmiyorum inan evliyse de beklerim erkek değil miKendisi evli değilim der zaten niye evliyim desin. Ortadan sürekli kaybolması onu düşündürttü bana…
Tövbe estağfurullahbilmiyorum inan evliyse de beklerim erkek değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?